OFFICIAL Symbian Belle 111.030.0609 за Nokia N8 на БЪЛГАРСКИ език с редуциран UDA файл!!!
+56
AD_Ofink
hahavel
Dedwen
SmasHinG
filatov
marmota
polikraiste
marcy
plamenmr
piton78
mastersa6o
ctokata
ivanko_rs
emokalchev
epoc
yohoho
multiserver
BJlagypa
collectorbg
miiladiin
CECC
darko1acab
sarpy
stre4
m.trandeva
opsato
Joro Velichkov
alextalexus
baibrother
mitko992
grandexpres
fotone
milenic
boiko1
$©@®N™
navqk
ivan_ivanov
pudelo0
xmen222
aftermax
vlad0
PCBeast
Snuupy
paco88
mariankolev
novak
ivanpop
SoulSurvivor
Dracona
alexbg67
barir
wise guy
vdsv
BigTymers
mihailradoslavov
ivo777
60 posters
Страница 2 от 15
Страница 2 от 15 • 1, 2, 3 ... 8 ... 15
Re: OFFICIAL Symbian Belle 111.030.0609 за Nokia N8 на БЪЛГАРСКИ език с редуциран UDA файл!!!
потвърждавам че толкова бързо беле не съм ползвал до сега, сложих си всички нужни приложения, малко си моднах файла и си добавих уиджетите, за да не ми се налага да ги инсталирам после ... А ефектите летят направо. Добра работа!
mihailradoslavov- Брой мнения : 135
Местожителство : Ловеч
Re: OFFICIAL Symbian Belle 111.030.0609 за Nokia N8 на БЪЛГАРСКИ език с редуциран UDA файл!!!
ivo777 написа:Качеството на снимките,а и на видеоклиповете при финалното Belle са доста по-добри от тези при Anna,пък дори и с инсталиран ъпдейт за камерата,поне според мен.
Какъв е размера на снимките? На мен от Анна-та ми липсват перфектните снимки по 7 8 мб. В момента с мод за 97% на белле рядко стават по-големи от 3 мб. и разликата се вижда доста добре!
Dracona- Брой мнения : 140
Местожителство : София / Пазарджик
реп+ за решението с ovi store-a и най-вече реп+ на Иво за фирма, като хот род еmihailradoslavov написа:дава ми Unable to Install ... някой друг с този cfw да пробва и да сподели и той ...
пробвах и с версията от Nokia beta labs, но пак същото ... за съжаление.
Edit : Ето и решението теглите ето този архив - [You must be registered and logged in to see this link.] и го инсталирате на C:/ след това сваляте и [You must be registered and logged in to see this link.] и го инсталирате.
SoulSurvivor- Глобален Модератор
- Брой мнения : 1284
Местожителство : Варна, България
мода за камерата го намерих обаче как да си направя видео плеъра да ми чете субтитрите
BigTymers- Брой мнения : 89
Местожителство : София
Инсталирам Phoenix 2011 обаче няма от къде да я пусна.
Не се създава никакъв shortcut, в папката Nokia\Phoenix няма exe файл.
Не се създава никакъв shortcut, в папката Nokia\Phoenix няма exe файл.
ivanpop- Брой мнения : 4
Пробвай инсталация на Phoenix с изключена антивирусна програма,може дори да се наложи първо отново да изтеглиш инсталационния файл на Phoenix (отново с изключена антивирусна).
За всички,които мрънкат,че финалното Belle не четяло субтитри...търсете грешката във вашите телевизори:
Очаквайте съвсем скоро нова версия,за повече инфо относно промените вижте първи пост на 1-ва страница от тази тема
Утре, на празника, след като поднесеш подаръка очаквай всички във форума в любов да ти се обясним и да кажем ДА!!!ivo777 написа:Очаквайте съвсем скоро нова версия,за повече инфо относно промените вижте първи пост на 1-ва страница от тази тема Интернета ми е ужасен, най-вероятно файловете за флашване ще са достъпни за сваляне чак утре, 14.02.2012, искрено съжалявам за което...
novak- Symbian-Modders Дарител
- Брой мнения : 136
Местожителство : Варна
Файловете вече са качени с помощта на моя приятел,колега и член на екипа ни [You must be registered and logged in to see this link.] ,приканвам всеки от Вас да му даде реп+ ,нееднократно именно той къде по-явно,къде по-тайно е спасявал положението във форума!
Благодаря Ви предварително и леко и безаварийно флашване от мен!
Има ли значение последователността на инсталиране на файловете от архива?mihailradoslavov написа:дава ми Unable to Install ... някой друг с този cfw да пробва и да сподели и той ...
EDIT: Теглите този архив [You must be registered and logged in to see this link.] и инсталирате файловете от архива на C:/ и след това последната версия на Nokia Ovi Store.
Работи на 100% тествано от мен с този CFW.
barir- Брой мнения : 136
Интересното е че при инсталиране на приложения които искат QT те автоматично проверяват за версията и ако се наложи си я ъпдейтват, но при мене запичаше или на стъпка 1 (в началото) след рестарт на стъпка 2 и след като инсталирах QT нямаше проблеми. И ако ще го инстлаирате ръчно, рестартирайте машинката преди да продължите с инсталацията на файла който искате да сложите. И е хубаво да сте вързани към Wifi, защото файловете които се свалят са около 20mb.
Последната промяна е направена от mihailradoslavov на Пон 13 Фев - 18:43; мнението е било променяно общо 2 пъти
Супер работа на всички много благодаря за труда който полагате . Само един въпрос това последно което сте качили Fw от 8 февроари ли е ?ivo777 написа:Файловете вече са качени с помощта на моя приятел,колега и член на екипа ни [You must be registered and logged in to see this link.] ,приканвам всеки от Вас да му даде реп+ ,нееднократно именно той къде по-явно,къде по-тайно е спасявал положението във форума!
mariankolev- Брой мнения : 37
това последното е официалното беле, но хакнато и с всички неща(модове) написани в описанието флашвай смело доволен "шъ" останеш
Едит : Иво да каже ... най-безболезнено ще минат нещата.
Последната промяна е направена от mihailradoslavov на Пон 13 Фев - 18:31; мнението е било променяно общо 1 път
Аз съм с него в момента но преди да го инсталирам сложих смъкнато от navifirm и там други работи ми пишеше за версия на FW затова питам. В момента ми изписва версията на бетата а не на тази от 8mihailradoslavov написа:това последното е официалното беле, но хакнато и с всички неща(модове) написани в описанието
Премахвам линковете за оправянето на Ovi Store, просто не виждам смисъл да правиш добро на някой,а той да ти дава – на всеки твой пост. А и хората дето толкова много ползвате тая Vote система си направете труда поне един път вие да направите нещо, а не да чакате на готово от небето. Има си google, има си търсачка във форума.
Тъкмо щях да ги тегля дадох ти + може да те умилостивя поне се надявамmihailradoslavov написа:Премахвам линковете за оправянето на Ovi Store, просто не виждам смисъл да правиш добро на някой,а той да ти дава – на всеки твой пост. А и хората дето толкова много ползвате тая Vote система си направете труда поне един път вие да направите нещо, а не да чакате на готово от небето. Има си google, има си търсачка във форума.
paco88- Брой мнения : 269
Местожителство : Аксаково
mihailradoslavov написа:това последното е официалното беле, но хакнато и с всички неща(модове) написани в описанието флашвай смело доволен "шъ" останеш
Преинсталирах на ново и явно съм бил с грешка извинявам се. Датата и всичко на FW от navifarm е като на FW от темата незнам каде съм гледал преди Сега отново флаш
искам да попитам значи като тръгна да го качвам новия софт и го правя по начина на dead phone usb flashing и ми изкарва грешка след което ми казва че липсва този файл RM-596_M008.50.emmc.fpsx
BigTymers- Брой мнения : 89
Туку що флашнах с този фирм и като видях 218мб фрее в Ц хаха сърцето ми подскочи от кеф ся ще му накачуля всичко както си беше преди това и ще видим как е ... благодарско на Иво за работата и на всички имащи принос
BigTymers написа:искам да попитам значи като тръгна да го качвам новия софт и го правя по начина на dead phone usb flashing и ми изкарва грешка след което ми казва че липсва този файл RM-596_M008.50.emmc.fpsx
И при мен е така!
Dracona- Брой мнения : 140
Местожителство : София / Пазарджик
Малко проблемче което откривам-не ми отваря секцията карти на ови суит на компа-дали е от новата версия на мапс-а?
Преборих се с Phoenix и инсталирах модната версия от първия път.
Телефона е невероятно бърз а за браузера просто нямам думи.Изключил съм му Java-та и страниците се плъзгат като по мед и масло.
Много благодаря.
Телефона е невероятно бърз а за браузера просто нямам думи.Изключил съм му Java-та и страниците се плъзгат като по мед и масло.
Много благодаря.
ivanpop- Брой мнения : 4
mihailradoslavov написа:дава ми Unable to Install ... някой друг с този cfw да пробва и да сподели и той ...
EDIT: Теглите този архив[You must be registered and logged in to see this link.]и инсталирате файловете от архива на C:/ и след това последната версия на Nokia Ovi Store.
Файлът е изтрит.. може ли нов линк?
Snuupy- Брой мнения : 39
понеже колегата не е на линия [You must be registered and logged in to see this link.]Snuupy написа:mihailradoslavov написа:дава ми Unable to Install ... някой друг с този cfw да пробва и да сподели и той ...
EDIT: Теглите този архив[You must be registered and logged in to see this link.]и инсталирате файловете от архива на C:/ и след това последната версия на Nokia Ovi Store.
Файлът е изтрит.. може ли нов линк?
SoulSurvivor- Глобален Модератор
- Брой мнения : 1284
Местожителство : Варна, България
Страница 2 от 15 • 1, 2, 3 ... 8 ... 15
Similar topics
» OFFICIAL Symbian Belle 111.030.0609 за Nokia N8 на БЪЛГАРСКИ език с редуциран UDA файл made by Ivo777 reworked by SoulSurvivor
» OFFICIAL Symbian Belle 111.030.0609 за Nokia N8 на БЪЛГАРСКИ език!!!
» Symbian Belle 111.030.0609 for Nokia N8 RM-596 by ivo777 на БЪЛГАРСКИ език
» CFW Symbian Belle за Nokia N8 FW111.020.203 by ivo777 v3.3 на БЪЛГАРСКИ език!!!
» CFW Symbian Belle за Nokia N8 FW111.020.203 на БЪЛГАРСКИ език с ФИКС за клавиатурата на кирилица
» OFFICIAL Symbian Belle 111.030.0609 за Nokia N8 на БЪЛГАРСКИ език!!!
» Symbian Belle 111.030.0609 for Nokia N8 RM-596 by ivo777 на БЪЛГАРСКИ език
» CFW Symbian Belle за Nokia N8 FW111.020.203 by ivo777 v3.3 на БЪЛГАРСКИ език!!!
» CFW Symbian Belle за Nokia N8 FW111.020.203 на БЪЛГАРСКИ език с ФИКС за клавиатурата на кирилица
Страница 2 от 15
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|