Проблем с изписването на името при входящо повикване !
5 posters
Страница 1 от 1
Проблем с изписването на името при входящо повикване !
Здравейте,
Не ми се е случвало подобно нещо и ви моля за съвет. От 2 дни,когато някой ме търси на дисплея изписва само номера, но не и името.Някакви идеи от какво може да е ? Опитах да го включа и изключа-пак нищо
Не ми се е случвало подобно нещо и ви моля за съвет. От 2 дни,когато някой ме търси на дисплея изписва само номера, но не и името.Някакви идеи от какво може да е ? Опитах да го включа и изключа-пак нищо
banga- Брой мнения : 7
Re: Проблем с изписването на името при входящо повикване !
редактирай си контактите, като вместо 0 пред номера сложи +359...така трябва да се оправят...banga написа:Здравейте,
SoulSurvivor- Глобален Модератор
- Брой мнения : 1284
Местожителство : Варна, България
quote] редактирай си контактите, като вместо 0 пред номера сложи +359...така трябва да се оправят....
Независимо от начина по който са въведени номерата : с +359 или 088..., изписва само номера,но не и името.По-странното е,че в регистъра за приети,пропуснати и т.н си излизат с име
Независимо от начина по който са въведени номерата : с +359 или 088..., изписва само номера,но не и името.По-странното е,че в регистъра за приети,пропуснати и т.н си излизат с име
banga- Брой мнения : 7
Абсолютно същия проблем и при мен...
Teodor- Брой мнения : 71
Местожителство : Sofia
Аз съм имал преди такива проблеми ако имам контакти с едно и също име но с различни номера. При дублиране на имената телефона не знае кое име да покаже и изписва само номера. Проверете си за дублиране на имената.
Dracona- Брой мнения : 140
Местожителство : София / Пазарджик
Аз плюс това си преименувах и всички имена на латиница, но това беше още като нямах оригинална кирилица при бета версията на Анна...
SoulSurvivor- Глобален Модератор
- Брой мнения : 1284
Местожителство : Варна, България
Същия проблем го имах и аз когато бях с Anna - да кажа как се оправи при мен. Това с преправянето е задължително, но пак не искаше да стане. Само когато аз набирах - тогава ми излизаха имената. Та след като преправих всички номера и на SIM-а флашнах наново и след като копирах обратно номерата в тела всичко беше наред. От тогава не съм имал проблем с нито един CFW. Сега съм с най-новия CFW Symbian Belle за Nokia N8 FW111.020.0203 by ivo777. Надявам се да съм бил полезен
suio- Брой мнения : 62
Местожителство : София
При мен нищо не дава резултат. Нямам дублиране, някои телефони са ми записани с +359.. други почват директно с 08.. но все тая. Нито снимки излизат, нито име, нито ringtone. И при набиране - пак същото - нито име, нито снимка. Иначе в call log-а всичко си е 6 - имената си излизат. И не съм правил никакви промени в указателя - преди ъпдейта си излизаха, след ъпдейта - не.
Eто решението, което проработи при мен.
- Back up на всички контакти чрез Ovi Suite
- Триене на всички контакти от телефона (Contacts - Options - Mark multiple items - Mark all - Delete)
- Restore на контактите от Оvi към телефона
Voila
Всичко работи при мен - сними, изписва се името, ringtone
Внимавайте ако имате контакти на сим картата да не стане дублиране.
- Back up на всички контакти чрез Ovi Suite
- Триене на всички контакти от телефона (Contacts - Options - Mark multiple items - Mark all - Delete)
- Restore на контактите от Оvi към телефона
Voila
Всичко работи при мен - сними, изписва се името, ringtone
Внимавайте ако имате контакти на сим картата да не стане дублиране.
Similar topics
» Видео клип за входящо повикване N8
» Черен екран при повикване
» C7-проблем с Wi-Fi
» Проблем с USB
» USB Проблем с Н8
» Черен екран при повикване
» C7-проблем с Wi-Fi
» Проблем с USB
» USB Проблем с Н8