сензора за светлина свети при разговор
4 posters
Страница 1 от 1
сензора за светлина свети при разговор
здравейте момчета,
някой да е забелязал дали сензора му за светлина свети слабо червено по време на разговор...
някой да е забелязал дали сензора му за светлина свети слабо червено по време на разговор...
pavelyonov- Брой мнения : 101
Re: сензора за светлина свети при разговор
Да, свети при разговор. Предполагам защото попринцип само по време на разговор е активен.
Bobkata3302- Брой мнения : 108
Само малко да те поправя. Сензора е активен на открито и светло място, за да може когато сланцето ти пече ярко в екрана да го виждаш без проблем.Bobkata3302 написа:Да, свети при разговор. Предполагам защото попринцип само по време на разговор е активен.
Тои определя какъв да контраста и другите неща на екрана в такива ситуации.
И при разговори е активен сензора за близост
По темата: Не, не съм забелязал.
vipkiller- Брой мнения : 42
Аз мисля, че има 2 сензора-за светлина и за близост.vipkiller написа:Само малко да те поправя. Сензора е активен на открито и светло място, за да може когато сланцето ти пече ярко в екрана да го виждаш без проблем.Bobkata3302 написа:Да, свети при разговор. Предполагам защото попринцип само по време на разговор е активен.
Bobkata3302 написа:Аз мисля, че има 2 сензора-за светлина и за близост.vipkiller написа:Само малко да те поправя. Сензора е активен на открито и светло място, за да може когато сланцето ти пече ярко в екрана да го виждаш без проблем.Bobkata3302 написа:Да, свети при разговор. Предполагам защото попринцип само по време на разговор е активен.
напълно си прав 2 са и според мен по пътя на логиката свети точно този за близост
pavelyonov- Брой мнения : 101
Днес се загледах по време на разговор и нищо не свети.
Ако сте с N8 сензора ви за светлина е в средата точно или до предната камера точно в ляво( на външен вид си прилича с предната камера ), а за близост е до него пак в ляво.
Ако сте с N8 сензора ви за светлина е в средата точно или до предната камера точно в ляво( на външен вид си прилича с предната камера ), а за близост е до него пак в ляво.
vipkiller- Брой мнения : 42
При C7 сензорите са както следва (от ляво на дясно):светлинен,за близост,камера. Мисля, че си объркал и си разменил местата на двата сензора на N8. Според мен по-големият е сензорът за близост и именно той свети. Но можеш да го видиш това само на тъмно, тъй като светлината е едвам забележима.
Bobkata3302 написа:При C7 сензорите са както следва (от ляво на дясно):светлинен,за близост,камера. Мисля, че си объркал и си разменил местата на двата сензора на N8. Според мен по-големият е сензорът за близост и именно той свети. Но можеш да го видиш това само на тъмно, тъй като светлината е едвам забележима.
При N8 сензорите са точно както ги е показал на снимката колегата Vipkiller.
suio- Брой мнения : 62
Местожителство : София
Може и така да е, няма да споря. Най-лесният начин да се разбере кой е сензора за близост е да се види кой свети (както казах едвам забележимо) при разговор. Явно Нокия са използвали вид фото сензор за тази роля, а не ми се вярва при N8 и C7 да се различават.suio написа:Bobkata3302 написа:При C7 сензорите са както следва (от ляво на дясно):светлинен,за близост,камера. Мисля, че си объркал и си разменил местата на двата сензора на N8. Според мен по-големият е сензорът за близост и именно той свети. Но можеш да го видиш това само на тъмно, тъй като светлината е едвам забележима.
При N8 сензорите са точно както ги е показал на снимката колегата Vipkiller.
П.С. Извинявам се, но грешката е моя. Сензорите са (от ляво на дясно) за близост, за светлина, камера (както го даде колегата на N8). Загледах се и свети всъщност най-левия по което се ориентирах, че той е за близост.
Similar topics
» Червена светлина за напомняне за неприети събития при Nokia 808 PureView
» Проблем при разговор
» Разговор с 2 и повече души
» N8 изгасва екрана при разговор
» Мод за премахване на ''Активни прехвърляния'' при разговор
» Проблем при разговор
» Разговор с 2 и повече души
» N8 изгасва екрана при разговор
» Мод за премахване на ''Активни прехвърляния'' при разговор
Страница 1 от 1