Symbian Belle излиза на 26 октомври
+6
Dedwen
Teodor
SmasHinG
mitko992
rodmanblg
collectorbg
10 posters
Страница 1 от 1
Symbian Belle излиза на 26 октомври
Symbian Belle излиза на 26 октомври. Всички смартфони, които са инсталирали Anna, ще могат да бъдат ъпдейтнати до Belle. Ъпдейтът ще може да се
инсталира чрез Ovi Suite, ще има и OTA ъпдейт (Over the air, безжичен). На 26 октомври стартира Nokia World. Явно от Nokia са решили да направят двете събития в един ден.
Телефоните, които ще могат да инсталират Symbian Belle са: Nokia N8, C7, E7, X7, C6-01, E6.
359gsm.com
инсталира чрез Ovi Suite, ще има и OTA ъпдейт (Over the air, безжичен). На 26 октомври стартира Nokia World. Явно от Nokia са решили да направят двете събития в един ден.
Телефоните, които ще могат да инсталират Symbian Belle са: Nokia N8, C7, E7, X7, C6-01, E6.
359gsm.com
collectorbg- Глобален Модератор
- Брой мнения : 197
Местожителство : Троян
Re: Symbian Belle излиза на 26 октомври
А каква точно беше разликата между Анна и Белле?
В смисъл има ли наистина нещо заради което си струва да се ъпне до Белле?
rodmanblg- Брой мнения : 42
Това е добра новина, но дали е истина не се знае, като знам Аната как отлагаха докато не видя ъпдейта на беле няма да повярвам !!!
mitko992- Брой мнения : 85
Наистина има голяма вероятност да излезе на 26 поради 2 причини, че в Полша го пуснаха вече и отделно Apple където направи този фал с новият айфон. Затова Нокиа трябва да пуснат тогава Белето за да напредне.
Човече разликата е просто коренно различна. Едно че Белето е по бързо друго, че има як нов и удобен интерфейс и функционалност като цяло.rodmanblg написа:А каква точно беше разликата между Анна и Белле?
Последната промяна е направена от SmasHinG на Съб 8 Окт - 9:50; мнението е било променяно общо 1 път (Reason for editing : +)
SmasHinG- Брой мнения : 270
Местожителство : гр. Раковски
Почти съм готов да се обзаложа, че няма да видим Belle преди декември
Teodor- Брой мнения : 71
Местожителство : Sofia
И аз така, не ми се вярва, но да видим може нокия да се поправят заради забавянето на аната, но което повече ми се струва да се осерат още и дано и до декември видим Беле !!!
Аз лично мисля че наистина на 26 ще го пуснат защото относно Belle нокиа бързо и до сега не са я бавили въобще
Dedwen- Брой мнения : 55
От Nokia опровергаха слуха относно излизането на Symbian Belle на 26 октомври. Твърдят че ъпдейт със сигурност ще има, но в никакъв случай това няма да се случи на датата 26 октомври тази година. Сега усилията им са били насочени главно към пускане на Symbian Anna за US потребителите.
Мухаха даже не се изненадах, нещо се научиха само да пускат слухове и да не изпълняват обещанията си !!!
Аз мисля че в края на Ноември ще започнат, и през целия Декември ще има обичайното чакане за различните продукт кодове. Телефоните с Anna излязаха 2-3 месеца преди да пуснат ъпдейта, очаквам сходен подход и към Belle ъпдейта.. телефоните с Belle вече са на пазара..
vlad0- Брой мнения : 40
26-ти октомври 2011 отдавна мина,а нищо подобно не се случи,темата отива в историята.
Similar topics
» 26 октомври , официален ъпгрейд до последната версия на фърмуера Belle
» MrAlshahawy Belle Extra Buttons Up to v2.1.0
» symbian belle...
» N8 symbian belle
» Symbian Belle
» MrAlshahawy Belle Extra Buttons Up to v2.1.0
» symbian belle...
» N8 symbian belle
» Symbian Belle
Страница 1 от 1
Права за този форум: