CFW Symbian Belle за Nokia N8 FW111.020.0203 by ivo777
+18
dredd
uglyipl
barir
Dracona
alexbg67
$©@®N™
epoc
baibrother
grobo
suio
polikraiste
marmota
lepi
SoulSurvivor
SmasHinG
collectorbg
delvin
ivo777
22 posters
Страница 2 от 3
Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Re: CFW Symbian Belle за Nokia N8 FW111.020.0203 by ivo777
baibrother написа:ок, как си прехвърляте музиката на телефоните? Аз използвах Ови сюит и Уиндоус медия плеър, синхронизирах... в библиотеката на телефона стоят данни, които не мога да изтрия! Давам ми съобщение: "повреден файл, не мога да го изтрия" а файла не е в паметта на телефона, изтрит е ръчно... много странен проблем... ако даден файл го няма, би трябвало да се махне и от библиотеката на плеъра нали???epoc написа:Да няма го всичко е ок
От плеара си дай да ти обнови виблиотеката. Аз си качвам музика като простокато я копирам в паметта на телефона. Никакви синхронизации не ползвам! Синхронизирам само контактите.
Dracona- Брой мнения : 140
Местожителство : София / Пазарджик
Готов съм с версия 3.2
Новото в нея:
- Добавена е опция за рестартиране на телефона (iReboot)
- 90% качество на снимките
- Добавен е Extra Zoom мод (6x) при снимането с камерата
- Ново,подобрено кинетично скролиране
- Добавена е темата Dodge Challenger (с нея стартира телефона)
За да излезе wallpaper-а на темата от Начален екран влезте в Options - Change wallpaper - Default
Ето и пълния чейджлог:
- Език на телефона: Английски
- Езици на писане :Английски и Български
- Мод за премахване на ''Забележка:Активни прехвърляния'' по време на разговор
- Напълно редактируем еквилайзер в Музикален плеър
- insta llserver.exe за инсталиране на неподписани приложения
- Добавено е приложението MemCheck
- Добавени са EN-BG и BG-EN речници
- Премахнато е изпращането на СМС до Nokia (номер 1723,0.25лв/SMS) след флашване и Hard Reset
- Добавен е RomPatcher+ 3.1 с работещ автостарт и всички необходими пачове
- Добавена е вибрация при разговор (веднага след като от отсрещната страна ви ''вдигнат'')
- WLAN и GPRS сесиите вече са видими във Дневника на повикванията
- Добавена е нова настройка на еквилайзера в Музикален плеър (наименувана ''ivo777'')
- Кеша на браузъра е преместен на диск D:/
- Custom Log Duration mod (повече от 30 дни)
- Мод на камерата за снимане без звук
- Добавен е DomainSrv
- Добавени са нови,супер ''мазни'' ефекти на палитрата
- Добавена е опция за рестартиране на телефона (iReboot)
- Добавен е Extra Zoom мод (6x) при снимането с камерата
- Ново,подобрено кинетично скролиране
- Добавена е темата Dodge Challenger (с нея стартира телефона)
За да излезе wallpaper-а на темата от Начален екран влезте в Options - Change wallpaper - Default
[You must be registered and logged in to see this link.]
Здравейте,
в момента съм с версия 3.1, и ако поискам да сложа 3.2 флашването по същия метод ли трябва да се направи?
в момента съм с версия 3.1, и ако поискам да сложа 3.2 флашването по същия метод ли трябва да се направи?
barir- Брой мнения : 136
Местожителство : София
Благодаря Иво, с помоща на видео урока се справих почти без проблеми! Реп+ivo777 написа:Да.
barir- Брой мнения : 136
Иво от скрийншота да разбирам ли, че power saving опцията я няма като натиснеш power button-a ?
И евентуално ако си я премахнал от там то къде се намира ?
Отделно как стоят нещата с видео иконката някой тества ли дали ако имаш 7-8гб видео/клипове/филми дали отваря видеото изобщо. Аз тествах версия 3 и 3.1 но това не е поправено видео отварям само и единствено през файл браузера. От самата видео икона за момента това е невъзможно. Само по малък размер видео ако имаш ти отваря ама с множество видео и гб-ти не работи иконата. Моля тествайте и кажете как е и ако може някак да се оправи, че това е супер зле да неможе си ползват видеотата. Било то качени или снимани.
И евентуално ако си я премахнал от там то къде се намира ?
Отделно как стоят нещата с видео иконката някой тества ли дали ако имаш 7-8гб видео/клипове/филми дали отваря видеото изобщо. Аз тествах версия 3 и 3.1 но това не е поправено видео отварям само и единствено през файл браузера. От самата видео икона за момента това е невъзможно. Само по малък размер видео ако имаш ти отваря ама с множество видео и гб-ти не работи иконата. Моля тествайте и кажете как е и ако може някак да се оправи, че това е супер зле да неможе си ползват видеотата. Било то качени или снимани.
SmasHinG- Брой мнения : 270
Местожителство : гр. Раковски
Power saving опцията си излиза при натискане на Power бутона:
Последната промяна е направена от ivo777 на Нед 11 Сеп - 14:36; мнението е било променяно общо 1 път
Чакай сега искаш да кажеш, че вече няма да има икономия на енергията. И как така в предишният релийз я имаше тука я нема като е един и същи релийз само къде си добавил екстри. А самото беле не е пипано от нокия и дадена нова версия на самото него. Отделно това трябва да е от самата ос което не е изпипано да работи явно с голям обем видео файлове. Моля тествайте и кажете дали е така или само при мен е проблема. Над 7-8 гб с видео файлове само като натисна иконката премигне и до там нищо нестава. Има и такива приложение които се опитвам да стартирам, като ги натисна само премигнат и не се пускат и няма и пускане де :0ivo777 написа:Power saving опцията е премахната от Нокия,сърди се тях.Иконката на видеоклиповете нямам представа защо не работи при теб,но ако наистина е заради големия обем видеофайлове,то на Нокия трябва да се пише още един голям минус...но все пак това е бета версия и на този етап подобни издънки са простени.
И ти какво ще кажеш за това да махнеш ако може или поне да кажеш как се махат при стартиране ръцете офиалното лого на нокиата от самото основаване го има и ми е писнало да го гледам отделно излишно бавене на телефона. Ако може да се махне го махни ако желаеш в следващият релийз или кажи как може ние да си го премахнем ?
За за онази клавиатурка какво мислиш с числата къде няма ли да е добре да я импортнеш и нея ?
Последната промяна е направена от SmasHinG на Нед 11 Сеп - 8:15; мнението е било променяно общо 1 път (Reason for editing : +)
Иво,
Имам следното питане.
Ако направя хард ресет, така както в момента съм със Белл 3.1 ще имам ли проблем с нещо?
Или трчбва да се върна към версия 11.005 да флашна официалната Анна, за да имам всичко работещо и тогава да правя хард ресет и едва след това да инсталирам 3.2
Идеята ми е, че искам да инсталирам 3.2 на чисто...
Какво ще ме посъветваш?
Благодаря ти предварително.
Имам следното питане.
Ако направя хард ресет, така както в момента съм със Белл 3.1 ще имам ли проблем с нещо?
Или трчбва да се върна към версия 11.005 да флашна официалната Анна, за да имам всичко работещо и тогава да правя хард ресет и едва след това да инсталирам 3.2
Идеята ми е, че искам да инсталирам 3.2 на чисто...
Какво ще ме посъветваш?
Благодаря ти предварително.
uglyipl- Брой мнения : 21
baibrother написа:ок, как си прехвърляте музиката на телефоните? Аз използвах Ови сюит и Уиндоус медия плеър, синхронизирах... в библиотеката на телефона стоят данни, които не мога да изтрия! Давам ми съобщение: "повреден файл, не мога да го изтрия" а файла не е в паметта на телефона, изтрит е ръчно... много странен проблем... ако даден файл го няма, би трябвало да се махне и от библиотеката на плеъра нали???epoc написа:Да няма го всичко е ок
Проблема е решен! Явно СД Картата е давала тази информация на плеъра, след формат всички паразитни и невалидни заглавия изчезнаха от библиотеката!
baibrother- Брой мнения : 67
@uglyipl,просто инсталирай 3.2,няма абсолютно никакъв смисъл от всички тези врътки.
ivo777 написа:@uglyipl,просто инсталирай 3.2,няма абсолютно никакъв смисъл от всички тези врътки.
Иво,
Благодаря ти за бързия отговор, ако имам проблем някакъв ще правя хард ресет, засега ще флашна направо 3.2
Лек ден и благодарско за труда ти. РЕП+
uglyipl- Брой мнения : 21
ivo777 написа:
Стандартното какво е ?
dredd- Брой мнения : 15
dredd написа:ivo777 написа:
Стандартното какво е ?
Мисля че беше 75 или 85 и 2x zoom
suio- Брой мнения : 62
Има ли възможност и перспектива нововъведенията да се предлагата и като самостоятелни инсталации?
alexbg67- Брой мнения : 485
alexbg67 написа:Има ли възможност и перспектива нововъведенията да се предлагата и като самостоятелни инсталации?
+1
И аз бих бил благодарен ако стане това нещо. Най-голямата ми пречка в момента е че ползвам 3Г интернет, понеже не съм в БГ, и не ми е много изгодно да свалям през 2 3 дена нов фирм по 160 мб. Другото е че за 2 3 неща наново да правя настройки и т.н. си е малко тегаво. Пък и ако има поотделно модчетата всеки ще си прецени какво му е необходимо и какво не.
Благодаря за чудесните CFW и че ги споделяш с нас Иво!
Dracona- Брой мнения : 140
Местожителство : София / Пазарджик
help
thx...ivo...for great relise but thare is bug.. kinetic scrolling is not working properly..how can we fix this bug in your belle relise 3.2 version plz... help me scorroling is very bad than anna also.. i hope ivo for help
xeonint- Брой мнения : 24
dredd написа:Стандартното какво е ?
85% и 2x Zoom.
alexbg67 написа:Има ли възможност и перспектива нововъведенията да се предлагата и като самостоятелни инсталации?
За съжаление 99% от модификациите няма как да се ''натъпчат'' в телефона чрез .sis файл.
ТХКС ... Иво ... за велике релисе али тхаре је грешка .. кинетичка скроловање не ради правилно .. како можемо поправити ову грешку у својој Белле релисе 3.2 верзију плз ... Помози ми сцорролинг је веома лоше од Анна такође .. Надам се Иво за помоћ
Како можемо глатко скроловање кинетичке? Белле
Последната промяна е направена от fan.ivo1 на Нед 11 Сеп - 14:45; мнението е било променяно общо 1 път (Reason for editing : мистак)
xeonint- Брой мнения : 24
[quote="ivo777
За съжаление 99% от модификациите няма как да се ''натъпчат'' в телефона чрез .sis файл.[/quote]
Разбирам... Не го приемай, като пазарлък, може би идеята и на другите потребители е като мен да имат нужда от мод само за камерата или кинетиката, такива неща, пускани и за предишните версии на Симбиан. Патчът от Нокиа беталабс например ми убива дефолтната камера... Иначе пада доста играчка да се прсонализира любимото тамагочи... В общи линии мисля, че го казах разбираемо, в никакъв случай не настояваме.
Успешна нова седмица!
За съжаление 99% от модификациите няма как да се ''натъпчат'' в телефона чрез .sis файл.[/quote]
Разбирам... Не го приемай, като пазарлък, може би идеята и на другите потребители е като мен да имат нужда от мод само за камерата или кинетиката, такива неща, пускани и за предишните версии на Симбиан. Патчът от Нокиа беталабс например ми убива дефолтната камера... Иначе пада доста играчка да се прсонализира любимото тамагочи... В общи линии мисля, че го казах разбираемо, в никакъв случай не настояваме.
Успешна нова седмица!
alexbg67- Брой мнения : 485
Искам да питам само при мен ли файлове над 1GB видео не може да се превърта просто зацикля картина и звук. Ако са малки няма проблем.
epoc- Брой мнения : 167
Местожителство : In Hell
fan.ivo1 написа:ТХКС ... Иво ... за велике релисе али тхаре је грешка .. кинетичка скроловање не ради правилно .. како можемо поправити ову грешку у својој Белле релисе 3.2 верзију плз ... Помози ми сцорролинг је веома лоше од Анна такође .. Надам се Иво за помоћ
Try this:
[You must be registered and logged in to see this link.]
Това е нормално просто като по изчакаш и тръгва картината и звука. Явно става натоварване на плеъра ли или нещо и затова така цикли което си е кофти де ама за момента няма решение или поне не съм чул или видял.epoc написа:Искам да питам само при мен ли файлове над 1GB видео не може да се превърта просто зацикля картина и звук. Ако са малки няма проблем.
Белето ме впечатли само с визията си, но функционалността ... не ми допада ...
Всичко е меко казано отлично но..... скролирането е много много лошо в сравнение с предната версия. Незнам, това може да е идентичен случай само при мен. Нямам спомен дали някаде имаше кинетично скролиране за Belle.
delvin- Брой мнения : 48
Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Symbian Belle FW 111.020.0203 for Nokia N8 RM-596 by CODeRUS & ivo777
» Symbian Belle FW111.030.0607 for Nokia N8 RM-596 by ivo777
» CFW Symbian Belle за Nokia N8 FW111.020.203 by ivo777 v3.3 на БЪЛГАРСКИ език!!!
» Symbian Belle FW111.030.0607 for Nokia N8 RM-596 Clean
» Symbian Belle 111.030.0609 for Nokia N8 RM-596 by ivo777
» Symbian Belle FW111.030.0607 for Nokia N8 RM-596 by ivo777
» CFW Symbian Belle за Nokia N8 FW111.020.203 by ivo777 v3.3 на БЪЛГАРСКИ език!!!
» Symbian Belle FW111.030.0607 for Nokia N8 RM-596 Clean
» Symbian Belle 111.030.0609 for Nokia N8 RM-596 by ivo777
Страница 2 от 3
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|