Как да изкарам Skype икона за съобщение?
2 posters
Страница 1 от 1
Как да изкарам Skype икона за съобщение?
Здравейте,
Знае ли някой дали е възможно когато работи Skype и получа съобщение да ми изкарва символ отпред на дисплея без да съм вътре в приложението. Аз ползвам Nokia E7 и ,за да проверя дали някой ми е писал трябва специално да влизам в Skype, докато при познати които ползват HTC и Blackberry им оставя символ като за получено съобщение отпред на дисплея.
Поздрави,
Знае ли някой дали е възможно когато работи Skype и получа съобщение да ми изкарва символ отпред на дисплея без да съм вътре в приложението. Аз ползвам Nokia E7 и ,за да проверя дали някой ми е писал трябва специално да влизам в Skype, докато при познати които ползват HTC и Blackberry им оставя символ като за получено съобщение отпред на дисплея.
Поздрави,
mdamyanov- Брой мнения : 3
Re: Как да изкарам Skype икона за съобщение?
mdamyanov написа:Здравейте,
Поздрави,
брачед все още няма уиджет за Skype.... имаше пост че такъв уиджет ще бъде наличен във финалната версия на Belle. ето виж тук в тази тема последните постове: [You must be registered and logged in to see this link.]
--Paf
pavelyonov- Брой мнения : 101
Similar topics
» Важно съобщение!!!
» Вградена Оригинална програма за DOWNLOAD + икона за музиката
» Индикацията за непрочетено съобщение не изчезва
» Skype за Symbian^3
» Skype за Symbian Belle
» Вградена Оригинална програма за DOWNLOAD + икона за музиката
» Индикацията за непрочетено съобщение не изчезва
» Skype за Symbian^3
» Skype за Symbian Belle