Symbian Belle
+16
marmota
SarievJ
toshkabg
x1988
Dedwen
bachora
$©@®N™
frankie_76
achodemo
Чо :)
SmasHinG
alexbg67
STORM
mitko992
vlad0
ivo777
20 posters
Страница 4 от 5
Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Symbian Belle
И аз така съм го замислил ама никой не казава дали е проблем да не рестартирам компа след като инсталирам феникса
thedevil4- Брой мнения : 18
Няма да имаш проблем с Anna-та, а по въпроса за рестарта, едва ли някой от нас е пробвал без рестарт на компа за да каже. Може би ще трябва да изчакаш отговор от Иво.
suio- Брой мнения : 62
Местожителство : София
Защото принципно мисля че не би трябвало да има проблем ама за сега ще изчакам някой по разбиращ да каже
Принципно аз съм пробвал 3 пъти без рестарт на системата и няма проблем. Но е желателно и препоръчително да се рестне за да обнови системата програмата и драйвърите. Иначе ако преди това си свързвал нокиата и има вече разпознати драйвъри няма да имаш проблем без да рестартираш. Но ако не си го правил може да ти умре гсм-а по време на флаш.thedevil4 написа:И аз така съм го замислил ама никой не казава дали е проблем да не рестартирам компа след като инсталирам феникса
SmasHinG- Брой мнения : 270
Местожителство : гр. Раковски
Всъщност щом в момента ъпдейта за Belle представлява да излъжеш Phoneix, че инсталираш Анна...след това не би трябвало да е проблем да върнеш от Belle на Аnna?
Dedwen- Брой мнения : 55
Доста логично ми звучи Аз са мисля да флашвам Belle-то и довечера ще дам коментар
Всичко ясно до тук само едно не е. След като заредиш файловете от Анна-та и после промените дадените файлове с тия на Беле от самата Анна има файлове които остават и въпроса ми е трябва ли те да останат или ги премахвам от програмата. Ето и скрийншот потъмнените файлове са файловете на Белето другите 2 файла са от Анна-та да седят ли те или да ги премахна и да останат само на Белето за да няма мешене. Според мен трябва да се махнат на Анна-та остатъците, но затова най добре питам да ненправя беля.toshkabg написа:Като заредиш файловете на Anna, цъкни 'Options'. Ще ти излезе един диалог, в който има списък с 6 файла. Изтрий най-долните 2 файла, след това на останалите цъкаш 'edit' и ги заменяш с тези на Belle.achodemo написа:Добре де как го флашвате? При мен не става феникса дава грешка
Примерно цъкаш 'edit' на Core файла и в диалога който ще ти излезе избираш Core файла на Belle. Правиш така и за останалите файлове. По този начин лъжеш Phoenix. Той си мисли, че инсталираш Anna, А всъщност си слагаш Belle.
Не знам дали ще ме разберете... Не ме бива много в обясненията, но все пак се надявам да съм помогнал..
Благодаря.
[You must be registered and logged in to see this link.]
Последната промяна е направена от SmasHinG на Сря 17 Авг - 13:50; мнението е било променяно общо 3 пъти (Reason for editing : +)
SmasHinG написа:Всичко ясно до тук само едно не е. След като заредиш файловете от Анна-та и после промените дадените файлове с тия на Беле от самата Анна има файлове които остават и въпроса ми е трябва ли те да останат или ги премахвам от програмата. Ето и скрийншот потъмнените файлове са файловете на Белето другите 2 файла са от Анна-та да седят ли те или да ги премахна и да останат само на Белето за да няма мешене. Според мен трябва да се махнат на Анна-та остатъците, но затова най добре питам да ненправя беля.toshkabg написа:Като заредиш файловете на Anna, цъкни 'Options'. Ще ти излезе един диалог, в който има списък с 6 файла. Изтрий най-долните 2 файла, след това на останалите цъкаш 'edit' и ги заменяш с тези на Belle.achodemo написа:Добре де как го флашвате? При мен не става феникса дава грешка
Примерно цъкаш 'edit' на Core файла и в диалога който ще ти излезе избираш Core файла на Belle. Правиш така и за останалите файлове. По този начин лъжеш Phoenix. Той си мисли, че инсталираш Anna, А всъщност си слагаш Belle.
Не знам дали ще ме разберете... Не ме бива много в обясненията, но все пак се надявам да съм помогнал..
Благодаря.
[You must be registered and logged in to see this link.]
Туко що инсталирах Belle по този начин. Трябва да се махнат тези два файла
Първо триеш последните 2 и после си заменяш другите.
suio- Брой мнения : 62
Местожителство : София
Момчета не ми дава в нокия че има ъп, ама влизам в навито са и гледам има и 22.14 ама има и 24.1 тва да не е белето !!?
mitko992- Брой мнения : 85
Не е Belle-то. Това е версия на Symbian Anna за MEA регион.mitko992 написа:Момчета не ми дава в нокия че има ъп, ама влизам в навито са и гледам има и 22.14 ама има и 24.1 тва да не е белето !!?
аз го ползвам редом с pr 1.2 .. все едно имам 2 различни телефона. Много от старите програми работят..невероятно е как са успяли да го постигнат, трябва да има AVKON слой някъде. До колкото си спомням, когато се говореше за Symbian^4 и QT UI, което сега е Belle, казваха че няма да има съвместимост със старите програми писани за AVKON
В музикалня плей може да си сменяш песните с swipe .. като цяло дизайна е топ.
Аз така като се замисля, това съвсем спокойно може да е контролирано от Nokia.. колкото повече бета тестъри, толкова по-добре. Предполагам, че на Nokia world през Септември, ще видим крайната версия качена на нов хардуер в лицето на nokia 700, и месец-два след това офицялен ъпдейт за старите телефони (n8,c7,e7,c6-01)
В музикалня плей може да си сменяш песните с swipe .. като цяло дизайна е топ.
Аз така като се замисля, това съвсем спокойно може да е контролирано от Nokia.. колкото повече бета тестъри, толкова по-добре. Предполагам, че на Nokia world през Септември, ще видим крайната версия качена на нов хардуер в лицето на nokia 700, и месец-два след това офицялен ъпдейт за старите телефони (n8,c7,e7,c6-01)
vlad0- Брой мнения : 40
Трябва да призная, че работи много добре и съм впечатлен от дизайна. Благодаря за файловете!
Супер съфорумци радвам се, жалко че за сега не виждам как да го пробвам и на C7, но май ще си почакам доволно !!!
mitko992 написа:Супер съфорумци радвам се, жалко че за сега не виждам как да го пробвам и на C7, но май ще си почакам доволно !!!
Даммм...до около декември месец
Ех излиза Belle и бум света свършва.Нали за Декември 2012 става въпрос,не за 2013.
x1988- Брой мнения : 31
Местожителство : Мюнхен
Чакай ве аз си мислих за сега Декември 2011 ти па на 2012 ме прати !?!?!
И след Белето някой някъде имали някаква информация дали ще излиза нещо друго или сме до Белето и до там ?
SmasHinG написа:И след Белето някой някъде имали някаква информация дали ще излиза нещо друго или сме до Белето и до там ?
Поддръжката за Symbian трябва да продължи още 5 години така, че сигурно ще пуснат 1-2 )
4x11
Определено това си заслужава за следващия CFW на Иво
4 реда (1 повече с цифри) и 11 колони (1 повече)
_ [You must be registered and logged in to see this link.]
Чо :)- Администратор
- Брой мнения : 120
Чо,приятелю...да имаш случайно работеща версия на Nokia File Browser 4.5.3 на Belle,всмисъл да е на цял екран,а не ето така:
Не. Така си е и при мен. За момента съм с x-plore.
Чо :)- Администратор
- Брой мнения : 120
Чо написа:Определено това си заслужава за следващия CFW на Иво
Ха ))) Какво е това?
По голямо и според мен по удобна клавиатура е това. Само лошото, че е само на Английски и няма и български, но сигурно по нататък и това ще стане.Dedwen написа:Чо написа:Определено това си заслужава за следващия CFW на Иво
Ха ))) Какво е това?
SmasHinG написа:По голямо и според мен по удобна клавиатура е това. Само лошото, че е само на Английски и няма и български, но сигурно по нататък и това ще стане.Dedwen написа:Чо написа:Определено това си заслужава за следващия CFW на Иво
Ха ))) Какво е това?
Това се досетих, но въпроса ми беше дали е някаква апликация или си е нещо от Нокиа ))))
Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» MrAlshahawy Belle Extra Buttons Up to v2.1.0
» symbian belle...
» N8 symbian belle
» Symbian Belle flash
» Symbian Belle 111.030.0609 for Nokia N8 RM-596 by ivo777 на БЪЛГАРСКИ език
» symbian belle...
» N8 symbian belle
» Symbian Belle flash
» Symbian Belle 111.030.0609 for Nokia N8 RM-596 by ivo777 на БЪЛГАРСКИ език