OFFICIAL Symbian Belle 111.030.0609 за Nokia N8 на БЪЛГАРСКИ език с редуциран UDA файл!!!
+56
AD_Ofink
hahavel
Dedwen
SmasHinG
filatov
marmota
polikraiste
marcy
plamenmr
piton78
mastersa6o
ctokata
ivanko_rs
emokalchev
epoc
yohoho
multiserver
BJlagypa
collectorbg
miiladiin
CECC
darko1acab
sarpy
stre4
m.trandeva
opsato
Joro Velichkov
alextalexus
baibrother
mitko992
grandexpres
fotone
milenic
boiko1
$©@®N™
navqk
ivan_ivanov
pudelo0
xmen222
aftermax
vlad0
PCBeast
Snuupy
paco88
mariankolev
novak
ivanpop
SoulSurvivor
Dracona
alexbg67
barir
wise guy
vdsv
BigTymers
mihailradoslavov
ivo777
60 posters
Страница 8 от 15
Страница 8 от 15 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 11 ... 15
Re: OFFICIAL Symbian Belle 111.030.0609 за Nokia N8 на БЪЛГАРСКИ език с редуциран UDA файл!!!
mihailradoslavov написа:точно за това в последната версия в5 Иво го е премахнал и е правил разни други тайни работи
Ми аз съм с нея но преди това не направих *#7370# може ли да са ми останали старите пачове в ром пачера?Флашнах в дед юсб мод?
stre4- Брой мнения : 75
Местожителство : Плевен
Re: OFFICIAL Symbian Belle 111.030.0609 за Nokia N8 на БЪЛГАРСКИ език с редуциран UDA файл!!!
Може да не питам на точното място, но да си питам аз.
Как да мина от едно бел на др. ( на това в5)
sarpy- Брой мнения : 102
чети чети чети
m.trandeva- Брой мнения : 5
Мисля че да!При мен така се получи веднъж и от тогава форматирам масс меморито и правя хард ресет задължително.stre4 написа:mihailradoslavov написа:точно за това в последната версия в5 Иво го е премахнал и е правил разни други тайни работи
Ми аз съм с нея но преди това не направих *#7370# може ли да са ми останали старите пачове в ром пачера?Флашнах в дед юсб мод?
barir- Брой мнения : 136
Местожителство : София
Флаш!sarpy написа:Може да не питам на точното място, но да си питам аз.
@stre4 - аз форматирах всичко и при мен има само 4 пача (без този за който ти говориш) и аз преди се мъчех да е*а дявола, но не става ... по-добре да флашваш като хората и от първия път, отколкото да повтаряш процедурата - просто няма смисъл.
@sarpy - флашва се по стандартния начин в темата напред го има написано и в предната тема го има написано и в раздела за "уроците" го има показано ... дори и в гуугъл да напишеш пак го има.
@sarpy - флашва се по стандартния начин в темата напред го има написано и в предната тема го има написано и в раздела за "уроците" го има показано ... дори и в гуугъл да напишеш пак го има.
mihailradoslavov- Брой мнения : 135
Местожителство : Ловеч
[quote="mihailradoslavov"]@stre4 - аз форматирах всичко и при мен има само 4 пача (без този за който ти говориш) и аз преди се мъчех да е*а дявола, но не става ... по-добре да флашваш като хората и от първия път, отколкото да повтаряш процедурата - просто няма смисъл.
Благодаря за отговораТака и направих префлашнах като преди това форматирах всичко сега всичко е ок
Благодаря за отговораТака и направих префлашнах като преди това форматирах всичко сега всичко е ок
stre4- Брой мнения : 75
Местожителство : Плевен
По-същия начин както си качил и това което имаш сега-флашване качваш си файловете във папката на феникс,изтриваш системните папки,хард ресет и флашваш аз ако не бях зает днес и аз щях да кача 5-тата версия ама имам други занимания но няма да и простя утре вечер хахахsarpy написа:Може да не питам на точното място, но да си питам аз.
paco88- Брой мнения : 269
Местожителство : Аксаково
Аз флашнах сега с V5 , и ми направи впечатление,че като влизам в галерията ,няма опцията "use image". Сътветно не мога да я наглася както искам за тапет
Оп, моя грешка Като сложих фото и видео едитора,всичко е екстра
Оп, моя грешка Като сложих фото и видео едитора,всичко е екстра
Joro Velichkov- Брой мнения : 57
paco88 написа:По-същия начин както си качил и това което имаш сега-флашване качваш си файловете във папката на феникс,изтриваш системните папки,хард ресет и флашваш аз ако не бях зает днес и аз щях да кача 5-тата версия ама имам други занимания но няма да и простя утре вечер хахахsarpy написа:Може да не питам на точното място, но да си питам аз.
Да мерси, успях и сега ще тествам
sarpy- Брой мнения : 102
Всичко е перфектно
Реп +
Само ако може да ми даде някой линк с уиджета на youtube
Реп +
Само ако може да ми даде някой линк с уиджета на youtube
darko1acab- Брой мнения : 23
Впечатленията ми след седмица ползване:
+Еквилайзера за музиката, страхотен звук.
+/- Камерата, добро качество, но прекален размер на файла от 10МБ, който е неудобен за качване, където и да било, и съответства на размер на файла от Canon 550D - 18Mpix DSLR.
+ Готин скрийнсейвър часовник като на Н9.
- Забива по 2 пъти на ден и нужно да се задържи power бутона за да се изключи телефона, иначе няма оправация..
+/- Камерата, добро качество, но прекален размер на файла от 10МБ, който е неудобен за качване, където и да било, и съответства на размер на файла от Canon 550D - 18Mpix DSLR.
- Забива по 2 пъти на ден и нужно да се задържи power бутона за да се изключи телефона, иначе няма оправация..
Snuupy- Брой мнения : 39
Да попитам след флаш с версията на Иво мога ли после да флашна директно със официалната версия
CECC- Брой мнения : 39
Местожителство : Plovdiv
И нека някой да каже тази папка с пачове трябва ли да ги активирам?Не мога да разбера дали има гласово набиране и ако има от къде се задейства?
milenic- Брой мнения : 74
Местожителство : Велико Търново
@CECC - можеш да се върнеш разбира се, изтегли си файловете от нави-то и действай
@milenic - щом не знаеш за какво са, значи не ти трябват и не трябва да ги активираш, телефона ти е хакнат и имаш всичко което ти трябва, единствения който може да ти потрябва от тях е Open4all - той позволява на телефона да вижда скритите папки в C:, но за да ги видиш трябва да имаш и съответния файлов мениджър (например X-plore).
@Snuupy - ако Иво реши може да каже къде е мода за камерата и да го изтриеш, след това ще се върнеш към нормалната компресия на снимките, дори можеш да използваш мода за камерата и при инсталацията му да въведеш каква точно компресия на снимките искаш. Но предполагам че преди да се махне единия не може да се сложи другия. По мои предположения мода за камерата се намира в C:/private/10202be9 , но не бързай да триеш изчакай и 2-ро мнение
@milenic - щом не знаеш за какво са, значи не ти трябват и не трябва да ги активираш, телефона ти е хакнат и имаш всичко което ти трябва, единствения който може да ти потрябва от тях е Open4all - той позволява на телефона да вижда скритите папки в C:, но за да ги видиш трябва да имаш и съответния файлов мениджър (например X-plore).
@Snuupy - ако Иво реши може да каже къде е мода за камерата и да го изтриеш, след това ще се върнеш към нормалната компресия на снимките, дори можеш да използваш мода за камерата и при инсталацията му да въведеш каква точно компресия на снимките искаш. Но предполагам че преди да се махне единия не може да се сложи другия. По мои предположения мода за камерата се намира в C:/private/10202be9 , но не бързай да триеш изчакай и 2-ро мнение
Последната промяна е направена от mihailradoslavov на Съб 18 Фев - 14:33; мнението е било променяно общо 1 път
благодаря ти,това имах в предвид дали аз ще имам нужда от тях понеже не съм толкова навътре с нещата.Оказва се ,че не ми трябват.А гласово набиране знаеш ли дали има и от къде се задейства?mihailradoslavov написа:@CECC - можеш да се върнеш разбира се, изтегли си файловете от нави-то и действай
milenic- Брой мнения : 74
Местожителство : Велико Търново
boiko1 написа:Къде мога да намеря картинките от тапетите на екраните,виждам ги в галерия,но като закача телефона на компа и не ги намирам?
Ето тук се намират:
Phone memory\data\prebuiltmedia\images\backgrounds
boiko1- Брой мнения : 183
Как се пуска скрийнсейвъра,при мен е аналогов часовник.Snuupy написа:Впечатленията ми след седмица ползване:
miiladiin- Брой мнения : 22
Местожителство : Botevgrad
От настройките на часовника.Слагаш го на digital и готово.miiladiin написа:Как се пуска скрийнсейвъра,при мен е аналогов часовник.Snuupy написа:Впечатленията ми след седмица ползване:
Хахаха много държа Мишо да ти отговори на този въпрос хихихиmiiladiin написа:Как се пуска скрийнсейвъра,при мен е аналогов часовник.Snuupy написа:Впечатленията ми след седмица ползване:
paco88- Брой мнения : 269
Местожителство : Аксаково
paco88 написа:Хахаха много държа Мишо да ти отговори на този въпрос хихихи
Аз също
А защо часовника на скрийна свети толкова ярко.Гледах на една друга N8,че след извесно време намалява светлината.
miiladiin- Брой мнения : 22
Местожителство : Botevgrad
Иво да плануваш скоро нова версия на Fw-a ?
Иначе аз в момента съм с V4. и до момнта фърма се държи перфектно,не ми е забила...като цяло много добре.
В момнта единственото което можеби би било добре да се подобри ,е ефектите да вървят още по-мазно,но като цяло Чудесен Fw Иво,БРАВО! ! !
Иначе аз в момента съм с V4. и до момнта фърма се държи перфектно,не ми е забила...като цяло много добре.
В момнта единственото което можеби би било добре да се подобри ,е ефектите да вървят още по-мазно,но като цяло Чудесен Fw Иво,БРАВО! ! !
wise guy- Брой мнения : 78
май аз зная най-добре а?
Тествах версия 5,нямам никакви забележки!Върви гладко и бързо,без забивки.
collectorbg- Глобален Модератор
- Брой мнения : 197
Местожителство : Троян
Страница 8 от 15 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 11 ... 15
Similar topics
» OFFICIAL Symbian Belle 111.030.0609 за Nokia N8 на БЪЛГАРСКИ език с редуциран UDA файл made by Ivo777 reworked by SoulSurvivor
» OFFICIAL Symbian Belle 111.030.0609 за Nokia N8 на БЪЛГАРСКИ език!!!
» Symbian Belle 111.030.0609 for Nokia N8 RM-596 by ivo777 на БЪЛГАРСКИ език
» CFW Symbian Belle за Nokia N8 FW111.020.203 by ivo777 v3.3 на БЪЛГАРСКИ език!!!
» CFW Symbian Belle за Nokia N8 FW111.020.203 на БЪЛГАРСКИ език с ФИКС за клавиатурата на кирилица
» OFFICIAL Symbian Belle 111.030.0609 за Nokia N8 на БЪЛГАРСКИ език!!!
» Symbian Belle 111.030.0609 for Nokia N8 RM-596 by ivo777 на БЪЛГАРСКИ език
» CFW Symbian Belle за Nokia N8 FW111.020.203 by ivo777 v3.3 на БЪЛГАРСКИ език!!!
» CFW Symbian Belle за Nokia N8 FW111.020.203 на БЪЛГАРСКИ език с ФИКС за клавиатурата на кирилица
Страница 8 от 15
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|