Изтриване на определени обаждания
3 posters
Страница 1 от 1
Изтриване на определени обаждания
Здравейте, надявам се, че на правилното място си задавам въпроса и ще можете да ми помогнете.
Аз съм с Нокия Е5.
Значи като си натиснеш зелената слушалка и нали излизат всички видове обаждания. И можеш, което си искаш да изтриеш. Обаче въпреки, че конкретното обаждане е изтрито има една друга иконка LOG, в която си остава абсолютно всичко, въпреки че уж е било изтрито. Та въпроса ми е как да си изтривам нещата от тази иконка, но само тези които искам? Защото като дам Clear log и то ми изтрива целия списък, който съществува, а аз искам примерно само едно обаждане от списъка да изтрия? Но се затрива всичко.
Благодаря предвалително.
Аз съм с Нокия Е5.
Значи като си натиснеш зелената слушалка и нали излизат всички видове обаждания. И можеш, което си искаш да изтриеш. Обаче въпреки, че конкретното обаждане е изтрито има една друга иконка LOG, в която си остава абсолютно всичко, въпреки че уж е било изтрито. Та въпроса ми е как да си изтривам нещата от тази иконка, но само тези които искам? Защото като дам Clear log и то ми изтрива целия списък, който съществува, а аз искам примерно само едно обаждане от списъка да изтрия? Но се затрива всичко.
Благодаря предвалително.
nandi85_- Брой мнения : 3
Re: Изтриване на определени обаждания
Май никой не може да помогне
Нямам идея Е5 какъв апарат е, но на N8 при натиск и задържане върху номер от списъка излиза меню, от което можеш да изтриеш само него. Поздрави
Става въпрос за друго. Номерата могат да се трият от Приети, Набрани и Неприети повиквания, но има един раздел в Дневник, където се съхранява пълна история на комуникациите. Мисля, че няма начин от там да се изтрива само определен номер. Трябва да се изтрие целия списък. Но мисля, че има програми за скриване на точно определени номера от списъка или съобщенията. Решението на твоя въпрос може би се крие точно там.
Явно програма трябва дам. Дайте идея тогава коя?
Similar topics
» Мод за светлините при пропуснати обаждания и съобщения
» Търся програма за блокиране на обаждания
» Изтриване на файлове
» Изтриване на landmarks от Nokia maps
» Изтриване на контактите и календарните записи при update-ване на софта
» Търся програма за блокиране на обаждания
» Изтриване на файлове
» Изтриване на landmarks от Nokia maps
» Изтриване на контактите и календарните записи при update-ване на софта
Страница 1 от 1