OFFICIAL Symbian Belle 111.030.0609 за Nokia N8 на БЪЛГАРСКИ език с редуциран UDA файл!!!
+56
AD_Ofink
hahavel
Dedwen
SmasHinG
filatov
marmota
polikraiste
marcy
plamenmr
piton78
mastersa6o
ctokata
ivanko_rs
emokalchev
epoc
yohoho
multiserver
BJlagypa
collectorbg
miiladiin
CECC
darko1acab
sarpy
stre4
m.trandeva
opsato
Joro Velichkov
alextalexus
baibrother
mitko992
grandexpres
fotone
milenic
boiko1
$©@®N™
navqk
ivan_ivanov
pudelo0
xmen222
aftermax
vlad0
PCBeast
Snuupy
paco88
mariankolev
novak
ivanpop
SoulSurvivor
Dracona
alexbg67
barir
wise guy
vdsv
BigTymers
mihailradoslavov
ivo777
60 posters
Страница 4 от 15
Страница 4 от 15 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 15
Re: OFFICIAL Symbian Belle 111.030.0609 за Nokia N8 на БЪЛГАРСКИ език с редуциран UDA файл!!!
Линка за сваляне на файловете за флашване е добавен в първи пост на темата.
Re: OFFICIAL Symbian Belle 111.030.0609 за Nokia N8 на БЪЛГАРСКИ език с редуциран UDA файл!!!
форматирах си мас меморито, след това форматирах хардуерно телефона(за по-сигурно), флашнах скрийнсейвъра ми е все същия.
след като не се получи форматирах със 7370, след това хардуерно, флашнах на ново и пак без промяна.
след това преинсталирах с ovi suite с не пипано беле, пак същото.
около 10 опита ефект нулев ... идеи някъкви ?
след като не се получи форматирах със 7370, след това хардуерно, флашнах на ново и пак без промяна.
след това преинсталирах с ovi suite с не пипано беле, пак същото.
около 10 опита ефект нулев ... идеи някъкви ?
mihailradoslavov- Брой мнения : 135
Местожителство : Ловеч
Добре да попитам като супер начинаещ, в папката с белето са 8 фаила а в феникса са само пет така ли трябва да е? Тоест ,замествам ги само тия пет и давам рефърбиш.
navqk- Брой мнения : 2
това което в папката не феникса (ако имаш файлове там) не ти трябва. ако имаш файлове там значи си ги ползвал за преден флаш.
това което трява да направиш е да изтеглиш архива от първия пост, след това да го екстрактнеш къде си поискаш на компютъра и да копираш файловете от папката в папката на феникса, или направо цялата папка RM-XXX в Products папката на феникса.
след това флашваш телефона и си готов. не се налага да заместваш нищо тук, просто от опциите изтрий червения файл, не презамествай нищо.
това което трява да направиш е да изтеглиш архива от първия пост, след това да го екстрактнеш къде си поискаш на компютъра и да копираш файловете от папката в папката на феникса, или направо цялата папка RM-XXX в Products папката на феникса.
след това флашваш телефона и си готов. не се налага да заместваш нищо тук, просто от опциите изтрий червения файл, не презамествай нищо.
След даунгрейд пак същата работа ... идеи ?
Какви идеи,само ти се оплакваш...явно грешката е някъде в теб.
имам проблем с този фърм ... стига ми на 90% казва ми че е съксесфул и после ...Unable to flash phone 0x8401F169.... нулирах със скандинавската версия ... и пак пробвах и пак същото ... неще и неще...
След като изпише че е успешно изкарай кабела и включи телефона.... и кажи какъв е резултата$@N написа:имам проблем с този фърм ... стига ми на 90% казва ми че е съксесфул и после ...Unable to flash phone 0x8401F169.... нулирах със скандинавската версия ... и пак пробвах и пак същото ... неще и неще...
paco88- Брой мнения : 269
Местожителство : Аксаково
По кой метод се флашва-с dead usb или по нормалния?
boiko1- Брой мнения : 183
Местожителство : София
paco88 написа:След като изпише че е успешно изкарай кабела и включи телефона.... и кажи какъв е резултата$@N написа:имам проблем с този фърм ... стига ми на 90% казва ми че е съксесфул и после ...Unable to flash phone 0x8401F169.... нулирах със скандинавската версия ... и пак пробвах и пак същото ... неще и неще...
Той телефона тръгва и зарежда ... ама веднага почва да дава грешки че не може да искара иконките ...
boiko1 написа:По кой метод се флашва-с dead usb или по нормалния?
и по двата ... ноо му намерих цаката ... преинсталирах феникса и стана от парвия път ... до сега не ми се е закучвал толкова някой фърм ... а съм ги слагал сичките ... даже на мен скандинавския ми работи ... зарежда ми целия мерси все пак за инициативата
Май и аз ще пробвам да преинсталирам феникса,че при мрн така се закучи че не иска и скандинавия да я зареди докрай..........
boiko1 написа:Май и аз ще пробвам да преинсталирам феникса,че при мрн така се закучи че не иска и скандинавия да я зареди докрай..........
Е той "скандинавският" е само за отскок, 1во стъпало - никой не остава с него... (предполагам?.. )
alexbg67- Брой мнения : 485
Обръщам се директно към Иво,бих искал да те потипам следвайки плътно инструкциите от това видео [You must be registered and logged in to see this link.] ,ще мога ли да инсталирам твоя FW.
И последно ,проблем ли е ,че съм с оф. Беле ?В смисъл трябва ли даунгрейдвам или нещо подобно за да инсталирам твоя FW?
Благодаря предварително!
И последно ,проблем ли е ,че съм с оф. Беле ?В смисъл трябва ли даунгрейдвам или нещо подобно за да инсталирам твоя FW?
Благодаря предварително!
wise guy- Брой мнения : 78
boiko1 написа:Май и аз ще пробвам да преинсталирам феникса,че при мрн така се закучи че не иска и скандинавия да я зареди докрай..........
то не е задължително да зареди въпроса е да е по ниската версия
alexbg67 написа:Е той "скандинавският" е само за отскок, 1во стъпало - никой не остава с него... (предполагам?.. )
е то е ясно че няма кой да стои на тая версия аз го казах щото на мен ми зарежда секи път
Въпросът е да тръгне тела, а че не е влязъл в тестов режим - кой го брига?.. Е, и въпреки това, друго си е усещането за завършеност, когато Финикса рипортва, че евритинг-из-олл-райт...
Сорка, малко Офф за релакс... Важното е да сме доволни от тутурутките...
Сорка, малко Офф за релакс... Важното е да сме доволни от тутурутките...
alexbg67- Брой мнения : 485
Аз съм го правил многократно по начина показан в това видео, и няма грижи. Само гледай да си с последната версия на Phoenix..wise guy написа:Обръщам се директно към Иво,бих искал да те потипам следвайки плътно инструкциите от това видео [You must be registered and logged in to see this link.] ,ще мога ли да инсталирам твоя FW.
Благодаря предварително!
Joikuspot го оправих, явно инсталациония файл който съм имал е имал проблем със хакнатата версия .. +++ на boby_cage
[You must be registered and logged in to see this link.]
vlad0- Брой мнения : 40
Нова версия на моя CFW,добавени са ВСИЧКИ нови уиджети,4-те тапета на Началните екрани са променени
Инфото в първи пост е обновено,файловете за флашване - скоро...
Незнам ама сериозно почвам да се нервирам на белле,в тази версия както и в предишната имаше забавяне на видеото при превъртане,ако някой има същия проблем да сподели,ако не проблема е в моя телевизор.Другото което не видях от къде мога да рестартирам телефона.
Явно имам някъкъв проблем защото след флаша С-то има 133МБ,РАМ-130.
Както и по горе казах нито на Скандинавия,нито на Белле завършва процеса-изписва че е имало грешка при флаша и да го префлашна наново.
Предишния път като слагах 609 фирма на Иво го нямах този проблем?
Явно имам някъкъв проблем защото след флаша С-то има 133МБ,РАМ-130.
Както и по горе казах нито на Скандинавия,нито на Белле завършва процеса-изписва че е имало грешка при флаша и да го префлашна наново.
Предишния път като слагах 609 фирма на Иво го нямах този проблем?
Бойко,най-добре изчакай да кача файловете и флашни пак.
само заради снимките ще вземеш да ме убедиш да флашна няма друг администратор, който толкова често да публикува фирмуеъри, бравоivo777 написа:Нова версия на моя CFW,добавени са ВСИЧКИ нови уиджети,4-те тапета на Началните екрани са променени
Последната промяна е направена от amigoloco на Чет 16 Фев - 11:12; мнението е било променяно общо 1 път
SoulSurvivor- Глобален Модератор
- Брой мнения : 1284
Местожителство : Варна, България
ivo777 написа:[You must be registered and logged in to see this link.]
Благодаря....
Искам най-генерално да се извиня на Иво. И да кажа че чесовника си работи както трябва и че тоя дето е за е**не съм аз.
След 10-15 флаша и даунгрейд (не ми се смейте ся, здраво съм затвърдил процедурата) осъзнах, че ако променя чесовника на дигитален и се сменя и скрийнсейвъра ...
Тцтцтц ...
След 10-15 флаша и даунгрейд (не ми се смейте ся, здраво съм затвърдил процедурата) осъзнах, че ако променя чесовника на дигитален и се сменя и скрийнсейвъра ...
Тцтцтц ...
Няма за какво,Мишо,Стефчо и всички останали,пак заповядайте
Отивам да лепна някое FREE Wi-Fi,та да ъплоудна най-накрая прословутите файлове
Отивам да лепна някое FREE Wi-Fi,та да ъплоудна най-накрая прословутите файлове
след като съм отворил феникса и натисна флашинг и после като натисна за да ми покаже кода не ми го показва.
milenic- Брой мнения : 74
Местожителство : Велико Търново
Дерзай,народе
И да споменувате с добро батя си Иво след като се спомине от глад и мизерия в някой не толкова далечен ден...
И да споменувате с добро батя си Иво след като се спомине от глад и мизерия в някой не толкова далечен ден...
Страница 4 от 15 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 15
Similar topics
» OFFICIAL Symbian Belle 111.030.0609 за Nokia N8 на БЪЛГАРСКИ език с редуциран UDA файл made by Ivo777 reworked by SoulSurvivor
» OFFICIAL Symbian Belle 111.030.0609 за Nokia N8 на БЪЛГАРСКИ език!!!
» Symbian Belle 111.030.0609 for Nokia N8 RM-596 by ivo777 на БЪЛГАРСКИ език
» CFW Symbian Belle за Nokia N8 FW111.020.203 by ivo777 v3.3 на БЪЛГАРСКИ език!!!
» CFW Symbian Belle за Nokia N8 FW111.020.203 на БЪЛГАРСКИ език с ФИКС за клавиатурата на кирилица
» OFFICIAL Symbian Belle 111.030.0609 за Nokia N8 на БЪЛГАРСКИ език!!!
» Symbian Belle 111.030.0609 for Nokia N8 RM-596 by ivo777 на БЪЛГАРСКИ език
» CFW Symbian Belle за Nokia N8 FW111.020.203 by ivo777 v3.3 на БЪЛГАРСКИ език!!!
» CFW Symbian Belle за Nokia N8 FW111.020.203 на БЪЛГАРСКИ език с ФИКС за клавиатурата на кирилица
Страница 4 от 15
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|