Бъгове и аномалии с нашите умни телефони
+47
banga
mitko992
kalcho
batangoster
yozov
mastersa6o
pavelyonov
plamenmr
Baksa
DarkLover
hahavel
filiopov14
paco88
Joro Velichkov
miiladiin
ivosi
vlaf
ditomi
detector
niksi123
sarpy
Tsokev_MD
vantsi55
tokata16
boiko1
SoulSurvivor
Bobkata3302
ednotri
alexbg67
morto
epoc
jojo
niksana8584
achodemo
Voyager
eksoldier
novak
alexx
Stanger
Teodor
jindo
edis_feyziev
boby_cage
goranowwww
Dracona
collectorbg
ivo777
51 posters
Страница 5 от 9
Страница 5 от 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Бъгове и аномалии с нашите умни телефони
boiko1 написа:Някой може ли да ми каже откъде си трие историята на браузера на Анна,нещо немога да намеря.Единствения начин е един по един да трия линковете.
Настройки > Лични > Изтиване на лични данни.
Избираш какво да изтиеш.
tokata16- Брой мнения : 29
tokata16 написа:boiko1 написа:Някой може ли да ми каже откъде си трие историята на браузера на Анна,нещо немога да намеря.Единствения начин е един по един да трия линковете.
Настройки > Лични > Изтиване на лични данни.
Избираш какво да изтиеш.
Благодаря
boiko1- Брой мнения : 183
Местожителство : София
А аз не разбрах има ли някакъв начин за оправяне на проблема с рестартирането на N8 . Моята се рестартира понякога когато се опитам ба вляза в интернет а понякога и докато правя видео или когато се попретовари малко повече.
vantsi55- Брой мнения : 1
От известно време след рестарт на телефона (N8) изписва: Не може да се приключи инсталация. За приключване отидете в менеджър приложения. Като отида в менъджера, няма нищо. А забелязвам, че това го дава и като искам да се свържа в режим масова памет и запчова една луда смяна от масова памет към nokia ovi suite. Някой имал ли е подобен проблем или идея за отстраняването му? Благодаря предварително!
Tsokev_MD- Брой мнения : 3
Този проблем го оправях в Н95-2, а открих в последствие, че и при Н8 става. Влизаш в Е\private\10202dce и триеш всичко, което е в тази папка, или цялата папка 10202dce. За целта трябва да ти е хакнат телефона, за да виждаш системните папки. При мен работи, ако казвам нещо грешно поправете меTsokev_MD написа:От известно време след рестарт на телефона (N8) изписва: Не може да се приключи инсталация.
eksoldier- Брой мнения : 178
Не знам бъг ли е или аномалия - за 2ри път улавям, че ми изчезват цели албуми от картата с памет. Папката си стои, а песните ги няма... Имам например дузина директории със заглавия в папка Music, независимо дали съдържат подпапки или не, някои от тях просто извирясфат, а обемът на картата не се променя...
alexbg67- Брой мнения : 485
eksoldier написа:Този проблем го оправях в Н95-2, а открих в последствие, че и при Н8 става. Влизаш в Е\private\10202dce и триеш всичко, което е в тази папка, или цялата папка 10202dce. За целта трябва да ти е хакнат телефона, за да виждаш системните папки. При мен работи, ако казвам нещо грешно поправете меTsokev_MD написа:От известно време след рестарт на телефона (N8) изписва: Не може да се приключи инсталация.
Работи, грешка няма. Благодаря!
Tsokev_MD- Брой мнения : 3
alexbg67 написа:Не знам бъг ли е или аномалия - за 2ри път улавям, че ми изчезват цели албуми от картата с памет. Папката си стои, а песните ги няма... Имам например дузина директории със заглавия в папка Music, независимо дали съдържат подпапки или не, някои от тях просто извирясфат, а обемът на картата не се променя...
99% вече съм убеден, че това се случва след бекъп на настройки и съдържание от Е на F и то при втора СД карта.
пп
Продължава да изчезва съдържание от папка Music и без да съм пипал нещо по бекъпите. Направо нямам обяснение...
alexbg67- Брой мнения : 485
здравейте
Имам следния проблем от една седмица, Wi fi то ми се включва само спирам го след 2-3 сек. пак се включва ако забравя тази връзка се свързва от нета на оператора
ако някой има някаква идея какво да правя ще му бъда мн благодарен
Имам следния проблем от една седмица, Wi fi то ми се включва само спирам го след 2-3 сек. пак се включва ако забравя тази връзка се свързва от нета на оператора
ако някой има някаква идея какво да правя ще му бъда мн благодарен
sarpy- Брой мнения : 102
Аз мисля от доста време да си купя Nokia N8 но като прочетох за тези проблеми спецялно за нея май започвам да се замислям. А проблема е че много искам да си го купя но много ме е страх да не попадна на дефектна бройка и да ми се развали след месец а се притеснявам толкова защото мисля да поузвам телефона за поне 3 години!!! Та въпроса ми е ако внимавам с датата на производство(гледам да е произведен след декември 2010 година), гледам също да пише на него произведено във Финландия и го пробвам в магазина преди да го купя има ли все пак някъкъв шанс да ми се прецака след месец или да ми се появи това лилавото по екрана или да започне да забива и да се рестартира. Искам да кажа че ще го взема от Виваком а това което написахте за него че ги е поправял счупените и ги е продавал като нови ме изуми! Възможно ли е да попадна на такъв, изобщо струва ли си да рискувам? Питам ви защото съм така да се каже отчаян - искам го безумно много
niksi123- Брой мнения : 8
Не е разумно да си го купуваш, колкото и много да го искаш.
Последно да си го купя ли или не? Голяма ли е вероятността да попадна на повредена бройка? И голяма ли е вероятността ако попадна на такава да откажат да ми го поправят... в смисъл - говоря за проблема на колегата с лилавия дисплей.
Само ти можеш да решиш дали да го купиш или не. Проблемите настрана, но този телефон вече е преминал най-добрите си времена. Ако бях на твое място бих се огледал за нещо друго.
Като например?
ПП - На мен телефона ми харесва много а във Виваком е само за 540 лева с таксите за картата заедно а не мисля че мога на тази цена да си купя нещо по-добро, а според Вас ?
ПП - На мен телефона ми харесва много а във Виваком е само за 540 лева с таксите за картата заедно а не мисля че мога на тази цена да си купя нещо по-добро, а според Вас ?
За тези пари, наистина е най-доброто, но като го купуваш, наистина внимавай, и изискай кутията, която ти изваждат, да не е разпечатвана...не мисля че телефона е нефункционален, има си всичко, като изключим най-добрата камера за телефон все още...
SoulSurvivor- Глобален Модератор
- Брой мнения : 1284
Местожителство : Варна, България
Вчера ходих във магазина и казах да ми запазят една бройка черен но имаше само един - извадиха го от едно нещо като клетка (където всички могат да го видят но никой да го пипне) мисля че ме раз брахте . Та така включиха го и се появи опцията да изберем език но след това замря , изглежда че не беше включван до сега. Жената от магазина го изключи и включи и от там нататък нямаше проблеми. На него пишеше Made in Finland. Но това май не е много важно . Както и да е след като се включи го разцъках така да се каже и до колкото разбирам нямаше забавяне примерно докато скролвах менюто и началните екрани, огледах дали нямаше лилаво по дисплея - нямаше според мен. Те казаха че ще ми го запазят до другия вторник когато ще имам парите за него. Кутията му беше в тях те ми показаха какво има в комплекта и го прибраха в кутията. Казаха че са инсталирали новия Симбиан Ана аз също го видях. Жената каза че нищо не са правили на телефона само са го изложили да може да се вижда в една от онези заключените прозрачни кутии. Та така на мен ми изглеждаше читава бройка само че това забиване първия път ме притесни доста. Може ли да е дефектен телефона, и ако да как да го проверя преди да го купя, в смисъл какво точно да проверя за да се уверя дали му има нещо? Защото много се притеснявам. А и то като телефона изглежда наред какво от това че са отворили кутията, проблем ли е това?
Аз да ти кажа мое мнение е, докато го мислиш така няма да си земеш телефон - да много пари е за телефон но си има гаранция и тя е за това ако е нов и не работи да ти го сменят. На мен ми го пратиха януари месец 2011 от Италия, и до ден днешен съм имал проблем само с кофти сготвена CFW но всичко е наред сега работи безотказно, чакам с нетърпение следващите ъпдейти. Да имаха проблеми с тези телефони и сигорно в България все още има проблемни партиди отремонтирани от първите излезнали с проблеми. Но то си е до късмет. Ако си решил да си зимаш Н8 искам да ти кажа, че лично за мен това е телефонът който покрива всички мой изисквания а те не са малко. Най-добрата камера слагана на телефон някога .. стъклен екран .. ксенонова светкавица .. батерията държи достатъчно дълго и то много повече от всеки друг телефон Просто си го обичам за мен е най-добрият телефон!niksi123 написа:Вчера ходих във магазина и казах да ми запазят една бройка черен но имаше само един - извадиха го от едно нещо като клетка (където всички могат да го видят но никой да го пипне) мисля че ме раз брахте . Та така включиха го и се появи опцията да изберем език но след това замря , изглежда че не беше включван до сега. Жената от магазина го изключи и включи и от там нататък нямаше проблеми. На него пишеше Made in Finland. Но това май не е много важно . Както и да е след като се включи го разцъках така да се каже и до колкото разбирам нямаше забавяне примерно докато скролвах менюто и началните екрани, огледах дали нямаше лилаво по дисплея - нямаше според мен. Те казаха че ще ми го запазят до другия вторник когато ще имам парите за него. Кутията му беше в тях те ми показаха какво има в комплекта и го прибраха в кутията. Казаха че са инсталирали новия Симбиан Ана аз също го видях. Жената каза че нищо не са правили на телефона само са го изложили да може да се вижда в една от онези заключените прозрачни кутии. Та така на мен ми изглеждаше читава бройка само че това забиване първия път ме притесни доста. Може ли да е дефектен телефона, и ако да как да го проверя преди да го купя, в смисъл какво точно да проверя за да се уверя дали му има нещо? Защото много се притеснявам. А и то като телефона изглежда наред какво от това че са отворили кутията, проблем ли е това?
П.С.
Няма как да разбереш дали е проблемен докато не го земеш поне седмица да си поиграеш с него. Има случеи в които и след 5 семеца го показва проблема ... да лилавее екрана да пада бързо батерията да забива да гасне и какво ли още не. Но това е ако няма риск няма да е интересно но пак казвам има си гаранция особено ако е на 1 месец ще ти го сменят направо и преди да го купиш научи всичко за гаразнционните условия ... защото нашите оператори и магазини за такава техника мразят да предупреждават за гаранциите на техниките и ако ти не си питаш никой няма да ти каже Това е от мен.
epoc- Брой мнения : 167
Местожителство : In Hell
Преди време бях писал че от както съм на Ана неще да зарежда онлайн телевизии като бтв,бнт,нова от сайтовете им.Зарежда,зарежда и до там.Някой беше изказал мнение че има идея от какво е ,но така и не сподели .............
boiko1 написа:Преди време бях писал че от както съм на Ана неще да зарежда онлайн телевизии като бтв,бнт,нова от сайтовете им.Зарежда,зарежда и до там.Някой беше изказал мнение че има идея от какво е ,но така и не сподели .............
Пробвай с [You must be registered and logged in to see this link.] за Нова тв. Постави го в ''Е'' Видеоклипове
jojo- Брой мнения : 115
jojo написа:boiko1 написа:Преди време бях писал че от както съм на Ана неще да зарежда онлайн телевизии като бтв,бнт,нова от сайтовете им.Зарежда,зарежда и до там.Някой беше изказал мнение че има идея от какво е ,но така и не сподели .............
Пробвай с [You must be registered and logged in to see this link.] за Нова тв. Постави го в ''Е'' Видеоклипове
Не тръгва................
На последното Belle,с чистото ядро,работи.Днес го тествах.Реп+ за "jojo".
detector- Брой мнения : 139
Местожителство : Варна
С последното Беле на Иво не тръгва..
ditomi- Брой мнения : 40
Страхотно, С7 белле върви ок.Сега ако дадеш още такива *.ram файлчета, цена няма да имаш.jojo написа:boiko1 написа:Преди време бях писал че от както съм на Ана неще да зарежда онлайн телевизии като бтв,бнт,нова от сайтовете им.Зарежда,зарежда и до там.Някой беше изказал мнение че има идея от какво е ,но така и не сподели .............
vlaf- Брой мнения : 16
Дава ми невалиден уеб адрес..
ditomi- Брой мнения : 40
Н8,Анна,работи безпроблемнно!Има ли за други Бг телевизий?Благодаря предварително,Реп+ за споделянето
ivosi- Брой мнения : 62
Страница 5 от 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Нов хак за всички телефони със Symbian OS
» Камера мод за Belle телефони C7/E7/X7/C6-01/E6/701/603 и 500/700
» Внимавайте какви телефони ползвате
» Може да видим Android върху телефони със Symbian^3
» Андроид маркет вече показва кои телефони са съвместими с приложенията
» Камера мод за Belle телефони C7/E7/X7/C6-01/E6/701/603 и 500/700
» Внимавайте какви телефони ползвате
» Може да видим Android върху телефони със Symbian^3
» Андроид маркет вече показва кои телефони са съвместими с приложенията