Бъгове и аномалии с нашите умни телефони
+47
banga
mitko992
kalcho
batangoster
yozov
mastersa6o
pavelyonov
plamenmr
Baksa
DarkLover
hahavel
filiopov14
paco88
Joro Velichkov
miiladiin
ivosi
vlaf
ditomi
detector
niksi123
sarpy
Tsokev_MD
vantsi55
tokata16
boiko1
SoulSurvivor
Bobkata3302
ednotri
alexbg67
morto
epoc
jojo
niksana8584
achodemo
Voyager
eksoldier
novak
alexx
Stanger
Teodor
jindo
edis_feyziev
boby_cage
goranowwww
Dracona
collectorbg
ivo777
51 posters
Страница 4 от 9
Страница 4 от 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Бъгове и аномалии с нашите умни телефони
Моя телефон още на са го върнали от сервиза, вече 16 дена. Надявам се поне да си заслужава чакането. Някои с моите проблеми и най-вече премигването ще пробва ли този номер с TweakS и да сподели резултата.
Dracona- Брой мнения : 140
Местожителство : София / Пазарджик
Оправи се дисплея с програмката TweakS .
Мерси много
Мерси много
edis_feyziev- Брой мнения : 14
Днес си взех телефона. Сменили са му дисплея. Резултата е същите проблеми! Премигването си седи. С TweakS се замазват нещата малко със сивото но проблема не се решава. Лилавото изпъстряне на екрана като увеличава яркостта си седи и дразни много. Не знам какво да правя вече.
Зачетох се в темата и ми стана интересно дали и аз ще имам такъв проблем или нещо такова.Имам нокиа ц7 от втория пост се забелязва че на аналоговия часовник горната част е лилава и копчето на което пише пише unlock е с различен цвят при мен само часовника е такъв но трябва да се вгледаш доста добре за да разбереш че има разлика. Иначе всичко си е ок.Сложих теста с различните нюанси на сивото и някои са лилави другите са добре. Мойта нокиа несъм я купувал от българия купих я от о.Кипър пише че е унгарска засега няма засечки.
niksana8584- Брой мнения : 42
Така, и аз да се ''похваля'' Вчера си пуснах навигацията на N8 след десетина минути угасна и повече не се включи.
Като го пипнах беше доста топъл но и друг път е бил. Сложих го на зарядното но нищо! дори не светва отстрани
диотчето, това ме навежда на мисълта че може би е изгорял. Днес го дадох в сервиз, пък да видим какво ще стане.
Дано не ме мотат много, но се съмнявам в България е нормално нещата да стават бавно! Та колеги внимавайте
телефоните ви да не загряват много. Направо съм бесен и много разочарован!
Като го пипнах беше доста топъл но и друг път е бил. Сложих го на зарядното но нищо! дори не светва отстрани
диотчето, това ме навежда на мисълта че може би е изгорял. Днес го дадох в сервиз, пък да видим какво ще стане.
Дано не ме мотат много, но се съмнявам в България е нормално нещата да стават бавно! Та колеги внимавайте
телефоните ви да не загряват много. Направо съм бесен и много разочарован!
jojo- Брой мнения : 115
Местожителство : София
Така като гледам форума оставам с впечатлението че Н8 е доста несполучлив телефон за парите си
Много се бъркаш @niksana8584 аз съм с Н8 от началото на януари месец ... но не е купуван от България а от Италия и мога да ти кажа, че нямам абсолютно никакви проблеми с него работи като никой до сега телефон в ръцете ми. Да има проблеми но предимно в първите версии на телефона ... дефектните които нокиа издърпа от пазара. Доколкото разбрах правени в Унгария. Моят е Финландски и сам невероятно доволен от него. Въпрос на късмет, имам колега с закупен от БГ но внос от вънка само тук му е слаган Български и той няма проблеми с телефона 7 до 9 дена с нормално говорене и слушане на музика държи батерията, просто не съм срещал подобно животно до сега. Само да спомена при мен е също така, при нормална употреба 7 до 9 дена. Като при игри GPS малко в нета говорене около 2 часа музика средно 4 дена, може и 2 дена зависи колко го държа на игри ... но да не забравяме, че и това е невероятно което няма телефон който да се слави с това си чудо
С две думи: НЕВЕРОЯТЕН ТЕЛЕФОН! ... Чакам с нетърпение мажорния PR2.0 и след него каквото дойде 3.0 и тн.
С две думи: НЕВЕРОЯТЕН ТЕЛЕФОН! ... Чакам с нетърпение мажорния PR2.0 и след него каквото дойде 3.0 и тн.
epoc- Брой мнения : 167
Местожителство : In Hell
epoc Колега ако си се засегнал искрено ти се извинявам изказах мнение от това което съм изчел в нета.Аз нямам Н8 имам C7 но доколкото гледах в нета освен паметта и камерата с нищо не е повече от по-малкия брат C7 моя е унгарски ползвам го вече месец и засега нито веднъж не ми е засичал или правил проблеми
Аз моята Н8, я взех ноември от Т-мобиле Англия, апарата беше от първата пратида (дефектните бройки) след 8 дни употреба и 3-4 внезапни изключвания умря тотално! Тъй като чета мнения, че в България нещата ставали бавно за "успокоение" ще ви споделя в Англия как се отнесоха с моя телефон! Върнах го, след 5 дни ми се обадиха да ида си го взема. Работи точно 1 седмица и пак умря, оказа се че са само преинсталирали софта ! Пак им го върнах иии чаках 4 седмици и 3 дни за да ми го оправят уж. Естествено нищо не оправиха и ми дадоха друг апарат! С него няма грижи!!!
morto- Брой мнения : 43
Местожителство : Благоевград
@niksana8584 - несполучливи бяха първите бройки заради дефект. Н8 е изключително добър и надежден телефон, нещото, което липсваше на Нокиа последните 3 години и заради, което изгубиха пазарен дял. Лично на мен Н8 ми допада повече, заради формата си, а също така, защото ги няма бутоните долу.
@morto - през ноември все още не беше напълно ясно какво се случва и защо "умират" телефоните, важното е, че са реагирали адекватно в момента в който са разбрали, че няма как да се оправи и са ти дали нов апарат.
@morto - през ноември все още не беше напълно ясно какво се случва и защо "умират" телефоните, важното е, че са реагирали адекватно в момента в който са разбрали, че няма как да се оправи и са ти дали нов апарат.
jindo не съм съгласен с това, че не било ясно защо умират. Точно тогава от Нокиа имаше официално изявление отностно проблема!
[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this link.]
Последната промяна е направена от morto на Чет 19 Май - 13:56; мнението е било променяно общо 1 път
morto- Брой мнения : 43
Местожителство : Благоевград
Off
epoc написа:... при нормална употреба 7 до 9 дена.
Направо ти завиждам, моята без да я ръчкам и 48 часа не изкарва...
alexbg67- Брой мнения : 485
И на мен ми се вижда малко сложна тази работа със 7 - 8 дена каране на батерията. Единствения смарт, който ми кара повече от 2 3 дена е Е51, Н95-2 един ден, Н8 също, като разбира не го ползвам само за разговори...
eksoldier- Брой мнения : 178
Tips and tricks, плийз?..ivo777 написа:4-5 дена кара моя.
alexbg67- Брой мнения : 485
4 5 дена обаче с малко работа по всеки показател (музика, нет, ровичкане, снимки, говорене) Ако се използва по интензивно 2 3 дена. За 1 - 1,5 ден ми е падал с много интернет и игри. Това за основните неща, които хабят много батерия.
Имам и дни с по над 300 - 400 снимки и пак кара около 2 дена в този период.
Вечер съм си го направил да минава на Save Mod от 00:00 до 07:00. Нищо друго.
Аз лично съм доволен много от батерията.
П.С. А и всичко това с връзка за ВиФи на всеки 10 мин. за по 1 мин. Още не мога да разбера какво го предизвиква това.
Имам и дни с по над 300 - 400 снимки и пак кара около 2 дена в този период.
Вечер съм си го направил да минава на Save Mod от 00:00 до 07:00. Нищо друго.
Аз лично съм доволен много от батерията.
П.С. А и всичко това с връзка за ВиФи на всеки 10 мин. за по 1 мин. Още не мога да разбера какво го предизвиква това.
Dracona я ме светни как става това със savemoda и какво точно представлява.Благодаря
niksana8584 написа:Dracona я ме светни как става това със savemoda и какво точно представлява.Благодаря
Инсталираш си Nokia Situations от Nokia Beta Labs. И от там може да правиш много настройки по профилите си. Има и за време (по кое време да се активира) Правиш си да кажем профил Night и му задаваш настройки как да звъни и т.н. Има опция и за SaveMod. После го правиш да се пуска примерно от 00:00 до 07:00 и е това. Има много настройки програмата и поне аз я инсталирам първo нея.
Аз имам следния проблем - отвреме навреме при работа в интернет чрез WiFi телефона блокира.. след което задържам копчето за изкл. в продължение на 10 секунди телефона извибрира 3 пъти, изключва се и го включвам отново. Тогава идва проблема.. всичките ми Widget настройки, уолпейпъри, разменяне на иконите на менюто и като цяло интерфейса, като че ли се рестартира... Не е нещо кой знае какво, но е дразнещо да си настроивам Widgets и Wallpaper на всеки 1-2 дена..
П.П. Искрено ви съчувствам за "лилавите проблеми" аз за късмет го нямам, въпреки, че си взех моята N8 февруари месец.
П.П. Искрено ви съчувствам за "лилавите проблеми" аз за късмет го нямам, въпреки, че си взех моята N8 февруари месец.
ednotri- Брой мнения : 2
Здравейте. Имам Nokia C7 (не е хаквана по никакъв начин) и има един малко дразнещ за мен проблем. От време на време не ми показва пропуснатите обаждания в уиджет нотификацията и заедно с това не ъпдейтва уиджет-а на AccuWeather когато дам на началния екран да е в онлайн режим. На какво може да се дължи този проблем? Забелязал съм, че обикновено става когато батерията падне под 50% но не би трябвало да има някаква връзка според мен.
Bobkata3302- Брой мнения : 108
Bobkata3302 написа:Здравейте. Имам Nokia C7 (не е хаквана по никакъв начин) и има един малко дразнещ за мен проблем. От време на време не ми показва пропуснатите обаждания в уиджет нотификацията и заедно с това не ъпдейтва уиджет-а на AccuWeather когато дам на началния екран да е в онлайн режим. На какво може да се дължи този проблем? Забелязал съм, че обикновено става когато батерията падне под 50% но не би трябвало да има някаква връзка според мен.
Аз съм с N8 и имах същия проблем с тези две приложения. Накрая просто тези уиджети ги махнах.
novak- Symbian-Modders Дарител
- Брой мнения : 136
Местожителство : Варна
Не ми се иска да ги махам защото са ми много полезни. Дано се оправи този бъг в следващият ъпдейт.novak написа:Bobkata3302 написа:Здравейте. Имам Nokia C7 (не е хаквана по никакъв начин) и има един малко дразнещ за мен проблем. От време на време не ми показва пропуснатите обаждания в уиджет нотификацията и заедно с това не ъпдейтва уиджет-а на AccuWeather когато дам на началния екран да е в онлайн режим. На какво може да се дължи този проблем? Забелязал съм, че обикновено става когато батерията падне под 50% но не би трябвало да има някаква връзка според мен.
Аз съм с N8 и имах същия проблем с тези две приложения. Накрая просто тези уиджети ги махнах.
Bobkata3302- Брой мнения : 108
Здравейте! Днес си инсталирах HX-Patcher by hyperX. След като му зададох най високо качество на снимките камерата ми показа, че ми остават 70 снимки които мога да направя, намалих качеството до най-лошо и пак ми показва 70 снимки, деинсталирах програмата, а показателите ми остават същите 70 снимки. Имам свободни над 1GB, а големината на снимките които правя в момента е 1MB... След заснемането на 13 снимки ми показа, че ми остават 69. Някой има ли идея на какво се дължи това?! Благодаря.
* Оправих проблема, след като инсталирах последната 7 версия на модовете. Сега ми показва 700+ оставащи снимки, както си беше.
* Оправих проблема, след като инсталирах последната 7 версия на модовете. Сега ми показва 700+ оставащи снимки, както си беше.
eksoldier- Брой мнения : 178
на някой да не му работи заглушаването на звука при входящо повикване, чрез обръщане на телефона, при вкл опция....не работи и заглушаването на алармата....със симбиан анна съм..оправи се...
Последната промяна е направена от amigoloco на Пон 22 Авг - 20:01; мнението е било променяно общо 1 път
SoulSurvivor- Глобален Модератор
- Брой мнения : 1284
Местожителство : Варна, България
Браузера на Анна
Някой може ли да ми каже откъде си трие историята на браузера на Анна,нещо немога да намеря.Единствения начин е един по един да трия линковете.
boiko1- Брой мнения : 183
Страница 4 от 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Нов хак за всички телефони със Symbian OS
» Камера мод за Belle телефони C7/E7/X7/C6-01/E6/701/603 и 500/700
» Внимавайте какви телефони ползвате
» Може да видим Android върху телефони със Symbian^3
» Андроид маркет вече показва кои телефони са съвместими с приложенията
» Камера мод за Belle телефони C7/E7/X7/C6-01/E6/701/603 и 500/700
» Внимавайте какви телефони ползвате
» Може да видим Android върху телефони със Symbian^3