Welcome to Symbian-Modders Forum !
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Нов хак за всички телефони със Symbian OS

+31
eisi
impres1a
argail76
Чо :)
svetlinvd
toshumur
krassi_64
xerion
emokalchev
Snuupy
dedovec
barir
panchosa
iVG
SoulSurvivor
hahavel
paco88
supera
shper
ronito1983
desperate
The0ne
marmota
izidor66
pavelyonov
pavlinbanev
mantis1
shikata6
jojo
ivo777
boby_cage
35 posters

Страница 3 от 3 Previous  1, 2, 3

Go down

Нов хак за всички телефони със Symbian OS - Page 3 Empty Re: Нов хак за всички телефони със Symbian OS

Писане by barir Нед 19 Фев - 17:31

paco88 написа:По метода на нортон не мога да направя това 5. Exit application, delete from App manager (Symantec Symbian Hack). Also delete c:\shared\ folder. в Ц я няма папката?
Някъде бях чел, че тази папка не винаги я има, ама сега като не се сещам къде...........? Sad
Сега, като се замислих, кагато използвах този метод и при мен я нямаше, но всичко си беше ОК!
barir
barir

Брой мнения : 136
Местожителство : София

Върнете се в началото Go down

Нов хак за всички телефони със Symbian OS - Page 3 Empty Re: Нов хак за всички телефони със Symbian OS

Писане by boby_cage Нед 19 Фев - 17:41

В тази папка се слага карантината при инсталация. С X-Plore се вижда в дял С след деинсталация. Нищо не пречи и да се остави там.

boby_cage
Администратор
Администратор

Брой мнения : 718
Местожителство : Шумен

https://symbian-modders.bulgarianforum.net

Писане by paco88 Нед 19 Фев - 17:51

boby_cage написа:В тази папка се слага карантината при инсталация. С X-Plore се вижда в дял С след деинсталация. Нищо не пречи и да се остави там.
да ама като тръгна да инсталирам нещо ми иска пак сертификат а уж направих всичко както си му е реда Smile става въпрос за нокиа 500 преди малко и сложих беле от нави фирм и реших да я хакна ама нестана Sad
paco88
paco88

Брой мнения : 269
Местожителство : Аксаково

Писане by xerion Съб 3 Мар - 18:25

При мен нещо не се получават нещата с папката Private!Дори не мога да направя такава папка нито да екстрактна файловете в Mass Storage.Някакви идеи?Не мога да инсталирам и др.уеб пише ми че приложението е вградено...

xerion

Брой мнения : 47
Местожителство : Sofia

Писане by hahavel Сря 7 Мар - 9:34

Извинявам се за спама,но някой може ли да ми обясни цялата процедура как да си хакна беллето с антивирустната norton,защото явно аз нещо не правя както трябваSmile
hahavel
hahavel

Брой мнения : 58

Писане by hahavel Сря 7 Мар - 10:55

стана оправих се,вече съм с хакнато белле! Razz
hahavel
hahavel

Писане by krassi_64 Пет 6 Апр - 12:46

как се оправи? би ли описал че и при мен не става.

krassi_64

Брой мнения : 2

Писане by The0ne Пет 6 Апр - 12:54

krassi_64 написа:как се оправи? би ли описал че и при мен не става.
Ето тук съм написал всичко подробно
[You must be registered and logged in to see this link.]
The0ne
The0ne

Брой мнения : 57
Местожителство : Кюстендил

Писане by toshumur Сря 27 Юни - 6:10

Още един страннен коментар но не намерих за моя преблем решение , значи слагам фаиловете в Mas Memory ОК , после теггля Dr, Web ама като стартирам да инсталира доктора ми пише че програмата е вградена и спира , кво да правя колеги ??? Sad

toshumur

Брой мнения : 3

Писане by boby_cage Сря 27 Юни - 7:00

Използвай [You must be registered and logged in to see this link.] метод.

boby_cage
Администратор
Администратор

Брой мнения : 718
Местожителство : Шумен

https://symbian-modders.bulgarianforum.net

Писане by svetlinvd Съб 25 Авг - 17:09

Здравейте, нов съм в бранша с Нокиите Very Happy и искам да хакна телефона , за да си инсталирам програмки , обаче... не са ми ясни доста неща. Даденото обяснение е много добро , но още в началото не намира следното:
1. Свържете телефона към компютъра в режим Mass Memory (може и ако телефона е с карта с памет през кард рийдър на компютъра), така че да е осигурен достъп към системната папка Private.
Къде е тази системна папка Private. Не я намирам. Свързвам телефона с компютъра и ми излизат папка Mass Memory i Phone memory. В тях не откривам папка Private. Моля за помощ : ) С Нокиа Ц7 съм и Windows 7 на лаптопа

svetlinvd

Брой мнения : 5

Писане by Чо :) Съб 25 Авг - 20:29

svetlinvd написа:Свързвам телефона с компютъра и ми излизат папка Mass Memory i Phone memory. В тях не откривам папка Private. Моля за помощ : ) С Нокиа Ц7 съм и Windows 7 на лаптопа
Това означава, че си в режим "Nokia Suite", а не "Mass Memory".
Както е свързан така на екрана на телефона ако си постави пръста най-отгоре на екрана и го плъзни надолу, ще се се отвори меню, от което избери "USB" и после "Mass Memory", на компютъра ти ще се появи като ново устройство ("Removable Disk").
Администратор
Администратор

Брой мнения : 120

Писане by svetlinvd Нед 26 Авг - 12:35

Мерси много за помощта , 1 и 2 вече ги направих. Сега обаче т.3 не ми е ясна какво точно да направя

3. Инсталирайте Dr. Web Antivirus на същия дял Е:\, където са копирани файловете от архива Quarantine.
Изтеглих файловете на компютъра,които са архивирани , да ги разархивирам , но къде ? Да ги кача на Нокиата и да ги инсталирам или ?.. Сигурно задавам малоумни въпроси, но наистина съм твърде начинаещ със смартфоните Smile

svetlinvd

Писане by svetlinvd Нед 26 Авг - 12:44

Всъщност , качих си файла на Нокиата и го инсталирах , другото го направих и стигнах до : ( дано е трябвало това да направя : Д )

6. Отворете програмата ROMPatcher Plus Lite и активирайте необходимите пачове.
Отворих я и ми излиза
Install Server RP+
Open4All RP+
Тук какво трябва да направя ?

svetlinvd

Писане by svetlinvd Нед 26 Авг - 12:51

Оправих се и хакнах Нокиатааа sunny
Адски благодарности на boby_cage за предоставената информация и на Чо : ) за допълнителната помощ Smile

svetlinvd

Писане by argail76 Чет 25 Окт - 21:44

Немога да исталирам Др.Уеб дава ми ''Компонента е вграден и съм стигнал до там

argail76
argail76

Брой мнения : 45

Писане by hahavel Пет 26 Окт - 17:22

това важи до Анна,на белето не става
hahavel
hahavel

Писане by impres1a Нед 28 Окт - 10:29

Пичове това нестава с моята нокиа 500 със беле е пред последния ъпдеит слагам quarantine в папката private после инсталирам dr web търся фаиловете в quarantine и няма нищо за връщане ако някой е имал същия проблем можели да ми помогне !

Аз съм хаквал по този метод 3 пъти нокиа С6-00 и става много лесно но сега имам проблем с нокиа 500!

impres1a

Брой мнения : 4

Писане by impres1a Нед 28 Окт - 10:31

argail76 написа:Немога да исталирам Др.Уеб дава ми ''Компонента е вграден и съм стигнал до там

Трябва да изтеглиш друга версия на drweb и да игнорираш fsecure за да се инсални

impres1a

Брой мнения : 4

Писане by eisi Пон 29 Окт - 15:41

Здравейте някой да има идея как да хакна Белле Рефреш 111.040.1511 на нокиа н8,пробвах всичко и нищо не става Crying or Very sad

eisi

Брой мнения : 18

Писане by batangoster Съб 3 Ное - 16:44

eisi написа:.... някой да има идея как да хакна Белле Рефреш 111.040.1511 на нокиа н8, пробвах всичко и нищо не става Crying or Very sad
Привет и от мен, аз също направих ъпдейта към Рефреш 111.040.1511 на нокиа н8 и сега си удрям главата в стената. Моля ви споделете как да го хакна, щото имам чувството, че съм с половин телефон и полудявам. Предварително благодаря.
batangoster
batangoster

Брой мнения : 25

Писане by detector Съб 3 Ное - 16:58

[You must be registered and logged in to see this link.] Прочети темата внимателно, някъде по средата.
detector
detector

Брой мнения : 139
Местожителство : Варна

Писане by batangoster Съб 3 Ное - 20:32

detector написа:[You must be registered and logged in to see this link.] Прочети темата внимателно, някъде по средата.
Заслужен реп братле cheers
batangoster
batangoster

Брой мнения : 25

Писане by okismoky Нед 16 Дек - 22:15

Не мога да инсталирам д-р Уеб дава ми component is built in на какво се дължи това.

okismoky

Брой мнения : 19

Писане by rAd000 Пет 21 Дек - 23:27

Ползвам нокиа 808 фп2 113.010.1507 , или аз не правя нещо правилно или просто не работи при мен.
rAd000
rAd000

Брой мнения : 16

Писане by Sponsored content

Sponsored content

Страница 3 от 3 Previous  1, 2, 3

Върнете се в началото

- Similar topics

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите