Как да съживим умряла Nokia N8
+14
pudelo0
paco88
DarkLover
stivann
vwcorrado
bindermish
arif82
matanza
SoulSurvivor
ditomi
bachora
jojo
alexbg67
ivo777
18 posters
Страница 2 от 3
Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Re: Как да съживим умряла Nokia N8
помагаите,при мен е сащото както при stivann и на мен ми го изписва това съобщение защо така и защо нищо не намира,плссс кажете
DarkLover- Брой мнения : 19
ако си си сложил, където трябва RM-XXX папката и си следвал стрикно упътването за флашване с Phoenix, не би трябвало да ти изписва този надпис...в този форум са изписани всички възможни софтуерни проблеми, така, че четете повече, преди да си играете с тамагочитата...DarkLover написа:помагаите,при мен е сащото както при stivann и на мен ми го изписва това съобщение защо така и защо нищо не намира,плссс кажете
SoulSurvivor- Глобален Модератор
- Брой мнения : 1284
Местожителство : Варна, България
SoulSurvivor написа:ако си си сложил, където трябва RM-XXX папката и си следвал стрикно упътването за флашване с Phoenix, не би трябвало да ти изписва този надпис...в този форум са изписани всички възможни софтуерни проблеми, така, че четете повече, преди да си играете с тамагочитата...DarkLover написа:помагаите,при мен е сащото както при stivann и на мен ми го изписва това съобщение защо така и защо нищо не намира,плссс кажете
Ако ти някаде виждаш на тез клипчета да се слага някаде файл ми кажи щото аз не виждам такова нещо,ако пък преди да се направи това нещо има друго то моляте пак ми кажи защото незнам кое е и какви са тез папки кадето се местят и такива.мерси
Ако ти излиза ерора че не са намернеи pr1.2 и там другото значи папката ти products е празна.Като изтеглиш фирма(той е на архив ако е от форума и трябва да го разархивираш) имаш папка RM-XXX (596 за Н8 ) тази папка я копираш в C/Program Files(x86)/Nokia/Phoenix/Products ако си със 64 битов Уиндоус,ако си със 32 C/Program Files/Nokia/Phoenix/Products от там Феникса зарежда файловете за флаш,ако ги няма там ти излиза оново съобщениеDarkLover написа:SoulSurvivor написа:ако си си сложил, където трябва RM-XXX папката и си следвал стрикно упътването за флашване с Phoenix, не би трябвало да ти изписва този надпис...в този форум са изписани всички възможни софтуерни проблеми, така, че четете повече, преди да си играете с тамагочитата...DarkLover написа:помагаите,при мен е сащото както при stivann и на мен ми го изписва това съобщение защо така и защо нищо не намира,плссс кажете
Ако ти някаде виждаш на тез клипчета да се слага някаде файл ми кажи щото аз не виждам такова нещо,ако пък преди да се направи това нещо има друго то моляте пак ми кажи защото незнам кое е и какви са тез папки кадето се местят и такива.мерси
paco88- Брой мнения : 269
Местожителство : Аксаково
пак нищо,направих това с папката сложих е където ми каза и пак същото съобщение ми излиза,а сега какво следва
обърна ли внимание за особеностите за 64 и 32 битов?Правилно ли е именувана папката?Правилни ли са файловете вътре?Ако правиш както трябва всичко няма да имаш проблем!Ако искаш за по сигурно преинсталирай феникса,пробвай с друг фирм ...DarkLover написа:пак нищо,направих това с папката сложих е където ми каза и пак същото съобщение ми излиза,а сега какво следва
точно това ще права,ще преинстална феникса,друго не виждам..папката е правилна RM-596,в нея има 4 фаила и е на точното място незнам друго какво може да е...
Как 4 файла бе?Трябва да са 8!DarkLover написа:точно това ще права,ще преинстална феникса,друго не виждам..папката е правилна RM-596,в нея има 4 фаила и е на точното място незнам друго какво може да е...
еми незнам как са ,в самата папка RM-596 има 4 фаила,нямам 8.даите линк към фирма които трябва да изтегля за да видя..
[You must be registered and logged in to see this link.]DarkLover написа:еми незнам как са ,в самата папка RM-596 има 4 фаила,нямам 8.даите линк към фирма които трябва да изтегля за да видя..
pudelo0- Модератор
- Брой мнения : 301
дръш ама нищо като натисна там отваря все различна страница какво да дърпам ???
В горният ляв ъгъл изчакваш секундите да приклучът и натискаш Скип аиди и слет това Download.DarkLover написа:дръш ама нищо като натисна там отваря все различна страница какво да дърпам ???
pudelo0- Модератор
толкова ли е сложно да се свали това нещо,сега па регистрация ми иска на 4 sync ,после пък да си сваля клиент на 4 sync,после па да си платя,баси работата маи няма да стане това скоро ;(
Нито регистрация нито пари ти иска натискаш download което е в син цвят,чакаш дваисет секунди и се сваля кое му е сложното?DarkLover написа:толкова ли е сложно да се свали това нещо,сега па регистрация ми иска на 4 sync ,после пък да си сваля клиент на 4 sync,после па да си платя,баси работата маи няма да стане това скоро ;(
pudelo0- Модератор
pudelo0 написа:Нито регистрация нито пари ти иска натискаш download което е в син цвят,чакаш дваисет секунди и се сваля кое му е сложното?DarkLover написа:толкова ли е сложно да се свали това нещо,сега па регистрация ми иска на 4 sync ,после пък да си сваля клиент на 4 sync,после па да си платя,баси работата маи няма да стане това скоро ;(
Цъкам на синия цвят в които пише Download now и ми излиза друг прозорец които иска да влезна в акаунта си на sync и нищо не сваля
[You must be registered and logged in to see this link.]DarkLover написа:Оххх добре пробваи сpudelo0 написа:Нито регистрация нито пари ти иска натискаш download което е в син цвят,чакаш дваисет секунди и се сваля кое му е сложното?DarkLover написа:толкова ли е сложно да се свали това нещо,сега па регистрация ми иска на 4 sync ,после пък да си сваля клиент на 4 sync,после па да си платя,баси работата маи няма да стане това скоро ;(
Цъкам на синия цвят в които пише Download now и ми излиза друг прозорец които иска да влезна в акаунта си на sync и нищо не сваля
pudelo0- Модератор
мерси че се занимаваш с мен това го дарпам вече а другото след като си направих регистрация стигнах до 20 сек минаха и като цъкнах пак ме прати да си плати пффф
това го оправих почнах флашването и когато закачих вече телефона с usb ми излезе следното съобщение : Unsupported User Action request 6 from TaFirmware.Report an error което би следвало да значи????? трябва ли телефона да не е на оффлайн режим или не е проблем....хелп
DarkLover написа:това го оправих почнах флашването и когато закачих вече телефона с usb ми излезе следното съобщение : Unsupported User Action request 6 from TaFirmware.Report an error което би следвало да значи????? трябва ли телефона да не е на оффлайн режим или не е проблем....хелп
никои ли незнае
Ако флашваш в дед усб режим телефона ти трябва да е ИЗКЛЮЧЕН когато го свързваш към кабела.DarkLover написа:DarkLover написа:това го оправих почнах флашването и когато закачих вече телефона с usb ми излезе следното съобщение : Unsupported User Action request 6 from TaFirmware.Report an error което би следвало да значи????? трябва ли телефона да не е на оффлайн режим или не е проблем....хелп
никои ли незнае
paco88 написа:Ако флашваш в дед усб режим телефона ти трябва да е ИЗКЛЮЧЕН когато го свързваш към кабела.DarkLover написа:DarkLover написа:това го оправих почнах флашването и когато закачих вече телефона с usb ми излезе следното съобщение : Unsupported User Action request 6 from TaFirmware.Report an error което би следвало да значи????? трябва ли телефона да не е на оффлайн режим или не е проблем....хелп
никои ли незнае
тои е изключен,но нали след това трябва да се включи как ще стане това след като самия телефон не може да се включи,постоянно ми се появява тоз надпис и незнам какво значи и какво му липсва,някои знае ли..
Здравейте. Опитвам се да съживя една Нокия Н8. Правил съм го няколко пъти,но сега е по различно и не става в смисъл телефона е огаснал по време на разговор и сега не се включва. Даже и при натискане или задържане на бутона за включване не извибрирва. Пробвах с друга заредена батерия,но положението е същото. Има ли някаква възможност за съживяване или телефона тотално се е споминал? Исках да си припомня клипчетата на Иво от първи пост, но май са изтрити вече.
plamenmr- Брой мнения : 100
Местожителство : гр.Балчик
Като го закачиш към компютъра и напомпиш Power бутона намира ли го като устройство? Ако го намира почти е сигурно, че ще живее. Ако обаче не се случва нищо най-вероятно няма да стане с Dead USB. Лично аз досега не съм попадал на N8, който да не мога да съживя, ако е софтуер. Пробвай с тази версия: Phoenix_Service_Software_2011.24.002.46258_Cracked.
Като го закача към компютъра се чува сигнал и ми изписва "софтуерни драйвери инсталирани успешно". Иначе не мога да го открия като устройство.
п.п. Направих опит за downgrade до Скандинавската версия. Интересното е,че флаша тръгна, минаха 100% и започна да одброява от 25 до 0.След това ме накара да изключа и включа отново USB кабела. Изписа ми,че прави някакво Recovery на телефона и на Bootup и след това Flashing error. Телефона така е неможа да мине в Test mode и не се включи отново. Явно проблема ще е хардуерен.
п.п. Направих опит за downgrade до Скандинавската версия. Интересното е,че флаша тръгна, минаха 100% и започна да одброява от 25 до 0.След това ме накара да изключа и включа отново USB кабела. Изписа ми,че прави някакво Recovery на телефона и на Bootup и след това Flashing error. Телефона така е неможа да мине в Test mode и не се включи отново. Явно проблема ще е хардуерен.
plamenmr- Брой мнения : 100
Местожителство : гр.Балчик
Аз си имах работа с една безнадеждно умряла нокия, на която първо и се прецакаха джиесем, wi-fi И блутут модулите, като от сервиза на нокия ги презапояваха, но при флашване на телефона, отказват да се инсталират файловете, които ги контролират, като от Нокия казаха че нещо се объркало в секюрити зоната и трябвало да се прати в завод на Нокия, но понеже не беше гаранционен, не ми се занимаваше и го продадох за части. А между другото след доста опити аз успях да го флашна поне веднъж, въпреки че същите модули отново не работеха и го ползвах като мп3 плеър с камера, но след около месец, телефона умря сам и повече не се събуди, въпреки че се зареждаше.boby_cage написа:Като го закачиш към компютъра и напомпиш Power бутона намира ли го като устройство? Ако го намира почти е сигурно, че ще живее. Ако обаче не се случва нищо най-вероятно няма да стане с Dead USB. Лично аз досега не съм попадал на N8, който да не мога да съживя, ако е софтуер. Пробвай с тази версия: Phoenix_Service_Software_2011.24.002.46258_Cracked.
SoulSurvivor- Глобален Модератор
- Брой мнения : 1284
Местожителство : Варна, България
Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Умряла Nokia X6
» много умряла
» Умряла N8, не мога да я стартирам.
» Умряла N8 достъп до паметта...
» Как да изтеглим и запаметим приложение от Nokia Store директно на Nokia N9
» много умряла
» Умряла N8, не мога да я стартирам.