Symbian Belle
+16
marmota
SarievJ
toshkabg
x1988
Dedwen
bachora
$©@®N™
frankie_76
achodemo
Чо :)
SmasHinG
alexbg67
STORM
mitko992
vlad0
ivo777
20 posters
Страница 2 от 5
Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
bachora- Брой мнения : 13
Местожителство : Варна
Re: Symbian Belle
^това е от angry birds турнира предполагам ? Тия X7-ци с Belle просто така бяха изложени за разцъкване ли? Блгадоря много за снимките
vlad0- Брой мнения : 40
Не бяха буквално изложени за разцъкване.Едното момче засичаше с X7 времето на тези които играят.След като бях прочел тук,че има такава и отидох направо и ги питах.Бяха много усложливи всъшност,това им било работата да ни запознават с нокия.
bachora- Брой мнения : 13
Местожителство : Варна
Реп+ ,@bachora
Ще взема да прескоча до Велико Търново във събота да разцъкам Symbian Belle на някоя X7-ца...
Ще взема да прескоча до Велико Търново във събота да разцъкам Symbian Belle на някоя X7-ца...
Дизайна наистина е много хубав Надявам се да добавят повече widget-и за home screen-a, че това определено от нещата който най-много липсват А личното ми мнение е, че трябва ДА Я МАХНАТ менюто с options, call и home screen ... прави дисплея да изглежда по-малък от колкото е Но все пак за сега изглежда много добре
Dedwen- Брой мнения : 55
^ добра идея, но не е чак толкова голям проблем.. и то по-скоро би било пороблем при 3.5 инчовите, X7 с 4 инча е ок.
много добре, браво на Nokia България и благодаря за информацията. Никъде другаде не се случва подобно нещо, явно Nokia мислят че Българския пазар е достатъчно малък, и няма да се вдигне много шум ако тестват Belle там..
bachora написа:Не бяха буквално изложени за разцъкване.Едното момче засичаше с X7 времето на тези които играят.След като бях прочел тук,че има такава и отидох направо и ги питах.Бяха много усложливи всъшност,това им било работата да ни запознават с нокия.
много добре, браво на Nokia България и благодаря за информацията. Никъде другаде не се случва подобно нещо, явно Nokia мислят че Българския пазар е достатъчно малък, и няма да се вдигне много шум ако тестват Belle там..
vlad0- Брой мнения : 40
vlad0 написа:явно Nokia мислят че Българския пазар е достатъчно малък, и няма да се вдигне много шум ако тестват Belle там..
Обаче грубо грешат в лицето на Symbian-Modders...шум се вдига яко,че и пушек
Днес не успях да ида до В.Търново на Angry Birds,дано утре ми се отдаде тази възможност...
Днес мислих да си взимам висок клас андроид смартфон,но тази тема ме разубеди.
Чакам с нетърпение бета файловете и за C7.
Чакам с нетърпение бета файловете и за C7.
x1988- Брой мнения : 31
Местожителство : Мюнхен
Angry Birds във Велико Търново,за съжаление нямаше телефони със Belle за разцъкване,но пак беше яко
Имаше и подаръчета с логото на Нокия и Angry Birds-химикал,тефтерче и ключодържател-отварачка
[You must be registered and logged in to see this link.]
Имаше и подаръчета с логото на Нокия и Angry Birds-химикал,тефтерче и ключодържател-отварачка
[You must be registered and logged in to see this link.]
Е как така е нямало!?С какво засичаха времето хората?
STORM- Брой мнения : 112
Местожителство : Plovdiv
То и като гледам не е имало и народ много сравнение с Пловдив който беше залят
SmasHinG- Брой мнения : 270
Местожителство : гр. Раковски
STORM написа:Е как така е нямало!?С какво засичаха времето хората?
Нямаше нито една X7-ца...а времето го засичаха с Е6.
Пичове,страхотни новини!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Имам твърдото обещание от един колега,че другата седмица ще ъплоудне файловете за флаш на Nokia N8 със Symbian Belle!!!!!!!!!!!!!!!
Дано е истина,ако той ме лъже,то и аз вас лъжа...да се надяваме,че ще излезе точен и ще си спази обещанието!!!!!!!!!!!
Имам твърдото обещание от един колега,че другата седмица ще ъплоудне файловете за флаш на Nokia N8 със Symbian Belle!!!!!!!!!!!!!!!
Дано е истина,ако той ме лъже,то и аз вас лъжа...да се надяваме,че ще излезе точен и ще си спази обещанието!!!!!!!!!!!
А дано де. Ще чакаме и ще видим дет се викаivo777 написа:Пичове,страхотни новини!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SmasHinG- Брой мнения : 270
Местожителство : гр. Раковски
ivo777 написа:Пичове,страхотни новини!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
И нека безсънната седмица започне Дано
Dedwen- Брой мнения : 55
alexbg67 написа:
Лично мнение - Иво ще ни осигури ъпдейта преди индийските циганета...
Ще взема да се окажа пророк...
alexbg67- Брой мнения : 485
Местожителство : София
ivo777 написа:Браво за какво...все още нямам файловете,а нямам и гаранция дали ще ги имам скоро
Няма значение. Важното е, че се опитваш.
Вече е потвърдено-утре (или най-късно вдругиден) дай Боже ще разполагам с файловете за флаш със Symbian Belle за Nokia N8
ivo777 написа:Вече е потвърдено-утре (или най-късно вдругиден) дай Боже ще разполагам с файловете за флаш със Symbian Belle за Nokia N8
Брат (Знам, по-голям си от мене, но така казвам на хората, които уважавам! ), Направо си удрям задника в тавана! Евала!
Иво Велик си!!! Дори и да не стане сега ,защото не зависи само от теб , няма значение. Стискаме палци всички .....
achodemo- Брой мнения : 97
Местожителство : Габрово
Ивo брат, някаква вероятност да се докопаш до файловете на Belle за C7 ?
mitko992- Брой мнения : 85
Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» MrAlshahawy Belle Extra Buttons Up to v2.1.0
» symbian belle...
» N8 symbian belle
» Symbian Belle flash
» Symbian Belle 111.030.0609 for Nokia N8 RM-596 by ivo777 на БЪЛГАРСКИ език
» symbian belle...
» N8 symbian belle
» Symbian Belle flash
» Symbian Belle 111.030.0609 for Nokia N8 RM-596 by ivo777 на БЪЛГАРСКИ език