Вградена Оригинална програма за DOWNLOAD + икона за музиката
2 posters
Страница 1 от 1
Вградена Оригинална програма за DOWNLOAD + икона за музиката
Значи един път си актуализирах телефона - не беше от официалния сайт на Нокия (беше за някакви карти). Актуализирах го и ми се изгуби тази програма!!! - [You must be registered and logged in to see this link.] (съжалявам за лошото качество на снимката - снимана е от друг телефон). Мога ли някак да си го върна това приложение - DOWNLOAD ??? Още 1 проблем свързан с тази актуализация - иконата в менюто за музиката стана с изглед на папка,а не както преди с компактдиск и нотичка до него.Преди да актуализирам всичко си беше нормално!!!! Мога ли да премахна някакси тази актуализация или ако не мога може ли по някакъв начин да си върна приложението и иконата??? Ще Ви бъда много благодарен ако ми отговорите.
the cataracs- Брой мнения : 11
the cataracs- Брой мнения : 11
Re: Вградена Оригинална програма за DOWNLOAD + икона за музиката
Свиквай да си пишеш какъв ти телефона така надали някой ще се наеме да ти отговори нито помниш сайта нито програмата. Такова животно като вграден downloader (поне аз те разбирам че е за музика) няма. Има програми който може да пробваш аз ползвам Pep! mp3 downloader това е линка от един руски сайт мисля че иска регистацияthe cataracs написа:Так ли няма никой да ми отговори???
[You must be registered and logged in to see this link.]
ПС. какво напражи с Ц-то на телефона
mariankolev- Брой мнения : 37
Similar topics
» Търся програма за "заспиване" на музиката
» Как да изкарам Skype икона за съобщение?
» N9 програма
» N9 програма
» RQ: Програма за скрийншот?
» Как да изкарам Skype икона за съобщение?
» N9 програма
» N9 програма
» RQ: Програма за скрийншот?
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите