CFW Symbian Belle за Nokia N8 FW111.020.0203 by ivo777
+18
dredd
uglyipl
barir
Dracona
alexbg67
$©@®N™
epoc
baibrother
grobo
suio
polikraiste
marmota
lepi
SoulSurvivor
SmasHinG
collectorbg
delvin
ivo777
22 posters
Страница 1 от 3
Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Пълен чейнджлог на всички модификации:
- Език на телефона: Английски
- Езици на писане :Английски и Български
- Мод за премахване на ''Забележка:Активни прехвърляния'' по време на разговор
- Напълно редактируем еквилайзер в Музикален плеър
- installserver.exe за инсталиране на неподписани приложения
- Добавено е приложението MemCheck
- Добавени са EN-BG и BG-EN речници
- Премахнато е изпращането на СМС до Nokia (номер 1723,0.25лв/SMS) след флашване и Hard Reset
- Добавен е RomPatcher+ 3.1 с работещ автостарт и всички необходими пачове
- Добавена е вибрация при разговор (веднага след като от отсрещната страна ви ''вдигнат'')
- WLAN и GPRS сесиите вече са видими във Дневника на повикванията
- Добавена е нова настройка на еквилайзера в Музикален плеър (наименувана ''ivo777'')
- Кеша на браузъра е преместен на диск D:/
- Custom Log Duration mod (повече от 30 дни)
- Мод на камерата за снимане без звук
[You must be registered and logged in to see this link.]
Шапка Ти свалям Иво.
delvin- Брой мнения : 48
Re: CFW Symbian Belle за Nokia N8 FW111.020.0203 by ivo777
Иво,нямам думи! реп+
collectorbg- Глобален Модератор
- Брой мнения : 197
Местожителство : Троян
Браво Иво видяли че добавиха и това как да се слагат още теми ефекти и да много яки и функционални. Може да ги добавиш в следващия релийз и оная клавиатурка с числата отгоре ако се добави ще стане уникален релийз иначе до тук се добавят все същите стандартни неща като гледам.
Също ако може и да премахнеш тия досадни ръце в началото при стартиране едно, че бавят излишно едно, че не се търпят да се гледат толкоз години наред на всяка една Нокиа от най обиквена до последен модел.
Също ако може и да премахнеш тия досадни ръце в началото при стартиране едно, че бавят излишно едно, че не се търпят да се гледат толкоз години наред на всяка една Нокиа от най обиквена до последен модел.
Последната промяна е направена от SmasHinG на Сря 7 Сеп - 18:20; мнението е било променяно общо 1 път (Reason for editing : +)
SmasHinG- Брой мнения : 270
Местожителство : гр. Раковски
Ние с Анна-та чакаме коментари за този релийз, кое му върви и кое не, скайпа оправен ли е, игрите как са и т.н...
SoulSurvivor- Глобален Модератор
- Брой мнения : 1284
Местожителство : Варна, България
За сега игрите са ок поне ангри бърдс асфалта и още 30 игри които имам и тествах. Но скайп и опера не са оправени друго всичко изглежда наред за сега.amigoloco написа:Ние с Анна-та чакаме коментари за този релийз, кое му върви и кое не, скайпа оправен ли е, игрите как са и т.н...
Отделно скрула ми се струва муден и бавен сравнение с предния. Някой да каже къде се намира или имали го изобщо това за отворени приложения да видя какво върви и как да го спра евентуално ?
Мерси...SmasHinG написа:За сега игрите са ок поне ангри бърдс асфалта и още 30 игри които имам и тествах. Но скайп и опера не са оправени друго всичко изглежда наред за сега.amigoloco написа:Ние с Анна-та чакаме коментари за този релийз, кое му върви и кое не, скайпа оправен ли е, игрите как са и т.н...
Отделно скрула ми се струва муден и бавен сравнение с предния. Някой да каже къде се намира или имали го изобщо това за отворени приложения да видя какво върви и как да го спра евентуално ?
SoulSurvivor- Глобален Модератор
- Брой мнения : 1284
Местожителство : Варна, България
Имам проблеми с Видеото като натисна иконката и само премигне и не ги отваря. Отварям ги за сега през файл менейджъра вграденият който е. Някой да има същият проблем и евентуално решение ?
При мен видео иконката си работи, за момента не виждам като скролвам песните в музикалния плайър да показва буквите на кой изпълнител си както преди.
Благодаря ти Иво!
Благодаря ти Иво!
lepi- Брой мнения : 42
Местожителство : Sofia
Готов съм с версия 3.1
Новото в нея:
- Добавен е DomainSrv
- Добавени са нови,супер ''мазни'' ефекти на палитрата
Пълен чейнджлог:
- Премахнато е изпращането на СМС до Nokia (номер 1723,0.25лв/SMS) след флашване и Hard Reset
- Добавена е вибрация при разговор (веднага след като от отсрещната страна ви ''вдигнат'')
- Добавена е нова настройка на еквилайзера в Музикален плеър (наименувана ''ivo777'')
- Добавен е DomainSrv
Новото в нея:
- Добавен е DomainSrv
Пълен чейнджлог:
- Добавен е DomainSrv
Иво, можеш ли да добавиш някво клипче да ги видим тези супер "мазни" ефекти Могат ли да се добавят и на анна ?
Много"мазни" ефекти,чак ми "облажиха" телефона!!!реп+
collectorbg- Глобален Модератор
- Брой мнения : 197
Местожителство : Троян
има опера за беле аз съм си инсталирал.... [You must be registered and logged in to see this link.] от тук я свали и си работи на белеSmasHinG написа:За сега игрите са ок поне ангри бърдс асфалта и още 30 игри които имам и тествах. Но скайп и опера не са оправени друго всичко изглежда наред за сега.amigoloco написа:Ние с Анна-та чакаме коментари за този релийз, кое му върви и кое не, скайпа оправен ли е, игрите как са и т.н...
polikraiste- Брой мнения : 56
Много мазно даже. Както винаги Иво няма да ни разочарова. Едно голямо БРАВО за усилиятя които полага
suio- Брой мнения : 62
Местожителство : София
Установих, че игрите Angry Birds и Fruit Ninja нямат пролбеми, но игритеи Asphalt 6, Dungeon Hunter 2 Assassins, Avatar, Spider-Man и може би други от този тип и по големи и готини които са. Влизаш играеш няма лаг няма нищо работят перфектно до един момент когато нещо става и на определени интервал от време направо ти затваря приложението т.е играта. И трябва да пускаш отново и с влизането докъдето си стигнал може да те пусне да играеш може така няколко пъти да те изхвърля докато тръгне пак както се трябва.
Някой да каже на това Беле как мога да видя кои приложения имам отворени, че няма като в другите т.е Анна и по предния пр1.2 да показва отворени приложение от главното меню на екрана.
Иначе Белето е нова генерация за мен при нокиата всичко е много бързо и лети. Това вече може да се каже, че е добър и бърз телефон. Докато Анна-та и по предните ъпдейте лагваха при отваряне на каквото и било 1-во се чуди тогава отваря. Тука няма такова нещо даже немога да се усетя, че съм натиснал и кога сам влезнал в дадено меню или друго нещо.
Някой да каже на това Беле как мога да видя кои приложения имам отворени, че няма като в другите т.е Анна и по предния пр1.2 да показва отворени приложение от главното меню на екрана.
Иначе Белето е нова генерация за мен при нокиата всичко е много бързо и лети. Това вече може да се каже, че е добър и бърз телефон. Докато Анна-та и по предните ъпдейте лагваха при отваряне на каквото и било 1-во се чуди тогава отваря. Тука няма такова нещо даже немога да се усетя, че съм натиснал и кога сам влезнал в дадено меню или друго нещо.
ivo man, big up unno game, you set the trend my yute!...keep it up!
grobo- Брой мнения : 8
Някой може ли да каже дали проблемите с библиотеката на музикалния плейър са решени в този CFW?
baibrother- Брой мнения : 67
при мен го няма проблема вечеbaibrother написа:Някой може ли да каже дали проблемите с библиотеката на музикалния плейър са решени в този CFW?
polikraiste- Брой мнения : 56
Да няма го всичко е ок
epoc- Брой мнения : 167
Местожителство : In Hell
Иво ако може да погледнеш защо така бъгва и неработи Видео иконката. Става 3 пъти префлашвам и с тази 3.1 версия и предната, но Видеото немога да го отворя само премигне и нищо. Хората казват, че им работи ама хората явно тестват с малак набор от филми/клипове а аз имам 8 ГБ филми/клипове. Може явно бъга да е от по големият обем видео/клипове. Иначе на по-малко ГБ няма проблем явно. И ако може в следващият релийз премахни тези ръце при стартирането.
Някой може ли да ми изреди минусите на този софт в сравнение на АННА. Преди бях с него, но няколко програмки, които редовно ползвам не пожелаха да тръгнат и си сложих пак АННА. Искам да попитам, всичко ли ви върви сега с този ъпдейтнатия ?
Зависи какво ти трябва и какво разбираш под всичко. Иначе да всичко си върви само къде на моменти ако играеш по сериозните игри може да те искарва от тях това е. Иначе няма лаг нищо всичко лети.marmota написа:Някой може ли да ми изреди минусите на този софт в сравнение на АННА. Преди бях с него, но няколко програмки, които редовно ползвам не пожелаха да тръгнат и си сложих пак АННА. Искам да попитам, всичко ли ви върви сега с този ъпдейтнатия ?
ефектите са супер много ме кефят ... но липсват неща които в предната версия ги имаше ... няма я опцията за рестарт
Battery Monitor2 и Favorite Aplications не ми вървят и им търся заместители. Любопитно е, че днес на един плаж се опитах да се регна в сайта и не ме пуска да пиша в полетата за потребител и парола през вградения браузър.marmota написа: Искам да попитам, всичко ли ви върви сега с този ъпдейтнатия ?
alexbg67- Брой мнения : 485
Местожителство : София
ок, как си прехвърляте музиката на телефоните? Аз използвах Ови сюит и Уиндоус медия плеър, синхронизирах... в библиотеката на телефона стоят данни, които не мога да изтрия! Давам ми съобщение: "повреден файл, не мога да го изтрия" а файла не е в паметта на телефона, изтрит е ръчно... много странен проблем... ако даден файл го няма, би трябвало да се махне и от библиотеката на плеъра нали???epoc написа:Да няма го всичко е ок
baibrother- Брой мнения : 67
Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Symbian Belle FW 111.020.0203 for Nokia N8 RM-596 by CODeRUS & ivo777
» Symbian Belle FW111.030.0607 for Nokia N8 RM-596 by ivo777
» CFW Symbian Belle за Nokia N8 FW111.020.203 by ivo777 v3.3 на БЪЛГАРСКИ език!!!
» Symbian Belle FW111.030.0607 for Nokia N8 RM-596 Clean
» Symbian Belle 111.030.0609 for Nokia N8 RM-596 by ivo777
» Symbian Belle FW111.030.0607 for Nokia N8 RM-596 by ivo777
» CFW Symbian Belle за Nokia N8 FW111.020.203 by ivo777 v3.3 на БЪЛГАРСКИ език!!!
» Symbian Belle FW111.030.0607 for Nokia N8 RM-596 Clean
» Symbian Belle 111.030.0609 for Nokia N8 RM-596 by ivo777
Страница 1 от 3
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|