много умряла
+2
detector
pudelo0
6 posters
Страница 1 от 1
много умряла
Почти съм сигорен че съм за сервиз,но спорет мен няма как да оплескам нещата така че можете да дажате предложения ще опитам.Значи флашвал съм си телефона не един път умиръл ми е не един път и долнгреит съм правил проблемът е следният правя си долнгреитът но нямах много батерия знам че е нередно но го направих и ся нито зарежда нито светва дисплея само лампичката до USB-то сфетва свързвам го с Пхонетик и по процедурата dead usb зарежда ми процентите 10% 20% и т.н. после comonication нешто си започва одброяване до 25 одзат напрет и нищо лампичката свети имам и гаранция и застраховка но все пак кажете ще пробвам поне да се научим и това да правим ако е по силите ни разбира се.Телефонът е Nokia c7 RM-675 059F320
Последната промяна е направена от pudelo0 на Вто 25 Окт - 21:08; мнението е било променяно общо 1 път
pudelo0- Модератор
- Брой мнения : 301
Re: много умряла
Откачи телефона от кабела и опитай да го стартираш по нормалния начин,ако не стане вземи от някъде заредена батерия и го флашни наново.Успех!pudelo0 написа:Почти съм сигорен че съм за сервиз,но спорет мен няма как да оплескам нещата така че можете да дажате предложения ще опитам.Значи флашвал съм си телефона не един път умиръл ми е не един път и долнгреит съм правил проблемът е следният правя си долнгреитът но нямах много батерия знам че е нередно но го направих и ся нито зарежда нито светва дисплея само лампичката до USB-то сфетва свързвам го с Пхонетик и по процедурата dead usb зарежда ми процентите 10% 20% и т.н. после comonication нешто си започва одброяване до 25 одзат напрет и нищо лампичката свети имам и гаранция и застраховка но все пак кажете ще пробвам поне да се научим и това да правим ако е по силите ни разбира се.
detector- Брой мнения : 139
Местожителство : Варна
Пробвах многократно по казаните от теб начини,когато се опитам да го пусна по нормалния начин само извибрира и лампичката одгоре премига и това е.Очаквам други предложения!
pudelo0- Модератор
При dead usb flash usb кабела не го вкарваш в телефона, докато не ти каже да натиснеш бутона за включване...даже не би трябвало да се наложи да натискаш бутона, а обикновено флаша си продължава безаварийно, но вкараш ли го в самото начало има голям шанс да ти дава грешка всеки път...разбира се всичко това при условие, че разполагаш със заредена батерия...
SoulSurvivor- Глобален Модератор
- Брой мнения : 1284
Местожителство : Варна, България
Да,знам когато ми испише чакам 5 секунди и вкарвам и не става взел съм друг телефон и си зареждам батерията от него и не става.Дано успеем да се научим как става.
pudelo0- Модератор
ти всъщност от коя към коя версия се опитваш да направиш даунгрейд, пробва ли се да си инсталираш пак старата...възможно е и ром-а да се е прецакал нещо, ама тогава без сервиз оправия няма, защото там вече ще се препрограмира... аз 2 пъти съм си убивал телефона...при даунгрейд и при инсталация на belle, но и при 2-та пъти от 2-рия или 3-тия път се получаваше...пробвай и с официална нехакната версия от навифирм...иначе сервиз.pudelo0 написа:Да,знам когато ми испише чакам 5 секунди и вкарвам и не става взел съм друг телефон и си зареждам батерията от него и не става.
SoulSurvivor- Глобален Модератор
- Брой мнения : 1284
Местожителство : Варна, България
Опитах,и тъка не става маи маи днес ще посетя глобул.amigoloco написа:ти всъщност от коя към коя версия се опитваш да направиш даунгрейд, пробва ли се да си инсталираш пак старата...възможно е и ром-а да се е прецакал нещо, ама тогава без сервиз оправия няма, защото там вече ще се препрограмира... аз 2 пъти съм си убивал телефона...при даунгрейд и при инсталация на belle, но и при 2-та пъти от 2-рия или 3-тия път се получаваше...пробвай и с официална нехакната версия от навифирм...иначе сервиз.pudelo0 написа:Да,знам когато ми испише чакам 5 секунди и вкарвам и не става взел съм друг телефон и си зареждам батерията от него и не става.
pudelo0- Модератор
Снощи правих даунгрейд но нямах твоя проблем. С Н8 съм и неколкократоно съм правил тази маневра и никога не съм имал проблем.
delvin- Брой мнения : 48
Знам приятелю,и аз съм правил около 3 долнгреита и нямам проблем проблема можеби е друг туко що го занесъх в глобул с гаранцията и застраховката и ще ви оведомя къкво е станало..delvin написа:Снощи правих даунгрейд но нямах твоя проблем. С Н8 съм и неколкократоно съм правил тази маневра и никога не съм имал проблем.
pudelo0- Модератор
След 1 месец по живо по здраво дано ти го върнат :0pudelo0 написа:Знам приятелю,и аз съм правил около 3 долнгреита и нямам проблем проблема можеби е друг туко що го занесъх в глобул с гаранцията и застраховката и ще ви оведомя къкво е станало..delvin написа:Снощи правих даунгрейд но нямах твоя проблем. С Н8 съм и неколкократоно съм правил тази маневра и никога не съм имал проблем.
SmasHinG- Брой мнения : 270
Местожителство : гр. Раковски
Да и аз тъка разбрах,че около месец става работата но какво да правя ако беше в сервиз нямаше да важи гаранцията после,те дано да не ми търсят парички за което се съмнявам че ще мина тъка без да плащам иначе имам и гаранция и застраховка.SmasHinG написа:След 1 месец по живо по здраво дано ти го върнат :0pudelo0 написа:Знам приятелю,и аз съм правил около 3 долнгреита и нямам проблем проблема можеби е друг туко що го занесъх в глобул с гаранцията и застраховката и ще ви оведомя къкво е станало..delvin написа:Снощи правих даунгрейд но нямах твоя проблем. С Н8 съм и неколкократоно съм правил тази маневра и никога не съм имал проблем.
pudelo0- Модератор
Един приятел 3 пъти така връща телефона в гаранция и нито веднъж нито 1 стотинка не му взеха. Иначе чакането си е гарантирано над 25 дена идва винаги в края на последната седмица от 30 дена на месеца от както си го оставил. В сервиз за 20-30лв. ще ти го поправят за 10мин. иначе. А и тези от глобула неразбират дали е бил или не на сервиз. Моя приятел 2-пъти като го връща 3=я го направи на сервиз, но след това пак като стана така и го даде пак в глобула защото немаше пари тогава за сервиз. Това чакане за 10мин. нема работа обаче е убийствено и незнам какво що правят ама винаги като мине време от 20+ дни го връщат по рано немаpudelo0 написа:Да и аз тъка разбрах,че около месец става работата но какво да правя ако беше в сервиз нямаше да важи гаранцията после,те дано да не ми търсят парички за което се съмнявам че ще мина тъка без да плащам иначе имам и гаранция и застраховка.SmasHinG написа:След 1 месец по живо по здраво дано ти го върнат :0pudelo0 написа:Знам приятелю,и аз съм правил около 3 долнгреита и нямам проблем проблема можеби е друг туко що го занесъх в глобул с гаранцията и застраховката и ще ви оведомя къкво е станало..delvin написа:Снощи правих даунгрейд но нямах твоя проблем. С Н8 съм и неколкократоно съм правил тази маневра и никога не съм имал проблем.
SmasHinG- Брой мнения : 270
Местожителство : гр. Раковски
Да споделя и аз.Моята стара С7 я убих и умря по същия начин.Закарах я в магазина MTN това е кипърски оператор.Чаках около месец и ми накрая ми дадоха чисто нов телефон.Но най-интересното е че ми казаха,че телефона ми е в представителството на нокиа в кипър а от една приятелка разбрах че в българия е същата процедура и всички дефектирали телефони се пращат в нокиа
niksana8584- Брой мнения : 42
Странно е че няма как да разберът дали е бил на сервиз тъи като аз съм виждал телефони точно на винтчето да има нещо като силикон и си мисля ако го няма значи е отваран.Знчи незнам дали разбрах казваш че телефона ми може завотско да си е такъв в смисал прецакан а това че загина по време на долнгреит да е съвпадение?
pudelo0- Модератор
Similar topics
» Умряла Nokia X6
» Умряла N8, не мога да я стартирам.
» Как да съживим умряла Nokia N8
» Умряла N8 достъп до паметта...
» Проблем с Nokia C6-01 след ъпдейт Симбиан Анна
» Умряла N8, не мога да я стартирам.
» Как да съживим умряла Nokia N8
» Умряла N8 достъп до паметта...
» Проблем с Nokia C6-01 след ъпдейт Симбиан Анна