Welcome to Symbian-Modders Forum !
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Нов хак за всички телефони със Symbian OS

+31
eisi
impres1a
argail76
Чо :)
svetlinvd
toshumur
krassi_64
xerion
emokalchev
Snuupy
dedovec
barir
panchosa
iVG
SoulSurvivor
hahavel
paco88
supera
shper
ronito1983
desperate
The0ne
marmota
izidor66
pavelyonov
pavlinbanev
mantis1
shikata6
jojo
ivo777
boby_cage
35 posters

Страница 2 от 3 Previous  1, 2, 3  Next

Go down

Нов хак за всички телефони със Symbian OS - Page 2 Empty Re: Нов хак за всички телефони със Symbian OS

Писане by hahavel Нед 30 Окт - 9:36

еееее благодаря ти пич....страхотно вече и аз съм с хакната N8 ... много мерси!
hahavel
hahavel

Брой мнения : 58
Местожителство : София

Върнете се в началото Go down

Нов хак за всички телефони със Symbian OS - Page 2 Empty Re: Нов хак за всички телефони със Symbian OS

Писане by izidor66 Нед 30 Окт - 9:37

Наслаждавай се на перфектния телефон!Накачи му програмки без ограничения! lol!

izidor66

Брой мнения : 11
Местожителство : Панагюрище

Нов хак за всички телефони със Symbian OS - Page 2 Empty 10x

Писане by paco88 Нед 30 Окт - 10:34

Благодаря за инфото сега и аз ще пробвам магията на моята н8-ца
страхотно е колко лесно става вече няма да се притеснявам за сертификатите благодаря на заслужилия за трудът му

Последната промяна е направена от paco88 на Нед 30 Окт - 10:56; мнението е било променяно общо 1 път
paco88
paco88

Брой мнения : 269
Местожителство : Аксаково

Писане by shper Сря 23 Ное - 12:57

Абе чесно да Ви кажа след този хак някак си телефона почна доста да ми цикли . По бавно работи от преди, споделете някави наблюдения ако имате, чуда се дали да преинсталирам ..

shper

Брой мнения : 16

Писане by paco88 Сря 23 Ное - 16:08

да ти кажа честно и моя взе да се "позамисля" понякога ама до ся не се бях замислял че може да е от това.Ако изтрием тия програми ром пачер и др.уеб ще се промени ли вече нещо на инсталираните приложения за които е искало сертификат?
paco88
paco88

Писане by shper Съб 3 Дек - 12:18

paco88 написа:да ти кажа честно и моя взе да се "позамисля" понякога ама до ся не се бях замислял че може да е от това.Ако изтрием тия програми ром пачер и др.уеб ще се промени ли вече нещо на инсталираните приложения за които е искало сертификат?
Според мен няма да имаш проблем с иснталираните програми, просто при новите ще трябва да са подписани .

При мен е доста зле мисля да преисталирам АННА-та

shper

Брой мнения : 16

Писане by SoulSurvivor Съб 3 Дек - 13:07

shper написа:
paco88 написа:да ти кажа честно и моя взе да се "позамисля" понякога ама до ся не се бях замислял че може да е от това.Ако изтрием тия програми ром пачер и др.уеб ще се промени ли вече нещо на инсталираните приложения за които е искало сертификат?
Според мен няма да имаш проблем с иснталираните програми, просто при новите ще трябва да са подписани .

При мен е доста зле мисля да преисталирам АННА-та
нищо няма да се промени, а и той вече телефона ти е хакнат, така че дори и да изтриеш ромпачера, няма да се забърза...ще ти върви най-бързо на чист фирм и то ако нямаш твърде много приложения работещи във фонов режим...но за целата трябва да форматираш, както C:\ така и паметта в която си инсталираш програмите и флашнеш с необработен фирм...
SoulSurvivor
SoulSurvivor
Глобален Модератор
Глобален Модератор

Брой мнения : 1284
Местожителство : Варна, България

Писане by iVG Нед 4 Дек - 22:30

Здравейте!
Направих всичко точно на моята N8, махнах карантината и т.н. но когато отворя RomPatchera ми излиза "install server RP+" и "Open4all RP+". Оттук нататък ми е мъгла.. всичко пробвах и не мога да го подкарам.
Някой помощ ?

iVG

Брой мнения : 2

Писане by panchosa Пон 5 Дек - 7:22

Сега дай на опции,маркирай "Add to auto" и на двата-да са оцветени в зелено и вече можеш да качваш всякакви програми и имаш достъп до системните папки

panchosa

Брой мнения : 26

Писане by iVG Пон 5 Дек - 15:12

panchosa написа:Сега дай на опции,маркирай "Add to auto" и на двата-да са оцветени в зелено и вече можеш да качваш всякакви програми и имаш достъп до системните папки

Там е работата че пробвах но става на един голям червен Х.

iVG

Брой мнения : 2

Писане by panchosa Пон 5 Дек - 18:10

При мен го направи същия номер с червения "X",смених версията на Rompatchera и се оправи.Късмет.

panchosa

Брой мнения : 26

Писане by pavelyonov Вто 20 Дек - 21:45

като започна да иснатлирам др.уеб на Белл и ми казжа component is built in... някакви идеи ако има някой ще съм благодарен

pavelyonov

Брой мнения : 101

Писане by SoulSurvivor Вто 20 Дек - 22:22

pavelyonov написа:като започна да иснатлирам др.уеб на Белл и ми казжа component is built in... някакви идеи ако има някой ще съм благодарен
ти преди това премахна ли вградената антивирусна...
SoulSurvivor
SoulSurvivor
Глобален Модератор
Глобален Модератор

Брой мнения : 1284
Местожителство : Варна, България

Писане by barir Сря 21 Дек - 6:57

pavelyonov написа:като започна да иснатлирам др.уеб на Белл и ми казжа component is built in... някакви идеи ако има някой ще съм благодарен
Коя версия се опитваш да хакнеш?Ако е тази Symbian Belle 111.030.0607 Russian Untouched, то ипри мен се получаваше така.Успях да я хакна само по метода с Norton.Боби го е написал в темата за този фърм.
barir
barir

Брой мнения : 136

Писане by pavelyonov Сря 21 Дек - 9:56

barir написа:
Коя версия се опитваш да хакнеш?Ако е тази Symbian Belle 111.030.0607 Russian Untouched, то ипри мен се получаваше така.Успях да я хакна само по метода с Norton.Боби го е написал в темата за този фърм.

с този фърм който Иво е пуснал за нокиа Е7

pavelyonov

Брой мнения : 101

Писане by dedovec Чет 22 Дек - 7:24

shper написа:Абе чесно да Ви кажа след този хак някак си телефона почна доста да ми цикли . По бавно работи от преди, споделете някави наблюдения ако имате, чуда се дали да преинсталирам ..

Успешен хак и на Нокиа 500 с Анна 011.033, но и при мен се наблюдава едно леко замисляне и зацикляне...
Реп+, но не виждам от къде или понеже съм нов не мога да давам...

Едит: Видях къде се дават плюсове Very Happy

dedovec

Брой мнения : 1

Писане by paco88 Съб 24 Дек - 11:38

Абе хакнат ми е телефона по тоя начин ама вчера на SPB преведения шел пак ми иска сертификат ! Някакви идеи? Smile
paco88
paco88

Писане by Snuupy Сря 8 Фев - 18:34

boby_cage написа:За всички които нямат личен сертификат, а имат желание да си хакнат телефоните. Излезе нов хак за Symbian телефоните. При него не е нужен личен сертификат. Метода се базира на възстановяване на файлове от антивирусната програма Dr. Web в системните папки на дял C:\ Както се досещате това са файловете необходими за работата на RomPatcher Plus. Самата процедура е следната:

1. Свържете телефона към компютъра в режим Mass Memory (може и ако телефона е с карта с памет през кард рийдър на компютъра), така че да е осигурен достъп към системната папка Private.
2. Екстрактвате архива [You must be registered and logged in to see this link.] в дял Е:\ на телефона (Mass Memory или Memory Card). Ако папката Private вече съществува копирайте в нея подпапката от архива, така че да се запази структурата на файловете.
3. Инсталирайте [You must be registered and logged in to see this link.] на същия дял Е:\, където са копирани файловете от архива Quarantine.
4. Отворете програмата Dr. Web и възстановете всички файлове с карантина.
5. Инсталирайте [You must be registered and logged in to see this link.].
6. Отворете програмата ROMPatcher Plus Lite и активирайте необходимите пачове.
7. За да работи автоматичното стартиране на пачовете трябва да се инсталира пълната версия на програмата [You must be registered and logged in to see this link.]

Благодарности за метода на руския ни колега IAL, който е сътворил хака под вещото ръководство на CODeRUS и khotabych.

Успех и приятни моменти с хакнатите телефони.

При мен не стана, пише, че компонента е вграден, като тръгна да исталирам доктор Уеб, със Симбиан Белле съм... Нокиа Н8.. има ли хак за Белле?
Snuupy
Snuupy

Брой мнения : 39

Писане by barir Сря 8 Фев - 18:57

Snuupy написа:
boby_cage написа:За всички които нямат личен сертификат, а имат желание да си хакнат телефоните. Излезе нов хак за Symbian телефоните. При него не е нужен личен сертификат. Метода се базира на възстановяване на файлове от антивирусната програма Dr. Web в системните папки на дял C:\ Както се досещате това са файловете необходими за работата на RomPatcher Plus. Самата процедура е следната:

1. Свържете телефона към компютъра в режим Mass Memory (може и ако телефона е с карта с памет през кард рийдър на компютъра), така че да е осигурен достъп към системната папка Private.
2. Екстрактвате архива [You must be registered and logged in to see this link.] в дял Е:\ на телефона (Mass Memory или Memory Card). Ако папката Private вече съществува копирайте в нея подпапката от архива, така че да се запази структурата на файловете.
3. Инсталирайте [You must be registered and logged in to see this link.] на същия дял Е:\, където са копирани файловете от архива Quarantine.
4. Отворете програмата Dr. Web и възстановете всички файлове с карантина.
5. Инсталирайте [You must be registered and logged in to see this link.].
6. Отворете програмата ROMPatcher Plus Lite и активирайте необходимите пачове.
7. За да работи автоматичното стартиране на пачовете трябва да се инсталира пълната версия на програмата [You must be registered and logged in to see this link.]

Благодарности за метода на руския ни колега IAL, който е сътворил хака под вещото ръководство на CODeRUS и khotabych.

Успех и приятни моменти с хакнатите телефони.

При мен не стана, пише, че компонента е вграден, като тръгна да исталирам доктор Уеб, със Симбиан Белле съм... Нокиа Н8.. има ли хак за Белле?
Виж 3-4 поста по-нагоре!Белле-то успях да го хакна единствено по метода с "Norton".
barir
barir

Писане by Snuupy Сря 8 Фев - 19:01

Norton.. опитах всичко без това:
[You must be registered and logged in to see this link.]

Но не мога да изтегля инсталсървъра, защото сайта е прецакан от АСТА...
Snuupy
Snuupy

Писане by barir Сря 8 Фев - 19:13

Snuupy написа:Norton.. опитах всичко без това:

Я пробвай да намериш каквото ти трябва от[You must be registered and logged in to see this link.]!
barir
barir

Писане by Snuupy Сря 8 Фев - 19:33

barir написа:
Snuupy написа:Norton.. опитах всичко без това:

Я пробвай да намериш каквото ти трябва от[You must be registered and logged in to see this link.]!

Благодаря ти! Стана с инсталсървъра за Анна/Белле.
Snuupy
Snuupy

Писане by emokalchev Нед 19 Фев - 13:56

Да попитам, след като хакнах телефона трябва ли да спра Open4All RP+ или да го оставя да работи?

emokalchev

Брой мнения : 14

Писане by barir Нед 19 Фев - 14:07

emokalchev написа:Да попитам, след като хакнах телефона трябва ли да спра Open4All RP+ или да го оставя да работи?
По добре го спри и си го пускай, само като ти трябва достъп до системните папки.
barir
barir

Писане by paco88 Нед 19 Фев - 17:09

По метода на нортон не мога да направя това 5. Exit application, delete from App manager (Symantec Symbian Hack). Also delete c:\shared\ folder. в Ц я няма папката?
paco88
paco88

Писане by Sponsored content

Sponsored content

Страница 2 от 3 Previous  1, 2, 3  Next

Върнете се в началото

- Similar topics

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите