CFW Symbian Belle for N8 by ivo777
+46
expectedtar
delvin
BigTymers
polikraiste
novak
dredd
Joro Velichkov
barir
st.agiel
wise guy
ninja75
westcoast5
angelo82
AntiGator
beliskner_9301
mitko992
ivchoiv
niksana8584
alexbg67
ivo.pif
jindo
uglyipl
x1988
$©@®N™
Dracona
lepi
detector
Чо :)
AD_Ofink
thedevil4
Dedwen
suio
epoc
SoulSurvivor
pavelyonov
sashom
vvar1ock
goranowwww
baibrother
pslabakov
dmitev
achodemo
SmasHinG
collectorbg
vlad0
ivo777
50 posters
Страница 5 от 10
Страница 5 от 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: CFW Symbian Belle for N8 by ivo777
SmasHinG написа:Доколкото разбрах и при Белето кинетик скрула пак е лагав и трябва някакъв мод за да се поправи като при Ана-та както беше.
При мен няма лаг.. виж видеото
vlad0- Брой мнения : 40
Едитнах мъничката си грешка в описанието във v1.3 при набиране на *#0000# и реъплоуднах фикснатите файлове,на който му се занимава нека ги изтегли на ново и да флашва,ако ли не-няма никакъв проблем,грешката е само и единствено в инфото,ето как изглежда сега:
ех ако работеха всички приложения, тази os на светлинни години от анна спрямо функционалност, дано бетата скоро бъде фиксната от към съвместимост...
SoulSurvivor- Глобален Модератор
- Брой мнения : 1284
Местожителство : Варна, България
AD_Ofink написа:Проблем при работата на Quickoffice (6-та и 7-ма версия) - инсталира се, но не отваря нито текстови, нито word-овски файлове. Реших проблема, като инсталирах Smartoffice.
на мен ми отваря файлове но малки... по големите ми казва че няма памет и се изключва приложението....
при мен браузъра крашва... и освен това е много по-лаком от Анна на батерия
baibrother- Брой мнения : 67
baibrother написа:при мен браузъра крашва... и освен това е много по-лаком от Анна на батерия
на мен неми крашваше браузера ... но за батерията да така е ... особено ако пуснеш JPSа после и да го спреш гълта ток та са къса... за 2 дена ми бутна батерията повече от половината ...
Явно "разцъквам" телефона доста,че батерията да ми издържа 1-2 дни.Телефона съм го купил да си правя кефа ,а не постоянно да наблюдавам колко дълго ще издържи батерията !scorn написа:
но за батерията да така е ... особено ако пуснеш JPSа после и да го спреш гълта ток та са къса... за 2 дена ми бутна батерията повече от половината ...
Последната промяна е направена от collectorbg на Съб 20 Авг - 22:11; мнението е било променяно общо 1 път
collectorbg- Глобален Модератор
- Брой мнения : 197
Местожителство : Троян
Някой разцъкалли е jokuspot дали работи?
Двуомя се дали да сложа офицялната анна или това
и още един въпрос
с последната анна на иво преди офицялната съм,
ако направя пълен бекъп с ови суит, упдеитна с ови суит и върна бекъпа ще има ли омазване
и още един въпрос
ако направя пълен бекъп с ови суит, упдеитна с ови суит и върна бекъпа ще има ли омазване
AntiGator- Брой мнения : 18
С joikuspot би трябвало да нямаш проблем. Но за игри като цяло най-готините и хитови забрави да ги играеш без лаг за момента това е основния проблем на Белето иначе друго всичко се ядва. А за бекъп-а е почти сигурно, че ще има мазало ако направиш тай както мислиш. Говоря ако правиш бекъп на Анна-та и сложиш бекъп=а на Белето. Иначе помежду Анн-те ако го правиш би трябвало да няма проблем. Освен ако не са оправили този проблем, че в началото имаше проблеми с тия бекъпи, но сега дали е поправен този проблем/бъг не се знае още. Някой ако е тествал да каже та да видим и да се знае.AntiGator написа:Някой разцъкалли е jokuspot дали работи?
и още един въпрос
Последната промяна е направена от SmasHinG на Съб 20 Авг - 22:25; мнението е било променяно общо 1 път (Reason for editing : +)
SmasHinG- Брой мнения : 270
Местожителство : гр. Раковски
Doodle fit, Fruit ninja, Minesweeper + i must run вървят без никакъв проблем. Лично аз намирам интерфейса за много добър и голяма крачка напред за Нокиа. Допълнителните кликове са премахнати и всичко върви по вода. Надявам се скоро да се намери решение и за лагващите игри и тогава няма да има реална причина да се ползва Ана. Поиграх си доста от както Иво качи фирмуера и мога да кажа, че телефонът се държи доста стабилно (включително броузърът), батерията не съм гледал колко време ми държи, защото следвам идеологията на collectorbg . Поздрави
п.п
за бога, AntiGator - пише се -официАлно-
п.п
за бога, AntiGator - пише се -официАлно-
Browsera е наистина много добър, може би в момента от много началната бета има тук там някои проблеми които с официалната версия ще се оправят, НО най-големия проблем който мен ме дразни в браузерите на Нокиа, е че не зареждат страниците които нямат мобилен формат в цял размер...много е изнервящо за мен...при положение, че имат една опера която има всичко (даже и QWERTY преди ние да сме си мечтали). И най-лошото е, че едва ли ще го оправят проблема...
Dedwen- Брой мнения : 55
Да се похваля и аз.Вчера си сложих анна и засега е супер телефона ми е по бърз има доста други добавки който ги нямаше като например nFc което е една доста яка функция. Гледам списака за Belle в нафи фирм расте дано скоро да излезе и за моя телефон.
niksana8584- Брой мнения : 42
AntiGator написа:Някой разцъкалли е jokuspot дали работи?
JoikuSpot работи
Backup-aването също работи, НО възстановявай само Contacts, Calendar and notes, Messages и bookmarks and web feeds, евентуално Documents, Photos, Videos и Music and Recorded clips (но едва ли някой пази такива на C:\). Данните от E:\ НЕ се засягат, така че не е нужно да се запазват (не слагай Back up selected content also from your memory card).
Проблеми със смесване на настройки ще има ако възстановиш Device settings and application!
Възстановяването отнема от два до три пъти повече време сравнено с backup-ването, така че бъдете търпеливи особено като се запълни скалата.
За всеки случай (все пак е техника), аз си правя и backup на самия телефон чрез Files (оригиналния файлов browser). Отделни файлове за всяко телефона си прави на Memory картата в F:\Backup (папката е скрита).
Ако ползвате този вариант на backup и restore e препоръчително дори да сте си backup-нали всичко, след update да restore-нете (възстановите) само Messages, Contacts, Calendar events и Bookmarks, защото възстановяването на Settings и Files, както се изрази някой по-горе: омазва нещата.
Чо :)- Администратор
- Брой мнения : 120
Момчета,ще повярвате ли какво правих вчера между 12.00 на обяд и 02.00 през нощта (това са цели 14 часа)...флашвах...сигурно над 50 пъти...Причината-веднага след флашването с Belle (или максимум след първия или втория рестарт) тъчскрийна на 100% не работеше (само хардуерните бутони,но не и докосването по дисплея) Рестарти,вадене на батерията-никакъв ефект Префлашвам с Belle-същата работа,едитвам файловете за флаш като един по един премахвам всички модове които съм слагал (та така до нула) и пак флрашвам-никакъв ефект...даунгрейдвам до PR1.0 и след това флашвам с Anna-всичко си работи на 6+...слагам отново Belle-пак същия проблем Бях на косъм да преинсталирам Windows-а на лаптопа,когато малко след 02.00 часа посреднощ ме светна ''гениалната'' идея да...ха,познайте от какво се оправи всичко Давайте размислите си относно това къде може да е бил проблема Факт е,че вече телефона си е 6+ с Belle и го няма супергадния проблем
ivo777 написа:Момчета,ще повярвате ли какво правих вчера между 12.00 на обяд и 02.00 през нощта (това са цели 14 часа)...флашвах...сигурно над 50 пъти...Причината-веднага след флашването с Belle (или максимум след първия или втория рестарт) тъчскрийна на 100% не работеше (само хардуерните бутони,но не и докосването по дисплея) Рестарти,вадене на батерията-никакъв ефект Префлашвам с Belle-същата работа,едитвам файловете за флаш като един по един премахвам всички модове които съм слагал (та така до нула) и пак флрашвам-никакъв ефект...даунгрейдвам до PR1.0 и след това флашвам с Anna-всичко си работи на 6+...слагам отново Belle-пак същия проблем Бях на косъм да преинсталирам Windows-а на лаптопа,когато малко след 02.00 часа посреднощ ме светна ''гениалната'' идея да...ха,познайте от какво се оправи всичко Давайте размислите си относно това къде може да е бил проблема Факт е,че вече телефона си е 6+ с Belle и го няма супергадния проблем
при мен се оправи като задържах бутона за вкл/изкл продължително, и телефона се рестартира
angelo82- Брой мнения : 3
И на мен няколко пъти ми се случва след рестарт да не работи touch-a, първоначално мислих, че съм качил някоя несъвместима програма, но по-късно установих, че не работи touch-a, ако докато се стартира телефона е включен usbто или зарядното.ivo777 написа: тъчскрийна на 100% не работеше (само хардуерните бутони,но не и докосването по дисплея)
Няма да ви мъча повече...извадих картата памет (A-DATA,8GB,class 6) и всичко заспа
Е какво би го бъркала картата, предполагам ,че телефона поддържа и по големи карти, ????ivo777 написа:Няма да ви мъча повече...извадих картата памет (A-DATA,8GB,class 6) и всичко заспа
achodemo- Брой мнения : 97
Местожителство : Габрово
Явно самата карта леко е тръгнала да си заминава,или Belle-то нещо капризничи,факт е обаче,че след като я разкарах проблема напълно изчезна.
при мен се пилучи друга неприятност още при първото флашване с беле. Не извадих картата памет преди флаша и след първото стартиране и излезе съобщение да въведа парола защото картата е заключена ,а аз не съм слагал парола никога, и така се наложи да я форматирам изгубвайки доста ценна информация , Винаги вадете картата преди флашване!!!!!
achodemo- Брой мнения : 97
Местожителство : Габрово
Странен проблем си намерил Иво викаш лесно елиментарно за 10 секунди работа ама ти 14 часа се блъска. Важното че поне го откри от какво е да се знае. Само остава да се измисли нещо за игрите на Белето като казвам игрите говоря за най-яките и хитови заглавия като Asphalt 6, Angry Birds, Dungeon Hunter, Avatar, Assassins и другите там. А не ония второстепените игрички и по малко играните и по малко яко направените за които пишат, че тръгвали.
Последната промяна е направена от SmasHinG на Нед 21 Авг - 9:09; мнението е било променяно общо 1 път (Reason for editing : +)
SmasHinG- Брой мнения : 270
Местожителство : гр. Раковски
С подобни проблеми и с дни съм се блъскал,но магарето си в калта досега не съм оставял (да чукна на дърво)
Ако излезе решение с игрите първо вие ще научите,спокс
Ако излезе решение с игрите първо вие ще научите,спокс
Може би при теб проблемна да е картата, тествай я с card reder на PCто.ivo777 написа:Няма да ви мъча повече...извадих картата памет (A-DATA,8GB,class 6) и всичко заспа
При мен и при извадена memory карта (A-DATA, 4GB, class 6), продължава да не работи дисплея, ако го включим с закачено зарядно. При закачено usb понякога (1/5) сработва.
Едва ли е проблемна,защото със PR1.0,PR1.1,PR1.2 и PR2.0 всичко си е 6+...по-скоро проблема си е в Belle.
Със сигурност е от инициализацията при belle-то!ivo777 написа:Едва ли е проблемна,защото със PR1.0,PR1.1,PR1.2 и PR2.0 всичко си е 6+...по-скоро проблема си е в Belle.
Страница 5 от 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Symbian Belle by ivo777 [03.04.2012]
» Symbian Belle 111.030.0609 for Nokia N8 RM-596 by ivo777
» Symbian Belle 111.040.0704 by ivo777 [08.04.2012]
» Symbian Belle 111.040.0904 by ivo777 [ъпдейт от 05.05.2012]
» Symbian Belle FW 111.020.0203 for Nokia N8 RM-596 by CODeRUS & ivo777
» Symbian Belle 111.030.0609 for Nokia N8 RM-596 by ivo777
» Symbian Belle 111.040.0704 by ivo777 [08.04.2012]
» Symbian Belle 111.040.0904 by ivo777 [ъпдейт от 05.05.2012]