Symbian Belle 111.030.0607 Russian Untouched
+14
pudelo0
detector
SoulSurvivor
plamenmr
morto
alexbg67
barir
AD_Ofink
miiladiin
epoc
grobo
achodemo
dmitev
boby_cage
18 posters
Страница 2 от 3
Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Re: Symbian Belle 111.030.0607 Russian Untouched
Sorry.boby_cage написа:Не ти разбирам въпроса. Искаш да кажеш да вградя installserver.exe във фирмуера ли?alexbg67 написа:Има ли начин да се осъществи като ъпдейт на наличната версия, за да избегне целия калабалък около програмното обезпечаване?
Да мушна тела към феникса и да му дам ъпдейт, като цялата предишна подредба на тела се запази работеща и непокътната... Ако си остане хакнат - още по-добре...
alexbg67- Брой мнения : 485
Местожителство : София
Това никога не съм го пробвал. Но нищо не ти пречи да опиташ. Вместо Refurbish избери опцията Update на Phoenix-a.alexbg67 написа:Sorry.
Да мушна тела към феникса и да му дам ъпдейт, като цялата предишна подредба на тела се запази работеща и непокътната... Ако си остане хакнат - още по-добре...
Боби, не ми пречи, но и не ми стиска... Ако беше току-що фърмнат с версията на Иво и гол-гленичък, да. Ама тунингован апарат на един месец и да го оклепам... И после 3 дни и отгоре възстановки... Бях длъжен да поипитам, като не става - не става... Мерси за вниманието.boby_cage написа:Това никога не съм го пробвал. Но нищо не ти пречи да опиташ. Вместо Refurbish избери опцията Update на Phoenix-a.alexbg67 написа:Sorry.
Специално за любителите на хакнати фирмуери в първия пост съм добавил rofs3 файла с вграден installserver.exe.
Става с ъпдейт но няма да ти работи хака от предишната както и ромпачера. Така стана с мен като пробвах ъпдейт .. след което си форматнат с хард ресет и всичко си дойде по местата Но на мен не ми пречи да си пренареждам всеки път всички програми и опции на телефона Само да спомена, че незнайно защо продължавам да не мога да пейвам всички .flv Desktop весията на youtube и някои клипчета от vbox. Ония ден си върнах Anna 25.007 и нямах проблем с .flv и vboxa но ми продължи с някои клипчета от youtube да ми казва, че нямам флаш на телефона Някой да има решение на този проблем?alexbg67 написа:Боби, не ми пречи, но и не ми стиска... Ако беше току-що фърмнат с версията на Иво и гол-гленичък, да. Ама тунингован апарат на един месец и да го оклепам... И после 3 дни и отгоре възстановки... Бях длъжен да поипитам, като не става - не става... Мерси за вниманието.boby_cage написа:Това никога не съм го пробвал. Но нищо не ти пречи да опиташ. Вместо Refurbish избери опцията Update на Phoenix-a.alexbg67 написа:Sorry.
epoc- Брой мнения : 167
Местожителство : In Hell
Мерси! Виж един пост над твоя, подготвил съм такава кмбинация, ама не днес, че ми трябва телефона жив... Предполагам със заместването да се получи изчистена от бетамаркери машинка и хакната на туй отгоре.
Не знам защо,но при мен нещо не се получава. Изписва ми това:
1.Disconnect USB cable or FLS device from mobile
2.Press and hold power button (at least 8 seconds)
3.Connect USB cable or FLC device to mobile
4.Press OK
Опитах и в Dead USB режим и по нормалния метод и все това.Нещо не правя май както трябва или...?
4.Press OK
Опитах и в Dead USB режим и по нормалния метод и все това.Нещо не правя май както трябва или...?
plamenmr- Брой мнения : 100
Местожителство : гр.Балчик
Не, просто си свързал усб кабела в самото начало, а трябва едва 4-5 секунди след като ти изпише да натиснеш бутона за включване...като ти изпише това, правиш каквото ти казва и си готов...plamenmr написа:Не знам защо,но при мен нещо не се получава. Изписва ми това:
4.Press OK
Нещо не правя май както трябва или...?
SoulSurvivor- Глобален Модератор
- Брой мнения : 1284
Местожителство : Варна, България
Правя всичко както трябва.Това ми излиза в самото начало веднага след като натисна "Refurbish". Въобще не ми изписва да натисна бутона за включване. Последно съм флашнал с версията на Иво и нямаше проблем.
Впрочем току що пробва и с версията с която съм сега и ми излиза същия надпис. Да не би този Phoenix 2011 да ми прави някакъв проблем.С версия 2010 ми даваше някаква грешка на този релийз и затова сложих посочената тук.
Впрочем току що пробва и с версията с която съм сега и ми излиза същия надпис. Да не би този Phoenix 2011 да ми прави някакъв проблем.С версия 2010 ми даваше някаква грешка на този релийз и затова сложих посочената тук.
Дръж бутона за включване,докато телефона извибрира 3 пъти.След това включи кабела.Флашването ще започне само(това е при"dead usb").plamenmr написа:Правя всичко както трябва.Това ми излиза в самото начало веднага след като натисна "Refurbish". Въобще не ми изписва да натисна бутона за включване. Последно съм флашнал с версията на Иво и нямаше проблем.
detector- Брой мнения : 139
Местожителство : Варна
Не можете да ме разберете.И така не става.Просто не ми излиза съобщение за натискане на бутона за включване.Не флашвам за пръв път. Съмнява ме много,че е нещо от програмата. Деинсталирах я и инсталирах Phoenix 2010 и с последната версия на Иво всичко си стана както трябва,но с тая когато се опитам да отворя опции за да заменя файловете ми дава,че липсва някакъв файл и дотам. Пак инсталирах Phoenix 2011 и веднага като натисна бутона за флаш след заместването на файловете и преди да сложа кабела ми излиза това съобщение.Просто на самата секунда.
Няма логика да те кара на разкачиш кабела, след като той още не е свързан с телефона...
Сложих това беле,но с хака.Телефона не се фклучи сам започна одброяването от 25към1 но после аз си го стартирах нормално.И мисля,че бътерията държи повече поне спорет мен де.
pudelo0- Модератор
- Брой мнения : 301
а ползвам последния сготвен от Иво фирмуеър, с разменен core файл с този от изтеклата версия от навифирм, която бързо премахнаха...
plamenmr написа:Не знам защо,но при мен нещо не се получава. Изписва ми това:
4.Press OK
Нещо не правя май както трябва или...?
при мен беше същата ситуация... натискаш ОК, вкарваш кабела на изключен телефон естествено и натискаш power бутона само веднъж ииии потегля!
morto- Брой мнения : 43
Местожителство : Благоевград
И така не става.Просто като включа кабела в изключен телефон и почва да се зарежда.И на друг компютър пробвах и същата работа. Не знам по метода на заместване на файловете на Anna дали ще стане.
При мен стана така защото не бях изтрил червените файлове . Преди "Refurbish" отиваш в ,,options'' и триеш червените файлове, като преди това правя описаното по долу
2.Press and hold power button (at least 8 seconds)телефона извибрира 3 пъти
4.Press OK
2.Press and hold power button (at least 8 seconds)телефона извибрира 3 пъти
4.Press OK
daskal3- Брой мнения : 9
Не става.Как ли не го мъчих и винаги ми излиза това съобщение и после нищо.Явно не ми е писано да съм с тази версия.
И при мен беше тъка,когато вкарам кабела започва да зарежда аз извадих кабела и пак го сложих то пак почна да зарежда и на третия път феникса тръгва.Не ми се случва за първи път.Пробваи!plamenmr написа:Не става.Как ли не го мъчих и винаги ми излиза това съобщение и после нищо.Явно не ми е писано да съм с тази версия.
pudelo0- Модератор
- Брой мнения : 301
pudelo0 написа:И при мен беше тъка,когато вкарам кабела започва да зарежда аз извадих кабела и пак го сложих то пак почна да зарежда и на третия път феникса тръгва.Не ми се случва за първи път.Пробваи!plamenmr написа:Не става.Как ли не го мъчих и винаги ми излиза това съобщение и после нищо.Явно не ми е писано да съм с тази версия.
Велик си! Стана по този начин. Благодаря.
boby_cage били направил и файлове за NOKIA C6-01 RM 718.
Благодаря ти
Благодаря ти
predator_v_bg- Брой мнения : 76
"Правенето на файловете" е най-малкия проблем. Основният проблем е, че все още няма изтекла версия за C6-01. Май притежателите на този телефон ще се наложи да изчакат финалната версия.predator_v_bg написа: boby_cage били направил и файлове за NOKIA C6-01 RM 718.
Благодаря ти
boby_cage написа:Yes, this release include english too!grobo написа:hey Bobby, nice work...does it include english too?
hey bobby, since this is a stable and unhacked version, are you gonna make any already hacked cfw or this all you wish to release?..u're the best man!
grobo- Брой мнения : 8
Hacked rofs3 file is [You must be registered and logged in to see this link.]grobo написа:hey bobby, since this is a stable and unhacked version, are you gonna make any already hacked cfw or this all you wish to release?..u're the best man!
Здравейте Може ли да ми обясните има ли смисъл да го качвам този при положение че съм с [You must be registered and logged in to see this link.] ? С какво този е по-добър ? С другия телефонът ми направо лети Е java не работи ама и аз много много не качвам жаби на телефона
Най-много ме е яд че няма Snaptu за Belle ....
Най-много ме е яд че няма Snaptu за Belle ....
ctokata- Брой мнения : 47
Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Symbian Belle 111.030.0609 Russian Untouched
» Symbian Belle 111.030.0607 за Nokia E7
» Symbian Belle FW111.030.0607 for Nokia N8 RM-596 by ivo777
» Symbian Belle FW111.030.0607 for Nokia N8 RM-596 Clean
» Symbian Anna 22.14 RM-675 за Nokia C7 Official Untouched
» Symbian Belle 111.030.0607 за Nokia E7
» Symbian Belle FW111.030.0607 for Nokia N8 RM-596 by ivo777
» Symbian Belle FW111.030.0607 for Nokia N8 RM-596 Clean