Welcome to Symbian-Modders Forum !
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

RQ:Програма за заключване на талефона

4 posters

Go down

RQ:Програма за заключване на талефона Empty RQ:Програма за заключване на талефона

Писане by rodmanblg Вто 18 Окт - 11:27

Трябва ми нещо с което само при включване на телефона да иска код.

Казаха ми че си го има вградено но така и не мога да го намеря никъде.

Мерси предварително

rodmanblg

Брой мнения : 42

Върнете се в началото Go down

RQ:Програма за заключване на талефона Empty Re: RQ:Програма за заключване на талефона

Писане by STORM Вто 18 Окт - 12:49

RQ:Програма за заключване на талефона Scr0000044

RQ:Програма за заключване на талефона Scr000005f
STORM
STORM

Брой мнения : 112
Местожителство : Plovdiv

RQ:Програма за заключване на талефона Empty Re: RQ:Програма за заключване на талефона

Писане by rodmanblg Вто 18 Окт - 17:14

Не става дума за това.

Когато включим телефона иска пин код. а аз искам да търси освен пина и друг код който да го има дори и да няма карта в телефона.

rodmanblg

Писане by SoulSurvivor Вто 18 Окт - 17:29

rodmanblg написа:Не става дума за това.

Когато включим телефона иска пин код. а аз искам да търси освен пина и друг код който да го има дори и да няма карта в телефона.
в менюто - settings/phone/phonemanagment/security settings/phone and sim card...и там имаш настройка за активиране и деактивиране на pin code 1 и 2, както и security code, което всъщност ти е кода, който ще ти се поиска при всяко отключване на телефона, ако го настроиш...а от там, където ти е посочил колегата, влизаш директно в тази опция и си настройваш кода, след като го направиш, вече ще те пита всеки път за него...това е кода, който няма да ти поиска, единствено след флаш или хард ресет...
SoulSurvivor
SoulSurvivor
Глобален Модератор
Глобален Модератор

Брой мнения : 1284
Местожителство : Варна, България

Писане by rodmanblg Сря 19 Окт - 12:30

Колега искам да има код само след като съм изключил телефона!!!
САМО ПРИ САМОТО ВКЛЮЧВАНЕ. не при всяко отключване на клавиатурата.
Или аз не се изразих както трябва или не ме разбрахте

rodmanblg

Писане by alexbg67 Сря 19 Окт - 15:15

rodmanblg написа:Колега искам да има код само след като съм изключил телефона!!!
САМО ПРИ САМОТО ВКЛЮЧВАНЕ. не при всяко отключване на клавиатурата.
Или аз не се изразих както трябва или не ме разбрахте
Май по-скоро не разбираш какво са ти обяснили...

alexbg67

Брой мнения : 485
Местожителство : София

Писане by rodmanblg Чет 20 Окт - 7:53

Защо да не разбирам.Security code го иска при ВСЯКО отключване на клавиатурата а аз това не го искам.

Гася си телефона и искам само при включването му да иска код дори и да съм извадил картата от него.

Е по-ясно от това не мога да го кажа.

rodmanblg

Писане by SoulSurvivor Чет 20 Окт - 8:20

rodmanblg написа:Защо да не разбирам.Security code го иска при ВСЯКО отключване на клавиатурата а аз това не го искам.

Гася си телефона и искам само при включването му да иска код дори и да съм извадил картата от него.

Е по-ясно от това не мога да го кажа.
В тези настройки, като си въведеш кода за заключване и не избереш период за автоматично заключване, т,е го оставиш на Няма или None, то телефона ще ти поиска код за закл Security code, само когато е изкл и вкл отново...ако избереш заключване при сменена сим Lock if sim changed, ще се заключи и при сменена сим във вкл състояние...ако избереш дистанционно заключване на телефона Remote phone locking, телефона ще се закл във вкл състояние, чрез текстово съобщение sms, определено от теб...мисля, че и аз бях достатъчно ясен...
SoulSurvivor
SoulSurvivor
Глобален Модератор
Глобален Модератор

Брой мнения : 1284
Местожителство : Варна, България

Писане by rodmanblg Чет 20 Окт - 10:50

Щом дам настройка да се заключи след 0 минути опцията става неактивна

rodmanblg

Писане by Sponsored content

Sponsored content

Върнете се в началото

- Similar topics

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите