Изтриване на контактите и календарните записи при update-ване на софта
2 posters
Страница 1 от 1
Изтриване на контактите и календарните записи при update-ване на софта
Здравейте,
Забелязах, че след ъпдейта на firm-a до 014.002 ми изтри всички контакти и календарни записи. Това е много неприятно и не ми се струва нормално. Ъпдейта беше FOTA, а като че ли като го правих през OVI suite предишния PR1.1 нямах такъв проблем...
На някой от вас случвало ли се е?
Забелязах, че след ъпдейта на firm-a до 014.002 ми изтри всички контакти и календарни записи. Това е много неприятно и не ми се струва нормално. Ъпдейта беше FOTA, а като че ли като го правих през OVI suite предишния PR1.1 нямах такъв проблем...
На някой от вас случвало ли се е?
Slade- Брой мнения : 70
Re: Изтриване на контактите и календарните записи при update-ване на софта
При мен ъпдейта мина без такива странични ефекти, но за всеки случай преди да го почна направих един backup, така че да си знаеш за следващия път (ако не си направил, разбира се )
Teodor- Брой мнения : 71
Местожителство : Sofia
Бях направил бекъп, сега всичко е обратно в телефона, но се чудя защо стана така? Нямаше грешки по време на ъпдейта.
От друга страна настройките на приложенията не са изтрити, а също и дневника с повикванията!
От друга страна настройките на приложенията не са изтрити, а също и дневника с повикванията!
Slade- Брой мнения : 70
Хм, нямам идея. Тук-таме по форумите пише, че при подобни проблеми след update един рестарт на телефона оправя нещата.
Teodor- Брой мнения : 71
Местожителство : Sofia
Similar topics
» n8 update 31.05.2011 ...
» ovi store update
» Изтриване на файлове
» Изтриване на определени обаждания
» Изтриване на landmarks от Nokia maps
» ovi store update
» Изтриване на файлове
» Изтриване на определени обаждания
» Изтриване на landmarks от Nokia maps