Symbian Belle
+16
marmota
SarievJ
toshkabg
x1988
Dedwen
bachora
$©@®N™
frankie_76
achodemo
Чо :)
SmasHinG
alexbg67
STORM
mitko992
vlad0
ivo777
20 posters
Страница 3 от 5
Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Symbian Belle
Хих интересно, ем все пак не виждам защо ако бачка на N8 да не бачка като хората и на C7 !
mitko992- Брой мнения : 85
Ще го има и за C7 спокойно.Явно N8 се използва най много в разработката и затова е така.
x1988- Брой мнения : 31
Местожителство : Мюнхен
ясно, няма да лягам тази нощ .ivo777 написа:Обещанието е за 00.00 часа тази нощ да даде файловете.
achodemo- Брой мнения : 97
Местожителство : Габрово
Дам, и аз така. Аз дори като по-нахален ще ходя на гости, че вкъщи има да свалям 2 дни. Понеже, в стаята където попринцип стои компютъра, правим ремонт и сме го преместили в друга стая, нямам интернет и използвам този от Глобул (от телефона). Една песен я свалям 15 минути, а за този фърмуер не ми се мисли..achodemo написа:ясно, няма да лягам тази нощ .ivo777 написа:Обещанието е за 00.00 часа тази нощ да даде файловете.
achodemo написа:ясно, няма да лягам тази нощ .ivo777 написа:Обещанието е за 00.00 часа тази нощ да даде файловете.
Определено няма да се спи Аз исках да попитам дали някой може да ми каже ако сега кача Belle после ще мога ли да кача оригинална Анна? )) Благодаря предварително =))) И чакаме с нетърпение довечера
Dedwen- Брой мнения : 55
Давай.. че там никой не може да го подкара
ти предполагам го следиш там... но
"ok guys the problem is (Orvvan doesn't want to keep the orginal names of the FW cuz he will in big trouble if he do that)
just wait one more day to fix this problem and its ok"
дани:
"you guys we will try the files before release them but in a new topic so i hope the admins delete this topic when we open a new topic sorry for this mistake have a nice day"
ще се чака още..
ти предполагам го следиш там... но
"ok guys the problem is (Orvvan doesn't want to keep the orginal names of the FW cuz he will in big trouble if he do that)
just wait one more day to fix this problem and its ok"
дани:
"you guys we will try the files before release them but in a new topic so i hope the admins delete this topic when we open a new topic sorry for this mistake have a nice day"
ще се чака още..
vlad0- Брой мнения : 40
Дамммм,барали са файловете и Phoenix не иска да флашва с тях...продължаването чака.
ivo777 написа:Дамммм,барали са файловете и Phoenix не иска да флашва с тях...продължаването чака.
Еми ще си го чакаме!
ivo777 написа:Дамммм,барали са файловете и Phoenix не иска да флашва с тях...продължаването чака.
май ги е страх да не ги пипнат .. защо иначе ще ги променят ?
vlad0- Брой мнения : 40
Точно заради това е,Владо!
Това абсолютно си е Belle,подменили са само файловете с описанието на Firmware,затова и Phoenix-а се ''шашави''
Дано само чакането не продължи прекалено дълго,че тая история нещо взе да ми втръсва...
Това абсолютно си е Belle,подменили са само файловете с описанието на Firmware,затова и Phoenix-а се ''шашави''
Дано само чакането не продължи прекалено дълго,че тая история нещо взе да ми втръсва...
Вече съм със Symbian Belle!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Нещо уникално е: [You must be registered and logged in to see this link.]
Има ли някаква макар и слаба вероятност скоро да имаме файловете и за C7?
x1988- Брой мнения : 31
Местожителство : Мюнхен
x1988 написа:Има ли някаква макар и слаба вероятност скоро да имаме файловете и за C7?
И мен това би ме интересувало
SarievJ- Брой мнения : 3
Местожителство : Mannheim, Deutschland
ivo777 написа:Вече съм със Symbian Belle!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
И аз някъде по това време го флашнах моя с Belle. Наистина е нещо уникално!
Добре де как го флашвате? При мен не става феникса дава грешка
achodemo- Брой мнения : 97
Местожителство : Габрово
Като заредиш файловете на Anna, цъкни 'Options'. Ще ти излезе един диалог, в който има списък с 6 файла. Изтрий най-долните 2 файла, след това на останалите цъкаш 'edit' и ги заменяш с тези на Belle.achodemo написа:Добре де как го флашвате? При мен не става феникса дава грешка
Примерно цъкаш 'edit' на Core файла и в диалога който ще ти излезе избираш Core файла на Belle. Правиш така и за останалите файлове. По този начин лъжеш Phoenix. Той си мисли, че инсталираш Anna, А всъщност си слагаш Belle.
Не знам дали ще ме разберете... Не ме бива много в обясненията, но все пак се надявам да съм помогнал..
Много добра. Обяснението е много точно.
suio- Брой мнения : 62
Местожителство : София
Обяснението е много добро браво =) Въпроса ми е следния обаче сега започна обновяването с оригиналната Анна първо няма да е проблем да сваля оригиналните файлове за Анна от Navifirm и да flash-на отново с тях и след това да сложа Belle?
Не ми се вярва да има някакъв проблем ако си с оригиналната Anna
thedevil4- Брой мнения : 18
thedevil4 написа:Не ми се вярва да има някакъв проблем ако си с оригиналната Anna
Сигурно, но аз да попитам все пак Мен ми е мерак да си я инсталирам оригинална за да видя как седи въпроса с паметта в C: пък и да видя дали реално има някаква разлика между хакнатата и оригиналната Пък и след това Belle
Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» MrAlshahawy Belle Extra Buttons Up to v2.1.0
» symbian belle...
» N8 symbian belle
» Symbian Belle flash
» Symbian Belle 111.030.0609 for Nokia N8 RM-596 by ivo777 на БЪЛГАРСКИ език
» symbian belle...
» N8 symbian belle
» Symbian Belle flash
» Symbian Belle 111.030.0609 for Nokia N8 RM-596 by ivo777 на БЪЛГАРСКИ език