Symbian Belle 111.030.0607 Russian Untouched
+14
pudelo0
detector
SoulSurvivor
plamenmr
morto
alexbg67
barir
AD_Ofink
miiladiin
epoc
grobo
achodemo
dmitev
boby_cage
18 posters
Страница 1 от 3
Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Symbian Belle 111.030.0607 Russian Untouched
След като стана ясно, че няма да ни направят коледен подарък от Nokia седнах и си поиграх малко. След около десетина флаша с комбинации от финалното Belle, което изтече в NaviFirm и Release Candidat версията мисля че намерих перфектно работещата версия и реших да я споделя, като ви направя аз коледен подарък.
Това е чиста немодифицирана версия и разбира се има БГ интерфейс (замества се rofs2 файла с Russian). Използвал съм файловете от Release Candidat версията, като съм заменил core файла с този от изтеклата финална. Отключил съм само rofs3 файла, понеже се налагаше, тъй като от него са премахнати RC service tools. Всички други файлове са оригинални. Версията работи перфектно. С Java приложенията няма проблем. Могат да се гледат клипове в You Tube. Най-бързата версия досега. Наблюдавам, че и снимките са с доста по-добро качество от предишни релийзи.
Аз използвам флашване в Dead USB режим и го препоръчвам. След като завърши флаша всичко е нормално - телефона си влиза в Test Mode и се стартира нормално (ползвам последната версия на Phoenix - [You must be registered and logged in to see this link.]).
Който иска да направи пълен флаш освен на телефона и на Mass Memory-то може да замести файла, който е за Belle (той е в червено - RM-596_M005.50.emmc.fpsx) с [You must be registered and logged in to see this link.] който е за Anna.
С една дума този релийз е достоен заместител на финалната версия и с него спокойно можем да я изчакаме, когато и да дойде тя.
Аз съм почитател на чистите фирмуери и затова съм качил чиста версия. Специално за тези, които обичат да си хакват телефоните добавям rofs3 файл, в който съм вградил installserver.exe и БГ речника. Ако искате след флаш да можете да инсталирате неподписани приложения заменете rofs3 файла от архива с [You must be registered and logged in to see this link.]. Като бонус съм вградил и БГ речника.
***Весели празници от мен***
[You must be registered and logged in to see this link.]
Това е чиста немодифицирана версия и разбира се има БГ интерфейс (замества се rofs2 файла с Russian). Използвал съм файловете от Release Candidat версията, като съм заменил core файла с този от изтеклата финална. Отключил съм само rofs3 файла, понеже се налагаше, тъй като от него са премахнати RC service tools. Всички други файлове са оригинални. Версията работи перфектно. С Java приложенията няма проблем. Могат да се гледат клипове в You Tube. Най-бързата версия досега. Наблюдавам, че и снимките са с доста по-добро качество от предишни релийзи.
Аз използвам флашване в Dead USB режим и го препоръчвам. След като завърши флаша всичко е нормално - телефона си влиза в Test Mode и се стартира нормално (ползвам последната версия на Phoenix - [You must be registered and logged in to see this link.]).
Който иска да направи пълен флаш освен на телефона и на Mass Memory-то може да замести файла, който е за Belle (той е в червено - RM-596_M005.50.emmc.fpsx) с [You must be registered and logged in to see this link.] който е за Anna.
С една дума този релийз е достоен заместител на финалната версия и с него спокойно можем да я изчакаме, когато и да дойде тя.
Аз съм почитател на чистите фирмуери и затова съм качил чиста версия. Специално за тези, които обичат да си хакват телефоните добавям rofs3 файл, в който съм вградил installserver.exe и БГ речника. Ако искате след флаш да можете да инсталирате неподписани приложения заменете rofs3 файла от архива с [You must be registered and logged in to see this link.]. Като бонус съм вградил и БГ речника.
Последната промяна е направена от boby_cage на Сря 14 Дек - 12:56; мнението е било променяно общо 6 пъти
Re: Symbian Belle 111.030.0607 Russian Untouched
Здравей как се инсталира тази версия със или без заместване и след като разархививирам се получи една папка доста голяма RM-596 460 мб ,това нормално ли е .Изтеглих двете части и разархивирах само първия архив.
dmitev- Брой мнения : 37
да, замества се rofs2 файла с Russiandmitev написа:Здравей как се инсталира тази версия със или без заместване и след като разархививирам се получи една папка доста голяма RM-596 460 мб ,това нормално ли е .Изтеглих двете части и разархивирах само първия архив.
феникса които си посочил става ли за windows 7 64 bita
Работи идеално на Windows 7 64-bit.dmitev написа:феникса които си посочил става ли за windows 7 64 bita
Мерси а може ли да ми кажеш кой 4 файла да ползвам за да ги заменя в аната че да не объркам нещо.
Каква Anna, няма такова нещо. Така беше по стария начин. Сега си копираш папката RM-596 и ти излиза продукта в Phoenix-a. После от Options само изтриваш червените файлове и заменяш rofs2 файла с руския.dmitev написа:Мерси а може ли да ми кажеш кой 4 файла да ползвам за да ги заменя в аната че да не объркам нещо.
това е много хубаво ,но предполагам ,че програмите ,които не работеха на предния релииз , скайп например, и тук не работят??
achodemo- Брой мнения : 97
Местожителство : Габрово
Skype трябва да се напише за Belle, за да проработи. Не очаквайте, че версия 2.0.5 ще работи на финалната версия.achodemo написа:това е много хубаво ,но предполагам ,че програмите ,които не работеха на предния релииз , скайп например, и тук не работят??
boby_cage написа:След като стана ясно, че няма да ни направят коледен подарък от Nokia седнах и си поиграх малко. След около десетина флаша с комбинации от финалното Belle, което изтече в NaviFirm и Release Candidat версията мисля че намерих перфектно работещата версия и реших да я споделя, като ви направя аз коледен подарък.
hey Bobby, nice work...does it include english too?
grobo- Брой мнения : 8
Yes, this release include english too!grobo написа:hey Bobby, nice work...does it include english too?
Искам да попитам гледам, че и тука флаша в Desktop версия на youtube не работи . Дали е само при мен или и други го имат този проблем?
epoc- Брой мнения : 167
Местожителство : In Hell
Инсталирах тази версия но не в режим Dead USB а с включен телефон .Всичко мина перфектно без забележки.Новата версия найстена е много стабилна и работи доста бързо, браво на Боби.Единствено ми се наложи някой програми при инсталирането да ги подпиша с моя сертификат но това не е болка за умиране.Освен нокиа Н8 имам и нокиА 700 с тази версия Н8 има горе долу същите характеристики като оригиналното БЕЛЕ на 700.Лека вечер и успех Боби.
Нямам проблем нито с мобилната, нито с десктоп версията на You Tube, клиповете вървят и на двете версии.epoc написа:Искам да попитам гледам, че и тука флаша в Desktop версия на youtube не работи . Дали е само при мен или и други го имат този проблем?
При мен не сработи хака.
miiladiin- Брой мнения : 22
Местожителство : Botevgrad
Пробвай с Norton хака. С него се получава.miiladiin написа:При мен не сработи хака.
Точно с нортън,не се получи.Тръвам да инсталирам нещо,ими изписва грешка на сертификата.
miiladiin- Брой мнения : 22
Местожителство : Botevgrad
Идеална работа.
Имам един проблем с тази версия - не работи мода за премахване на ''Активни прехвърляния'' при разговор. Мода го имам и си работеше при флашването на телефона с предната версия 111.030.0607 - това са два файла, които се поставят чрез X-plore. Идеи?
Забелязвам също, че при възпроизвеждане на видеоклипове със стандартния player в началото засича един-два пъти и после се оправя. Няма значение големината на клипа. Препоръчайте ми програма за гледане, различна от вградената.
Имам един проблем с тази версия - не работи мода за премахване на ''Активни прехвърляния'' при разговор. Мода го имам и си работеше при флашването на телефона с предната версия 111.030.0607 - това са два файла, които се поставят чрез X-plore. Идеи?
Забелязвам също, че при възпроизвеждане на видеоклипове със стандартния player в началото засича един-два пъти и после се оправя. Няма значение големината на клипа. Препоръчайте ми програма за гледане, различна от вградената.
AD_Ofink- Глобален Модератор
- Брой мнения : 70
Местожителство : Русе
За да инсталираш неподписани приложения трябва да копираш installserver.exe C:\sys\bin. Има доста инфо за това как се прави тук в форума. Потърси и ще намериш.miiladiin написа:Точно с нортън,не се получи.Тръвам да инсталирам нещо,ими изписва грешка на сертификата.
Здравей Боби, мога ли, след като съм хактнал телефона да деинсталирам нортъна и неговите приложения?boby_cage написа:За да инсталираш неподписани приложения трябва да копираш installserver.exe C:\sys\bin. Има доста инфо за това как се прави тук в форума. Потърси и ще намериш.miiladiin написа:Точно с нортън,не се получи.Тръвам да инсталирам нещо,ими изписва грешка на сертификата.
Благодаря!
barir- Брой мнения : 136
Местожителство : София
Да, от мениджъра на приложенията деинсталирай Symantec Symbian Hack.barir написа:Здравей Боби, мога ли, след като съм хактнал телефона да деинсталирам нортъна и неговите приложения?
Благодаря!
Има ли начин да се осъществи като ъпдейт на наличната версия, за да избегне целия калабалък около програмното обезпечаване?
alexbg67- Брой мнения : 485
Местожителство : София
Не ти разбирам въпроса. Искаш да кажеш да вградя installserver.exe във фирмуера ли?alexbg67 написа:Има ли начин да се осъществи като ъпдейт на наличната версия, за да избегне целия калабалък около програмното обезпечаване?
Браво и аз съм фен на чистите фърмуери, вградих си installserver и всичко чудесно. Браузъра се държи много стабилно!
morto- Брой мнения : 43
Местожителство : Благоевград
Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Symbian Belle 111.030.0609 Russian Untouched
» Symbian Belle 111.030.0607 за Nokia E7
» Symbian Belle FW111.030.0607 for Nokia N8 RM-596 by ivo777
» Symbian Belle FW111.030.0607 for Nokia N8 RM-596 Clean
» Symbian Anna 22.14 RM-675 за Nokia C7 Official Untouched
» Symbian Belle 111.030.0607 за Nokia E7
» Symbian Belle FW111.030.0607 for Nokia N8 RM-596 by ivo777
» Symbian Belle FW111.030.0607 for Nokia N8 RM-596 Clean