Искам да си сложи БГ и symbian belle на Н8!!!
4 posters
Страница 1 от 1
Искам да си сложи БГ и symbian belle на Н8!!!
Здравейте!!!
Искам да си сложа БГ и новия ъпдейт Symbian Belle на телефончето си, някои би ли ми помогнал, в един сайт ми обясних-а за symbian belle с тая програма Phenix само че стигна до 90% и стана голяма каша че се наложи да го карам на един приятел.
Благодаря предварително!!!
Искам да си сложа БГ и новия ъпдейт Symbian Belle на телефончето си, някои би ли ми помогнал, в един сайт ми обясних-а за symbian belle с тая програма Phenix само че стигна до 90% и стана голяма каша че се наложи да го карам на един приятел.
Благодаря предварително!!!
okismoky- Брой мнения : 19
Re: Искам да си сложи БГ и symbian belle на Н8!!!
Щом е стигнал до 90% явно си с Phoenix 2010.Все пак пробва ли да включиш телефона след флаша?
ivo777 написа:Щом е стигнал до 90% явно си с Phoenix 2010.Все пак пробва ли да включиш телефона след флаша?
Аз го включих!!! Само че след доста мъки. Инсталнахме май наново системата и така. Как да си сложа БГ на тела и симбиан бел?
okismoky написа:ivo777 написа:Щом е стигнал до 90% явно си с Phoenix 2010.Все пак пробва ли да включиш телефона след флаша?
Как да си сложа БГ на тела и симбиан бел?
Чрез тези файлове: [You must be registered and logged in to see this link.]
Иво аз съм с Phoenix 2011 и до сега не съм стигал до 100% и test mode със symbian belle, но никога не съм имал проблем след флаш...ivo777 написа:Щом е стигнал до 90% явно си с Phoenix 2010.Все пак пробва ли да включиш телефона след флаша?
SoulSurvivor- Глобален Модератор
- Брой мнения : 1284
Местожителство : Варна, България
И аз съм с 2011,но стига 100%,не че е гайле с 90% при 2010,всичко пак си е ОК...и аз не съм виждал тела във Test Mode на Belle,Боби твърди,че при него го няма проблем
И аз съм с Phoenix 2011,флаша стига 100%,но телефона не се включва сам.
detector- Брой мнения : 139
Местожителство : Варна
Това е защото Боби ползва чист фирмуеър, и флашва със всичките 8 файла без да замества, каквото и да било, и аз си влизах в тест мод при Анна, въпреки че бетата и не искаше да се стартира след всеки рестарт, a с Belle не съм имал такъв проблем...ivo777 написа:И аз съм с 2011,но стига 100%,не че е гайле с 90% при 2010,всичко пак си е ОК...и аз не съм виждал тела във Test Mode на Belle,Боби твърди,че при него го няма проблем
SoulSurvivor- Глобален Модератор
- Брой мнения : 1284
Местожителство : Варна, България
Здравейте отново!!!
Явно нещата не са ми много ясни флаш и т.н.
При пускане на refurbish ми дава грешка.
Може ли поетапно някои да ми обясни точно как става.
Явно нещата не са ми много ясни флаш и т.н.
При пускане на refurbish ми дава грешка.
Може ли поетапно някои да ми обясни точно как става.
Ха тоя път стана. Само че не стигна нормално до края. Показа ми някаква грешка отново може би защото не изтрих тия папки които упомена предатор или не знам, сега ще видя как върви и ще пиша.
Върви доста добре!!! Благодаря за помощта ivo777 и на другите които споделиха опии в другите постове.
Similar topics
» MrAlshahawy Belle Extra Buttons Up to v2.1.0
» symbian belle...
» N8 symbian belle
» Symbian Belle
» N8 Symbian Belle
» symbian belle...
» N8 symbian belle
» Symbian Belle
» N8 Symbian Belle
Страница 1 от 1