Финална версия на Symbian Belle-новини и дискусии
+28
dragonn2
STORM
jindo
stre4
marmota
barir
panchosa
epoc
emobmw
eksoldier
pslabakov
Snuupy
achodemo
Bobkata3302
vava
xerion
alexbg67
trickey
pudelo0
vlaf
pavelyonov
SoulSurvivor
delvin
collectorbg
dido01980
SmasHinG
boby_cage
ivo777
32 posters
Страница 4 от 5
Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Финална версия на Symbian Belle-новини и дискусии
Вижте какво намерих днес дали това е финалната версия на Belle за Нокиа Н8 - [You must be registered and logged in to see this link.]
emobmw- Брой мнения : 5
Някой дали я тества да каже как се държи добре ли е
epoc- Брой мнения : 167
Местожителство : In Hell
Аз току що я сложих и се държи доста добре най интересното е че след флаша паметта на телефона се освободи много и в момента заетата памет е само 5 процента а свободна имам 248мб.Не знам на какво се дължи но е факт.Все още не съм си сложил всички приложения и като ги инстална ще видя как се държи.Има доста нови уиджети.Ще тествам но засега от първи впечатления е супер само дето няма български но ще се преживее.
Значи това което установих,че след флаша доста приложения ги няма и затова явно паметта се е освободила толкова дори картите ми ги няма.
Значи това което установих,че след флаша доста приложения ги няма и затова явно паметта се е освободила толкова дори картите ми ги няма.
Да имаш ги в папка всички махнати + всички мелодии които са махнати ко са ти нужни можеш да си ги върнеш. Папаката се казва Nokia_N8_Pro_Edition_RC_V2_Deleted_Apps. Всичко в нея е в пакети .sis просто виж как се държи батерията най-важно и бързина на телефона лагва ли. Ако можеш тествай някоя HD игра.emobmw написа:Аз току що я сложих и се държи доста добре най интересното е че след флаша паметта на телефона се освободи много и в момента заетата памет е само 5 процента а свободна имам 248мб.Не знам на какво се дължи но е факт.Все още не съм си сложил всички приложения и като ги инстална ще видя как се държи.Има доста нови уиджети.Ще тествам но засега от първи впечатления е супер само дето няма български но ще се преживее.
За сега се държи доста добре без бъгове пуснах и тази игра-Asphalt_6_Adrenalin HD и върви на макс без засичания и лагване върви си гладко.Ще видим и батерията колко ще издържи.
Браво мерси за бързият отговор ... мисля довечера и аз да си го сложа да видя как е, че на моя ми се е бъгнал Browsera и са съм с Опера ама ме дразниemobmw написа:За сега се държи доста добре без бъгове пуснах и тази игра-Asphalt_6_Adrenalin HD и върви на макс без засичания и лагване върви си гладко.Ще видим и батерията колко ще издържи.
Определено се държи доста по добре. По пъргав стана телефона и не лагва на менюто. Bworsera се държи изключително добре при зареждане видях стойностите на процесора и сложността на графиката. като е задено 95% да се товари максимално което малко ме притеснява ако е HD игра ще изяде батерията много бързо но това е корегиращо. Сложността на графиката е 7 от 10 което ме навежда на мисълта, че ще товари процесора .. но аз си я намалих на 3 ще видя как е на 3 и колко дена държи батерията с пълен заряд и как е на 7. Камерата прави на 9 Mpix до 4 MB снимки Не знам дали да качвам мода на Satrio. Тук вече не съм запознат ако някой ми каже, че по добре ще си го кача
От вчера и аз съм с 111.030.0609,какво да ви кажа - не съм очаквал да видя N8-цата си така бърза и с толкова много опции някога,честно
Сложих я вчера,пробвах я и след като неможах да си инсталирам картите,реших да си върна предишното Беле-"Delight 3,6",телефона несе стартира а само мигаше надписа Nokia ,флашнах го с 11.005 и чак тогава с това което исках,някой с подобен проблем?
panchosa- Брой мнения : 26
Ето на какво се натъкнах преди малко![You must be registered and logged in to see this link.]
barir- Брой мнения : 136
Местожителство : София
[You must be registered and logged in to see this link.]
Относно Беле-то.
Относно Беле-то.
От ден на ден се обнадеждавам все повече за финалната версия на Symbian Belle. Днес се натъкнах на изображение, от което ясно се виждат нови притурки, включително и за Skype.
Очаквам с нетърпение да видя финалната версия.
Очаквам с нетърпение да видя финалната версия.
Я вижте на какво се натъкнах, току що!!![You must be registered and logged in to see this link.]
barir- Брой мнения : 136
Местожителство : София
Моите уважения към gsmarena,но явно разузнаването им не е най-силната им страна,тъй като е меко казано смешно на 10 януари да обявяват за новина толкова стара информация...
П.П. Все пак не мога да не отбележа,че това
П.П. Все пак не мога да не отбележа,че това
звучи интригуващо,дано се уповава на някаква тяхна вътрешна информация,а не е просто ''стрелба в тъмното''...Following this pattern, it seems you will have to wait at most a week from now to get the Belle update on your N8.
Последната промяна е направена от ivo777 на Вто 10 Яну - 9:09; мнението е било променяно общо 1 път
Смешното е, че в края на статията си от 10.01.2012 са дали линк към статия от 29.11.2011ivo777 написа:Моите уважения към gsmarena,но явно разузнаването им не е най-силната им страна,тъй като е меко казано смешно на 10 януари да обявяват за новина толкова стара информация...
Bobkata3302- Брой мнения : 108
[quote="barir"]Я вижте на какво се натъкнах, току що!!![You must be registered and logged in to see this link.][/quot
Токущо забелязах че в навифирм вече го няма 111.030.607.Дали не подготвят да пуснат 111.030.609.Това ще разберем много скоро.Аз лично се премирих с чакането
Токущо забелязах че в навифирм вече го няма 111.030.607.Дали не подготвят да пуснат 111.030.609.Това ще разберем много скоро.Аз лично се премирих с чакането
stre4- Брой мнения : 75
Местожителство : Плевен
Появи се инфо за нова версия на Symbian Belle - 112.010.0404. Най-вероятно 111.030.0609 няма да е финалната, както се очакваше. Говори се, че версия 112.010.0404 е доста по-добра от всички изтекли досега версии. Продължаваме да чакаме и да се надяваме да изтече и този релийз.
тук намерих малко инфо относно промените които се очакват откъм юзър интерфейс:
pavelyonov- Брой мнения : 101
pavelyonov написа:тук намерих малко инфо относно промените които се очакват откъм юзър интерфейс:
Това е от 27.11.2011 и е лично мнение/предложение как трябва да изглеждат елементи от графичния интерфейс.
STORM- Брой мнения : 112
Местожителство : Plovdiv
Страхотна новина ако се окаже достоверна. Между другото тази вечер ми се появи ъпдейт на Ovi suite и актуалната версия е 3.3.86.STORM написа:Най-накрая Belle през следващата седмица
През декември Nokia обеща, че през февруари телефоните на компанията, които работят със Symbian Anna ще получат ъпдейт до следващата версия на платформата, която вече се казва Nokia Belle. По всичко личи обаче, че финландците ще изненадат приятно потребителите на тези устройства, като стартират обновяването още през следващата седмица. Потвърждението за това идва от Twitter акаунта на Nokia в отговор на въпрос, зададен от потребител.
то човека в туитър е питал а нокиа 500... дано и на по-старите (C7, N8, E6) да тръгне по същото време.
dragonn2- Брой мнения : 15
Местожителство : Sofia
Според Нокия следните модели ще получат Belle едновременно - Nokia N8, Nokia E7, Nokia C7, Nokia C6-01, Nokia X7, Nokia E6 и Nokia 500dragonn2 написа:то човека в туитър е питал а нокиа 500... дано и на по-старите (C7, N8, E6) да тръгне по същото време.
Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Лоши новини за Symbian CFW
» Нова версия на Symbian Anna - 025.007
» MrAlshahawy Belle Extra Buttons Up to v2.1.0
» Играта bounce for touch за symbian^3 сертифицирана версия
» Финалната версия на Belle - вече в navifirm!!!
» Нова версия на Symbian Anna - 025.007
» MrAlshahawy Belle Extra Buttons Up to v2.1.0
» Играта bounce for touch за symbian^3 сертифицирана версия
» Финалната версия на Belle - вече в navifirm!!!
Страница 4 от 5
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите