CFW Symbian Belle for N8 by ivo777
+46
expectedtar
delvin
BigTymers
polikraiste
novak
dredd
Joro Velichkov
barir
st.agiel
wise guy
ninja75
westcoast5
angelo82
AntiGator
beliskner_9301
mitko992
ivchoiv
niksana8584
alexbg67
ivo.pif
jindo
uglyipl
x1988
$©@®N™
Dracona
lepi
detector
Чо :)
AD_Ofink
thedevil4
Dedwen
suio
epoc
SoulSurvivor
pavelyonov
sashom
vvar1ock
goranowwww
baibrother
pslabakov
dmitev
achodemo
SmasHinG
collectorbg
vlad0
ivo777
50 posters
Страница 6 от 10
Страница 6 от 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: CFW Symbian Belle for N8 by ivo777
Благодаря за тази версия на ivo777 тествам я трети ден батерията почти издържа и днес ето няколко критики и проблеми които открих в нея :
1.Skype забива и излиза както и някои други приложения
2.Относно камерата - не се показва оставащият брой снимки и запис на видео + няма скрол за увеличение на снимката освен двойното почукване или с два пръста
Ами то май само това друго всичко е бомба като цяло телефонът е супер бърз и плавен ,ще се радвам да сложим скоро и официалната версия ,но определено тази е на много по-високо ниво от Anna-та.
1.Skype забива и излиза както и някои други приложения
2.Относно камерата - не се показва оставащият брой снимки и запис на видео + няма скрол за увеличение на снимката освен двойното почукване или с два пръста
Ами то май само това друго всичко е бомба като цяло телефонът е супер бърз и плавен ,ще се радвам да сложим скоро и официалната версия ,но определено тази е на много по-високо ниво от Anna-та.
westcoast5- Брой мнения : 9
ivo777 написа:Няма да ви мъча повече...извадих картата памет (A-DATA,8GB,class 6) и всичко заспа
Имам същият проблем с вербатим 8гб клас 4 с какъвто и фирм да е била нокията така забива тъча, а картата си работи навсякаде другаде, други карти също работят на телефона.
AntiGator- Брой мнения : 18
Аз само си чета тази тема, но мисля че е редно и аз да споделя мнение. За сега нямам гореспоменатия проблем с тачскрийна, а имам 16 Гб карта. В лога се виждат и дата канекшъните, което преди не работеше и беше много досадно без него. Скайп забива в началото и се затваря програмата. Субтитрите работят, което е добре. Игри не играя. Като тегля чертата мога да кажа че имам една много добра машинка!
Благодаря ти, Ивчо за това което си направил и продължаваш да правиш!
Благодаря ти, Ивчо за това което си направил и продължаваш да правиш!
lepi- Брой мнения : 42
Местожителство : Sofia
Два проблема с които съм се сблъскал досега
1. Не може да се свърже телефона с Ovi Suite чрез Bluetooth
2. USB флашка която разпознаваше с USB On The GO .. вече не разпознава и забива телефона
и да питам нещо няма ли възможност да се направят повече от 3 екрана
Поздрави
1. Не може да се свърже телефона с Ovi Suite чрез Bluetooth
2. USB флашка която разпознаваше с USB On The GO .. вече не разпознава и забива телефона
и да питам нещо няма ли възможност да се направят повече от 3 екрана
Поздрави
pslabakov- Брой мнения : 49
И аз от днес разцъквам Belle. Харесва ми много и няма как да се върна на Анна
Повече екрани има ако се качи версията на Иво с мода за повече екрани Но аз повече от 3 не мога да напулня.
Като кофти нещо открих,че в галерията снимкте са с доста лошо качество, преди да отвориш някоя.
Дигиталния часовник нещо не ми допада особенно.
И мнoго кофти, че са махнали папките Office, Tools, Games. Аз бих предпочел още да бяха сложили като Media, Social и някви такива. Не ми харесват тия километрични менюта, а обикновенните папки са кофти. Ако има вариант за някакъв мод да се добавят поне папките от Анна ще е супер
Дано до края на годината видим официално Belle.
Повече екрани има ако се качи версията на Иво с мода за повече екрани Но аз повече от 3 не мога да напулня.
Като кофти нещо открих,че в галерията снимкте са с доста лошо качество, преди да отвориш някоя.
И мнoго кофти, че са махнали папките Office, Tools, Games. Аз бих предпочел още да бяха сложили като Media, Social и някви такива. Не ми харесват тия километрични менюта, а обикновенните папки са кофти. Ако има вариант за някакъв мод да се добавят поне папките от Анна ще е супер
Дано до края на годината видим официално Belle.
Dracona- Брой мнения : 140
Местожителство : София / Пазарджик
Аз имам една 4Гб Kingston преди работеше и сега си работи.
При мен е точно обратно, това е едно от нещата които ми харесват много.
Вероятно аз съм си кьорчо...
Но, някой ще ми каже ли, как да си видя статуса на батерията...в проценти, без да инсталирам допълнителни програми. (изключвам връзването към комп-а)?
uglyipl- Брой мнения : 21
С този къстъм фирм съм вече и аз, страшно добре работи, е има някои неща за изчистване ни има време докато излезе, някаде бях чел че ови сторе не работи, при мен върви.
Единствено само дето си ми е с три екрана, мод-а за 6-те си го имам от предишната версия и като съм флашвал с други си оставаше. Та мисълта ми е да попитам каде съм се омацал че не са 6 екрана и как мога да го оправя?
И още нещо:
някои има ли идея кво чакаме тука [You must be registered and logged in to see this link.]
да не би сличайно да е белле Както предполагат доста хора в коментарите ?
Единствено само дето си ми е с три екрана, мод-а за 6-те си го имам от предишната версия и като съм флашвал с други си оставаше. Та мисълта ми е да попитам каде съм се омацал че не са 6 екрана и как мога да го оправя?
И още нещо:
някои има ли идея кво чакаме тука [You must be registered and logged in to see this link.]
AntiGator написа:С този къстъм фирм съм вече и аз, страшно добре работи, е има някои неща за изчистване ни има време докато излезе, някаде бях чел че ови сторе не работи, при мен върви.
И още нещо:
Точно щях да правя тема по-това може ли да бъде Belle?
Dedwen- Брой мнения : 55
AntiGator написа:С този къстъм фирм съм вече и аз, страшно добре работи, е има някои неща за изчистване ни има време докато излезе, някаде бях чел че ови сторе не работи, при мен върви.
И още нещо:
Иво пусна 1.3версия на неговия FW с мод-а за шесте екрана - [You must be registered and logged in to see this link.]
Това във фейсбук, може би, ще е анонсът на Belle.
jindo написа:AntiGator написа:С този къстъм фирм съм вече и аз, страшно добре работи, е има някои неща за изчистване ни има време докато излезе, някаде бях чел че ови сторе не работи, при мен върви.
И още нещо:
Иво пусна 1.3версия на неговия FW с мод-а за шесте екрана - [You must be registered and logged in to see this link.]
Това във фейсбук, може би, ще е анонсът на Belle.
Ок меси, дърпах го вчера в 21:00 от първият пост, явно там линка е стар, сега ще си кача това
Относно анонса във фейсбук - линкът от който се зарежда флашът е - [You must be registered and logged in to see this link.]
миля, че вече е ясно какво ще видиме след два дни - новите три модела + дата за следващия ъпдейт на fw.
миля, че вече е ясно какво ще видиме след два дни - новите три модела + дата за следващия ъпдейт на fw.
Готов съм с версия 1.4
Какво е новото в нея:
- Custom Unlimited Call Log Mod (more than 30 days)
- Kinetic Scrolling Improvement (now Kinetic Scrolling is really fast)
- Mute Camera Sound Mod
- Rom Ratcer+ 3.1 with all working of Belle patches included (with fully working Autostart)
- Tactitle Feedback Mod 1.30 (Call Vibration Mod)
Ето го и пълния чейджлог:
- Added installserver.exe for installing of unsigned applications
- Arabian languague is fully removed,in my CFW is English only
- Fully removed MyNokia (already NOT sending SMS to Nokia after Hard Reset or flash)
- Disabled Active Diverts Notes
- Added new Hi-Fi quality settings (named ''ivo777'') in Equalizer (Music Player)
- Added application MemCheck
- JAVA bug fix added,now JAVA apps is fully working
- Bulgarian input language added
- Changed info by pressing *#0000#
- Vibration bug fixed
- Unlimited Homescreens Mod added (up to 100 HS is possible)
- WLAN and GPRS info now show in Log
- Custom Unlimited Call Log Mod (more than 30 days)
- Kinetic Scrolling Improvement (now Kinetic Scrolling is really fast)
- Mute Camera Sound Mod
- Rom Ratcer+ 3.1 with all working of Belle patches included (with fully working Autostart)
- Tactitle Feedback Mod 1.30 (Call Vibration Mod)
[You must be registered and logged in to see this link.]
Последната промяна е направена от ivo777 на Пон 22 Авг - 16:57; мнението е било променяно общо 2 пъти
goranowwww написа:линка не работи ! Моля те оправи го.
на мен ми работи
И при мен работи линка.
Благодаря ти отново, Иво!
Нова версия!!!!!!!
Добавени са:
- 90% качество на снимките (официалния файл от Нокия)
- напълно редактируем еквилайзер в Музикален плеър
[You must be registered and logged in to see this link.]
А други ден ще обявят или новите телефони с Belle или официалната Belle
Dedwen- Брой мнения : 55
Върви много добре, скролинга е супер. Интересно ми е защо снимките от камерата отиват в папка DCIM на мемори картата?
И само при мен ли има само един пач в ромпачера?
И аз съм една ливада, докато съм се ошмугвал тука с флашването е излязла нова версия на фърма хахахах
Ти си направо луд, Ивчо!
Отново едно голямо БЛАГОДАРЯ!!!
PS За да имате всичките пачове, като от скрийншота на Иво, трябва да изтриете папката с пачовете преди флашване!
И само при мен ли има само един пач в ромпачера?
И аз съм една ливада, докато съм се ошмугвал тука с флашването е излязла нова версия на фърма хахахах
Ти си направо луд, Ивчо!
Отново едно голямо БЛАГОДАРЯ!!!
PS За да имате всичките пачове, като от скрийншота на Иво, трябва да изтриете папката с пачовете преди флашване!
Zdraveite izvinqvam se za engli6a no iskam da spodelq s vas za novoto BELLE .Ivo ti si dobar no problemat sas skrulvaneto si ostava i pri tazi versiq 1.4 skrulaa zabiva pak v na4aloto raboti i posle zapo4va da zabiva
ninja75- Брой мнения : 11
Sory no da se popravq .Iv4o zna4i kogato vlizam v meniuto ponqkoga e gladko no posle stava trudno glaven skryn natiskam strelkata i vlizam v meiuto na sekundata izlizam sled vtoro ili treto natiskane na strelkata vlizam v setings sas edno natiskane otvarq se meiuto profil i tn... na izlizane sas strelkata pak zabavq ponqkolko pati natiskam zada izlqza i taka ponqkoga se opravq no e drazne6to belleto ne6to mu kuca pri anna nqma problemi tova zabelqzvam dori pri tvoite haknati i neoficqlni versii na anna go nqma6e tozi problem no pri belleto go ima
ninja75- Брой мнения : 11
Нов съм ,така ,че може ли да ме насочите към тема в която е описано как става флашването?
wise guy- Брой мнения : 78
wise guy написа:Нов съм ,така ,че може ли да ме насочите към тема в която е описано как става флашването?
Мързеливо племе сме ей
Едни ги мързи да прочетат ВНИМАТЕЛНО дори и темата, в която питат, току виж открили същия въпрос и отговор!
Други ги мързи да си инсталираш кирилица и пишат на шльокавица.
-1 за подобни елементарни неща!
Чо :)- Администратор
- Брой мнения : 120
Страница 6 от 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Symbian Belle by ivo777 [03.04.2012]
» Symbian Belle 111.030.0609 for Nokia N8 RM-596 by ivo777
» Symbian Belle 111.040.0704 by ivo777 [08.04.2012]
» Symbian Belle 111.040.0904 by ivo777 [ъпдейт от 05.05.2012]
» Symbian Belle FW 111.020.0203 for Nokia N8 RM-596 by CODeRUS & ivo777
» Symbian Belle 111.030.0609 for Nokia N8 RM-596 by ivo777
» Symbian Belle 111.040.0704 by ivo777 [08.04.2012]