Финална версия на Symbian Belle-новини и дискусии
+28
dragonn2
STORM
jindo
stre4
marmota
barir
panchosa
epoc
emobmw
eksoldier
pslabakov
Snuupy
achodemo
Bobkata3302
vava
xerion
alexbg67
trickey
pudelo0
vlaf
pavelyonov
SoulSurvivor
delvin
collectorbg
dido01980
SmasHinG
boby_cage
ivo777
32 posters
Страница 3 от 5
Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Финална версия на Symbian Belle-новини и дискусии
Има един хак, който работи на последната версия на Symbian Belle. Хака и инструкциите се намират [You must be registered and logged in to see this link.]
^ Много благодаря, направо го хаквам.
Snuupy- Брой мнения : 39
Имам информация от изключително доверен източник,че версията на финалния билд на Symbian Belle ще бъде 111.030.0609.
Относно датата на релийза все още няма нищо категорично,само предположения.Толкова чакахме,аз лично не бих го отказал в ролята на коледен подарък,дано не го отложат за догодина...
Относно датата на релийза все още няма нищо категорично,само предположения.Толкова чакахме,аз лично не бих го отказал в ролята на коледен подарък,дано не го отложат за догодина...
Последната новина е, че утре 5 декември ще бъде пусната официално новата версия. Дали това ще е така ще ознаем след по-малко от 24 часа.
айде деboby_cage написа:Последната новина е, че утре 5 декември ще бъде пусната официално новата версия. Дали това ще е така ще ознаем след по-малко от 24 часа.
pslabakov- Брой мнения : 49
има ли радост :Д:Д
pavelyonov- Брой мнения : 101
Що бе, сегашната на Иво си бачка екстра...
alexbg67- Брой мнения : 485
Местожителство : София
Нали на 5-ти уж излизаше още я няма, или пак са го отложили?
trickey- Брой мнения : 19
слуха си остава просто слух...
SoulSurvivor- Глобален Модератор
- Брой мнения : 1284
Местожителство : Варна, България
За финалната версия се говори,че ще види бял свят на 8-ми декември.
Към момента актуалния билд е 111.030.0609,това е последното RC,което не е ъплоуднато никъде засега.
Твърдят,че с Nokia Suite Pro можело да се свалят девелопърски Firmware-и,и грам идея си нямак как може да се сдобие човек с тази версия на програмата.
Към момента актуалния билд е 111.030.0609,това е последното RC,което не е ъплоуднато никъде засега.
Твърдят,че с Nokia Suite Pro можело да се свалят девелопърски Firmware-и,и грам идея си нямак как може да се сдобие човек с тази версия на програмата.
^ Според мен и това са сънища, ще излезе към края на месеца вероятно... имам същия опит като имах Хпериа Х10 и в сайта на СЕ пишеше "изтеглете сега вашият Андроид 2.3 Гингербрийд" и тръгваш да теглиш ама го няма... така беше поне седмица или две, не помня вече.
alexbg67 написа:Що бе, сегашната на Иво си бачка екстра...
аз в това не се и съмнявам но не мога да я ползвам на Е7 затова чакам официалната
pavelyonov- Брой мнения : 101
Ето на какво попаднах:
Facebook NokiaRussia
Facebook NokiaRussia
collectorbg- Глобален Модератор
- Брой мнения : 197
Местожителство : Троян
Дет се вика, много мина, малко остана
eksoldier- Брой мнения : 178
eksoldier написа:Дет се вика, много мина, малко остана
Дет' се вика докато излезе ш' сменим теуефоните...
alexbg67- Брой мнения : 485
Местожителство : София
^ Не виждам с какво да го сменя. Камерата е ТОП, има всичко, което може да има телефон като благинки - HDMI, USB on THE GO, най-добрата камера, страхотно видео... няма повече какво да желая от телефон. Като излезе по-добър смарт-камерофон, ще го сменя тогава.
Аз вече съм се прицелил в нещо, което е по-добро. Става въпрос за Nokia N950 - 12 MPX камера, MeeGo, 1 GHz процесор, 1 GB RAM и към всичко това и QWERTY клавиатура. Само че е голям проблем да се сдобие човек с този телефон, понеже бройките са строго ограничени и са само за разработчици, които са се проявили, като са спечелили конкурс на Nokia или нещо подобно. Въпреки това виждам лъч надежда да се добера до това уникално устройство, благодарение на един мой много добър приятел, който се е доказал като топ разработчик.Snuupy написа:^ Не виждам с какво да го сменя. Камерата е ТОП, има всичко, което може да има телефон като благинки - HDMI, USB on THE GO, най-добрата камера, страхотно видео... няма повече какво да желая от телефон. Като излезе по-добър смарт-камерофон, ще го сменя тогава.
И аз не виждам с какво мога да сменя Н8та за сега. Ако има по голям дисплей над 4" и същата камера, няма да се чудя много...
eksoldier- Брой мнения : 178
Да, но той е с дуал ЛЕД светкавица, слаба работа... като ще е камерофон, трябва всичко да е топ. А и не знам дали му е широкоъгълна оптиката, а и със сигурно няма ND филтър, който е много полезен при ярка слънчева светлина.boby_cage написа:Аз вече съм се прицелил в нещо, което е по-добро. Става въпрос за Nokia N950 - 12 MPX камера, MeeGo, 1 GHz процесор, 1 GB RAM и към всичко това и QWERTY клавиатура. Само че е голям проблем да се сдобие човек с този телефон, понеже бройките са строго ограничени и са само за разработчици, които са се проявили, като са спечелили конкурс на Nokia или нещо подобно. Въпреки това виждам лъч надежда да се добера до това уникално устройство, благодарение на един мой много добър приятел, който се е доказал като топ разработчик.Snuupy написа:^ Не виждам с какво да го сменя. Камерата е ТОП, има всичко, което може да има телефон като благинки - HDMI, USB on THE GO, най-добрата камера, страхотно видео... няма повече какво да желая от телефон. Като излезе по-добър смарт-камерофон, ще го сменя тогава.
Ще се радваме на финалното Belle през 4-тата седмица на 2012-та година.Колкото-толкова.
Еми да , нова година нов късмет . Предполагам ,че ако не успеят все пак до края на януари да го пуснат , то до началото на септември със сигурност ще го имаivo777 написа:Ще се радваме на финалното Belle през 4-тата седмица на 2012-та година.Колкото-толкова.
achodemo- Брой мнения : 97
Местожителство : Габрово
achodemo написа:ако не успеят все пак до края на януари да го пуснат , то до началото на септември със сигурност ще го има
За 2013-та става въпрос,нали
Много ясно! След края на света .... :cherry за оцелелите ще има награда Нокиа ХХ2013 с вграден ядрен реактор и чосто ново Беле:ivo777 написа:achodemo написа:ако не успеят все пак до края на януари да го пуснат , то до началото на септември със сигурност ще го има
За 2013-та става въпрос,нали
achodemo- Брой мнения : 97
Местожителство : Габрово
Забелязах нещо интересно преди малко в Nokia store. Когато си избера телефона (в случая C7) ми дава да избера ОС (Symbian Anna or earlier или Symbian Belle). Същото се получава и при N8, X7.
Bobkata3302- Брой мнения : 108
Това е така от една седмица.Bobkata3302 написа:Забелязах нещо интересно преди малко в Nokia store. Когато си избера телефона (в случая C7) ми дава да избера ОС (Symbian Anna or earlier или Symbian Belle). Същото се получава и при N8, X7.
Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Лоши новини за Symbian CFW
» Нова версия на Symbian Anna - 025.007
» MrAlshahawy Belle Extra Buttons Up to v2.1.0
» Играта bounce for touch за symbian^3 сертифицирана версия
» Финалната версия на Belle - вече в navifirm!!!
» Нова версия на Symbian Anna - 025.007
» MrAlshahawy Belle Extra Buttons Up to v2.1.0
» Играта bounce for touch за symbian^3 сертифицирана версия
» Финалната версия на Belle - вече в navifirm!!!
Страница 3 от 5
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите