Symbian Belle
+16
marmota
SarievJ
toshkabg
x1988
Dedwen
bachora
$©@®N™
frankie_76
achodemo
Чо :)
SmasHinG
alexbg67
STORM
mitko992
vlad0
ivo777
20 posters
Страница 1 от 5
Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Symbian Belle
Докато ние чакаме със затаен дъх финалната версия на Symbian Anna,видяха бял свят и първите ''изтекли'' снимки на смартфон на Нокия със инсталирана бета версия на Symbian Belle (в случая това е Nokia E7):
Re: Symbian Belle
Изглежда много добре..! Проблема е кога ще дойде ъпдейта, нови телефони с Belle със сигурност ще видим през Септември, но ъпдейта за телефоните на пазара в момента... кой знае
vlad0- Брой мнения : 40
Владо,и това ли е твое дело или просто mynokiablog вече активно следи форума ми: [You must be registered and logged in to see this link.] ?
Браво момчета, изглежда много добре, ако го чакаме както аната някъдее края на 2012 ще го видим !!!
mitko992- Брой мнения : 85
Днес бях на турнир Nokia Angry Birds в Пловдив....забавлявах се много,но другo ми направи впечатление - всичките Н8-ци бяха с Anna!Работи добре.Но нещото,което най ме изненада е,че X7 им бяха с Belle!!!
Даааа не се бъркам с Belle.Поисках да го разцъкам и нямам думи с които да ви обясня!!!
Даааа не се бъркам с Belle.Поисках да го разцъкам и нямам думи с които да ви обясня!!!
Последната промяна е направена от STORM на Вто 26 Юли - 20:00; мнението е било променяно общо 1 път
STORM- Брой мнения : 112
Местожителство : Plovdiv
NCSTORM написа:
Даааа не се бъркам с Belle.
или
Б@@ му м@@та...
alexbg67- Брой мнения : 485
Местожителство : София
@STORM,защо не засне едно видеоклипче с N8-цата ти как изглежда и работи Symbyan Belle на X7...?
Още един въпрос - Anna-та на N8-ците коя версия беше - 22.014 или някоя различна?
Още един въпрос - Anna-та на N8-ците коя версия беше - 22.014 или някоя различна?
Едва ли ще е видял версия чи и да я помни каква е билаivo777 написа:@STORM,защо не засне едно видеоклипче с N8-цата ти как изглежда и работи Symbyan Belle на X7...?
SmasHinG- Брой мнения : 270
Местожителство : гр. Раковски
Всичко стана толкова бързо,че не можах да реагирам....на Н8-ците не ми дадоха да видя версията,но като видях X7...сега моя телефон ми се струва скучен!Те ще са и в други градове,така,че някой може да успее да направи снимкиivo777 написа:@STORM,защо не засне едно видеоклипче с N8-цата ти как изглежда и работи Symbyan Belle на X7...?
STORM написа:... ще са и в други градове,така,че някой може да успее да направи снимки
Който има възможност нека снима, ето оставащите дати и адреси:
Пред Верея, до Общината, Стара Загора
бул. Цар Симеон Велики 107
28.07.2011 от 18:00 ч - 22:00
Cacao Beach Club, Слънчев бряг
29.07.2011 от 12:00 ч - 18:00
При паметника на Альоша, пл. Тройката, Бургас
30.07.2011 от 18:00 ч - 22:00
При паметника на Альоша, пл. Тройката, Бургас
31.07.2011 от 18:00 ч - 22:00
Площадка до Амфитеатър, Варна
02.08.2011 от 18:00 ч - 22:00
Площадка до Амфитеатър, Варна
03.08.2011 от 18:00 ч - 22:00
Пред Съдебната палата, Русе
ул. Александровска 57
04.08.2011 от 18:00 ч - 22:00
Пред Съдебната палата, Русе
ул. Александровска 57
05.08.2011 от 18:00 ч - 22:00
Пред Общината, пл. Майка България, Велико Търново
06.08.2011 от 18:00 ч - 22:00
Пред Общината, пл. Майка България, Велико Търново
07.08.2011 от 18:00 ч - 22:00
Nokia Angry Birds Grand Finale
Пред театър Иван Вазов, София
31.08.2011 от 17:00 ч - 21:00
[You must be registered and logged in to see this link.]
Чо :)- Администратор
- Брой мнения : 120
още Symbian Belle, yumm. Като цяло ми изглежда, че искат да премахнат употребата на хардуерни бутони както при MeeGo/Harmattan N9. За умираща платформа, това ще е много стабилен ъпдейт. Дизайна е чист, харесва ми... скрееновете са с стария фонт, ако е с Nokia Pure фонта, щеше да изглежда още по-добре.
1. иконите вече не са заключени в widget..може да се местят ала андро, и widgets с различни размери.
2. браузъра има нов toolbar, и се говори че крайната версия ще използва WebKit 2.2
3.галерията и календара, много изчистен дизайн.
4. Андро pull down toolbar и известяване
5. Е-mail
6. главното меню, anna иконки
източник: [You must be registered and logged in to see this link.]
Някой от Nokia Румъния може да си загуби работата..
1. иконите вече не са заключени в widget..може да се местят ала андро, и widgets с различни размери.
2. браузъра има нов toolbar, и се говори че крайната версия ще използва WebKit 2.2
3.галерията и календара, много изчистен дизайн.
4. Андро pull down toolbar и известяване
5. Е-mail
6. главното меню, anna иконки
източник: [You must be registered and logged in to see this link.]
Някой от Nokia Румъния може да си загуби работата..
STORM написа:Всичко стана толкова бързо,че не можах да реагирам....на Н8-ците не ми дадоха да видя версията,но като видях X7...сега моя телефон ми се струва скучен!Те ще са и в други градове,така,че някой може да успее да направи снимкиivo777 написа:@STORM,защо не засне едно видеоклипче с N8-цата ти как изглежда и работи Symbyan Belle на X7...?
Завиждам благородно Добре ли вървеше на X7 ? Ако върви добре на него, би трябвало да нямаме проблем с сегашното хардуерно поколение. Факта, че пускането на Belle ще съвпадне с пусканет на 1 ghz телефони ме накара да се замисля, че си му трябва този 1ghz
Владо,благодаря ти за снимките и инфото!Довечера и аз ще кача страшно много скрийнове от Belle (а утре даже и видео)
А сега и топ новината-шансовете да видим Belle (вместо Anna) в края на август са 50/50
П.П. Макар и вероятноста да е под 1% може и да се докопам до файловете за флаш с Belle още днес
А сега и топ новината-шансовете да видим Belle (вместо Anna) в края на август са 50/50
П.П. Макар и вероятноста да е под 1% може и да се докопам до файловете за флаш с Belle още днес
Вървеше доста добре,като се има предвид,че беше някаква бета версия!И не мисля че му е нужно 1 ghz -само хабене на повече токЗавиждам благородно Добре ли вървеше на X7 ? Ако върви добре на него, би трябвало да нямаме проблем с сегашното хардуерно поколение. Факта, че пускането на Belle ще съвпадне с пусканет на 1 ghz телефони ме накара да се замисля, че си му трябва този 1ghz
^благодаря ти! Добре звучи
ivo777 ще бъде много интересно ако успееш да се добереш до флаш файловете..
пича в [You must be registered and logged in to see this link.] каза, че видеото му се качва в момента и до един час ще е в youtube, акаунта му е: [You must be registered and logged in to see this link.]
ivo777 ще бъде много интересно ако успееш да се добереш до флаш файловете..
пича в [You must be registered and logged in to see this link.] каза, че видеото му се качва в момента и до един час ще е в youtube, акаунта му е: [You must be registered and logged in to see this link.]
Пича е от Йордания и работи за Нокия.Писах му лично съобщение с молба да сподели файловете за флаш,вероятноста да го направи е много малка,но все пак я има...
Видеото...скоро.
EDIT: Ето ги и обещаните скрийншоти от Symbian Belle,инсталиран на Nokia N8
Видеото...скоро.
EDIT: Ето ги и обещаните скрийншоти от Symbian Belle,инсталиран на Nokia N8
Това,което видях аз и това тук ми изглежда доста различно!И ми се струва,че неговата версия не е много стабилна :/
Не иска да сподели файловете... Ето отговора му:
Добрата новина е,че телефона стартира с цели 168MB свободна RAM памет,а след доста разцъкване пада до 150
guys for some reasons i cant share it but i will try to make sure when its comin,remember theres 50 % chance u get it for the end of august again if i share it they will find out about some stuff in this version sorry guys for that anything else i will try my best to help this fourm
Добрата новина е,че телефона стартира с цели 168MB свободна RAM памет,а след доста разцъкване пада до 150
Щеше да бъде супер да видим Belle още сега , но не може да виним човека все пак ,че постъпва лоялно и коректно към Нокиа и не иска да сподели фирма.
Иначе това за края на Август ,че може да видим Белето , да го видя няма да повярвам , по-скоро за следващия август догодина по ми се вярва
Иначе това за края на Август ,че може да видим Белето , да го видя няма да повярвам , по-скоро за следващия август догодина по ми се вярва
achodemo- Брой мнения : 97
Местожителство : Габрово
I want it !
I hope you can get Belle for N8 soon. Sorry for my english.. ejjee but my bulgarian is a lot worse. My native lenguaje is Spanish...
I have your version of Anna in my N8 and i love it. Thanks a lot.
I have your version of Anna in my N8 and i love it. Thanks a lot.
frankie_76- Брой мнения : 1
И то като гледам вече тия видия и снимки излиза едвали не, че всеки 3-ти със симбиан Беле а тук те първа ще излиза Анна хаха яко гаври с потребителите само.
SmasHinG- Брой мнения : 270
Местожителство : гр. Раковски
Ами ако и ти си купиш нова нокия и ти ще си с новия симбиан това е идеята на нокия да си купиш нов телефон ... те от това печелят не от безплатни ъпдейти . А и съм убеден че сега са се хварлили всички в разработването на уиндоус за нокия и сичко останало е малко на заден план ,виш колко време след пускането на Ц-6 и Ц-5 и 5800 чак сега им пуснаха някаф мижав ъпдейт... стратегията на всички компании за телефони е да продават апаратите ... а не софтуера и тъй като нокия произвежда и двете .... няма как едното да е преди другото ... както да речем телефоните с андроид това е моето мнение
Хубаво, де ама тук говорим за една и съща марка с различна ревизия на софта. Не става да купиш старото желязо заради новата опаковка. Те на какво разчитат, че шси хвърлим тухличките??? За мен това е фирмена перверзия. Не, че ми е зор, ама е обидно. Както с мобилните - всички нови екстри за новоподписали - старите клиенти да го духат...
pp Off:
Мислех да взема на жената една Ц7ца, но тъкмо зради тази им политика ма ще разчитам на Андрото...
Лично мнение - Иво ще ни осигури ъпдейта преди индийските циганета...
pp Off:
Мислех да взема на жената една Ц7ца, но тъкмо зради тази им политика ма ще разчитам на Андрото...
Лично мнение - Иво ще ни осигури ъпдейта преди индийските циганета...
alexbg67- Брой мнения : 485
Местожителство : София
Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» MrAlshahawy Belle Extra Buttons Up to v2.1.0
» symbian belle...
» N8 symbian belle
» Symbian Belle flash
» Symbian Belle 111.030.0609 for Nokia N8 RM-596 by ivo777 на БЪЛГАРСКИ език
» symbian belle...
» N8 symbian belle
» Symbian Belle flash